WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 15

Vi öppnade dörren och gick ut till det stora "vardagsrummet" där var stora stjärnor som Katy Perry, JONAS BROTHERS, Ashley Greene, Selena Gomez, Chris Brown och Sean Kingston. Jag sket i att Selena var där. Det var så coolt att se alla stora stjärnor där.
Ur Sunnies perspektiv:

- Vad fan gör Selena här? viskade jag i justins öra.
Chris brown och Katy Perry körde karoeke och alla skrattade. Jag och Justin kollade på Selena som satt och skrattade med Jonas Brothers.
- Jag har ingen anning, men vi skiter i henne, sa han och kysste mig på kinden.
- Uh, är det någonting på gång mellan er? frågade Ashley Greene.
Vi båda var tysta och kollade på varandara och sedan bytte vi samtalsämne och satte oss lite ifrån varandra.
Det fanns lite alkohol där, och alla började dricka lite. Även jag och Justin. Selena var ju myndig nu så hon drack också.
Justin ställde sig upp och började sjunga karoeke medUsher och jag satte mig vid Jonas brothers.
- Vad heter du? frågade Joe Jonas och log. Alla dom satt med ett glas i handen och bredvid dom satt Ashley Greene. Selena satt nu och skrattade med Katy Perry.
- Jag är summer, sa jag.
- Du är inte från här va? sa Nick och log rätt charmigt. Han var ju sjukt söt!! Jag har alltid varit ett nick fan, sedan jag var liten.
- Nej, jag är från Altanta, sa jag och log.
- Är det något mellan dig och justin eller? frågade Joe.
- Nej, vi är bara vänner, svarade jag. OCh det kändes jobbigt att ljuga, men vi kunde inte berätta för något, även om det var uppenbart, dom höjde ögonbrynet och sa något med "okej"..

Nu såg jag att Justin och Selena satt och skratta i soffan, bredvid varandra. VAD FAN HÖLL HAN PÅ MED?! skratta och hålla på i soffan med sitt ex, vafan. Selena viskade något i justins öra, och nu började dom as-garva. Igen. Jag ville gråta, men höll mig stark.

Jag satte mig bredvid nick och joe. Joe och Ashley höll på gosa och prata.
- Det är något mellan er eller hur, annars hade du inte blivit så sur om du såg dom ? sa nick.
Jag gick ut ur rummet och justin märkte inte ens att jag gick ut. Jag ställde mig utanför bussen och tog lite luft. En tår fall för min kind. Jag ville inte vara jobbig, men justin höll fan på med selena skit mycket?

- Jag hoppas inte jag stör, sa nick som kom ut.
- Nej, du stör inte..
- Varför låter du honom behandla dig sådär? han nekar till att ni är tillsammans, och sedan håller på med Selena?
- Jag vet, men jag älskar honom. Och hans fans skulle bli galna, så det är lika bra för min säkerthet. Men det där med selena, jag vet, det är jobbigt att se på därför kom jag ut hit, sa jag och kände att en tår fall ner för min kind.
- Jag har dejtat selena en gång, hon är svår att säga nej till, sa nick och små skratta lite.
- Det gjorde inte saken bättre, sa jag och kunde inte låta bli att småflina.
- Men jag är här, om du vill prata. Sa Nick och kramade mig. Jag besvarade kramen. Han verkade som en bra vän! Det är kul.

Vi gick in igen. Jag såg inte Justin någon stanns.
- Var är justin? frågade jag. Och alla kollade runt. Sedan fortsatte dom och spela karoeke, dricka och prata.
Selena var också borta. Oh-nej. Nu fattade jag att dom var tillsammans. Jag gick runt i bussen och kollade vart dom kan vara. Tillslut gick jag in i vårt sovrum och där såg jag att dom låg på soffan och skrattade. Dom hade inte märkt att jag kollade på dom ännu.

- jag saknar dig ibland, sa justin till henne sedan allvarlig.
- och du har ingen aning om hur mycket jag saknar dig, jag saknar allt vi hade, minns backstage på teen choice awards? sa hon och började skratta.

Jag kände hur tårarna bara rann ner, ner för min kind.. Selena kysste Justin löst på kinden.
- Minns du när vi var på Jessicas fest? och Ryan spillde ut tårta, sa selena och båda började skratta.
SKOJJAR HAN MED MIG? Han hade inte gjort någonting egentligen, utom sagt att han saknade henne.. Men jag kunde inte låta bli, tårarna bara rann. Jag gick därifrån och sprang in i toaletten....

____________________________________________________________________________

Det blev lite fel i förra inlägget, ber om ursäkt för det. Jag har fixat det nu! Så ni kan se hur det skulle varit :) hoppas ni gillade detta kapitel, börjar på kapitel 16 nu :) får se om det kommer ikväll eller imorgon.

spana gärna in: www.hollywoodgossips.blogg.se .. vår kändisblogg! :)

 


FEL I FÖRRA INLÄGGET

Jag skriver i wordpad sedan lägger jag upp här, då krånglar det alltid. Därför blev det något fel i det förra inlägget. Men jag ska fixa det!! Och det ska inte hända igen. Lovar!! Snart kommer kapitel 15 ut :)


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 14

Jag vet inte varför, jag älskade inte ens selena. Men det var så svårt att säga nej till henne. Hon var fin, men inte finare än Sunnie. Fast dom liknar varandra, men Sunnie är ändå finare. Iallafall i mina ögon.

Ur justins perspektiv:

Jag åkte hem efter filmpremiären. Selena hade varit rätt på mig, hoppas inte det syntes på tv. När jag kom hem så hittade jag inte Sunnie någonstanns. HOPPAS HON INTE HADE TROTT NÅGOT!! Jag älskar henne verkligen. Jag blev lite orolig tills jag sprang in i vårt sovrum där hon låg och sov. Helvete vad vacker hon är.
Jag satte mig bredvid henne och kollade på henne, tillslut la jag mig bredvid henne och somnade med henne. Vi hade fortfarande inte sagt "jag älskar dig" till varandra. Kanske dags snart?

Ur Sunnies perspektiv:

Jag vaknade nästa morgon av att justin satt och pussade på mig. Jag tog mitt huvud mot kudden, jag kände mig jätte ofräsch på morgonen. Dock var det gulligt av justin att småpussa mig. Jag kollade på honom.
- Gud vad het du är påmorgonen, sa jag.
- du med, sa han och slickade mig på kinden.

- Gud vad äcklig du är!! sa jag och skrattade, han skrattade också. Vi låg i tjugio minuter och bara kollade på varandra.
- Jag älskar dig, sa han. OMG, jag kunde inte tro det. Sa han just jag älskar dig ?!?!?!
- Jag älskar dig med, sa jag och vi kysstes. Passionerat i cirka 5 minuter. Vi reste oss upp och jag gick och duschade, när jag duschade hörde jag hur dörren öppnades. Där stod Justin.
- Får jag duscha med dig? frågade han. Jag hann inte svara förns han tog av sig tröjan och resten av kläderna och hoppade in i duschen. Där stod vi i duschen. Nakna. Och då hände det... jag var hans och han var min.
Vi fixade oss och åt frukost. Jag sminkade mig och justin var klar rätt fort, för mig tog det betydligt längre tid. När jag var klar fick jag en puss på kinden av Justin.
- du är finast, i mina ögon, sa han och kysste mig.

Vi skulle till hans studio för han skulle spela in en låt, men efter det skulle vi på hans tour buss och åka iväg till New York med andra stora kändisar. Jag är som sagt en "dansare" från hans dansteam. Sjukt ide från justin. Vi gick ut ur huset och åkte iväg i hans bil.

När vi kom fram var det paparazzis, vi båda ignorerade dom. Dom frågade såklart mig om jag var justins nya flickvän osv.. När vi gick in i studion höll han på att sjunga ett tag, han var riktigt duktig. Han spela in en ny låt som kommer heta Born to be somebody.


Jag gick till cafeterian som fanns i studion. Och jag satt och pratade med en tjej som jobbade där i studion och efter ett par timmars jobb i studion kom justin ner till cafeterian.
- jag är klar nu, sa han och kysste mig.
- Med hela låten? sa jag
- mer eller mindre.
Vi gick ut ur studion, hand i hand, som tur fanns det inga paparazzis. Inte vad vi såg iallafall så vi hoppade in i justins keep med Justin, Kenny och Scooter, vi körde till justins tour buss där vi skulle träffa pattie, usher och alla andra.

Justin höll mig i handen hela vägen dit i bilen. När vi kom fram hälsade vi på alla. Sedan visade Justin mig runt lite i bussen. FAN VAD FINT DET ÄR!!
- det är verkligen jätte fint, jag trodde det skulle vara en ofräsch buss, men det här är ju bättre än ett fem stjärnit lyx hotell, sa jag och kollade runt chockat.
- Hoppas du trivs här, sa han och kramade mig.
Vi la oss i sängen och han började kittla mig, jag skrattar hysteriskt.
- Du är kittlig, det visste jag faktiskt inte! han sa det och kysste mig.
Vi låg och kolla på varandra och bara prata i ett par timmar. Sedan kom scooter och knackade på dörren.
- Vi har massor av besök, dags för fest! skrek han glatt.

Vi öppnade dörren och gick ut till det stora "vardagsrummet" där var stora stjärnor som Katy Perry, JONAS BROTHERS, Ashley Greene, Selena Gomez, Chris Brown och Sean Kingston. Jag sket i att Selena var där. Det var så coolt att se alla stora stjärnor där.


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 13

- Vi är kvickt nu, sa hon.
- Vadå kvickt? sa jag.
- Vi har båda sårat varandra, en gång. Inte igen?
- Inte igen.

Vi somnade bredvid varandra, och vaknade upp nästa morgonen av väckarklockan. Nu skulle vi till flygplatsen och därifrån till Los Angeles...

Ur Sunnies perspektiv:

Vi åt frukost och fixade oss. Innan jag åkte, så skickade jag ett sms till Chaz "förlåt för det som hände mellan oss, jag hoppas vi kan vara vänner i framtiden" och jag hoppade verkligen att han ville det. För han var en bra vän.

Innan vi drog till flygplatsen kom usher hem till Justin, vi skulle åka alla tillsammans - jag, justin, usher, pattie, kenny och scooter - i LA skulle vi möta andra från justins team.

- Hej jag är usher, jag har hört talas om dig, sa Usher till mig.
- Sunnie, sa jag och sträckte fram handen. Vi skakade den.
- Här, sa justin och gav mig en keps och ett par solglasögon.
- och det här är för?`frågade jag.
- för att ingen ska känna igen dig, dom vet ju att jag går runt med en 'mystisk' flicka hela tiden, bäst om dom inte ser att du följer med, sa han.
- Okej, aja, sa jag och satte på mig det.
- en sak till, när vi går ut ur bilen på flygplatsen, håll usher i handen, så dom säger att du är ushers tjej, sa han.
- WTF? jag har barn och flickvän, sa usher som nästna tappade hakan. Jag och Justin kunde inte låta bli att skratta, men fick usher att gå på med det.

Ur Justins perspektiv:

Då var det dags att dra iväg igen, vi drog oss till flygplatsen. Det var några paparazzis och några fans, inte lika många. Eftersom ATL är lite halvt dött. Men vi tog oss förbi och satte oss på planet. Vi åkte första klass dit och Sunnie blev överraskad. Förstår inte varför haha. Men hon ringde sin mamma minst 3 gånger under resans gång.

När vi kom fram var det FULLT av paparazzis och fans. Typiskt LA. Usher gick hand i hand med Sunnie som man knappt såg vem det var. Ingen märkte något faktiskt. Utan dom frågade Usher om han hade ny flickvän. Vi hoppade in i en jeep. Jag skrev ett par autografer, usher med.
- Det var ju galet, ofta du är såhäär känd, sa Sunnie.
Jag skrattade bara. Och vi åkte till min lägenhet i LA.

Ur Sunnies perspektiv:

Oh my bieber! Hela hans lägenhet var helt otroligt fin. Bara ren lyx. Pattie bodde också här. Jag började packa upp mina grejjer i vårat rum. Pratade lite med mamma och kristen i telefon. Berättade hur fint det var här.
- Du, jag ska iväg på en filmpremiär. Är det okej? jag kan stanna med dig om du vill, sa justin när han kom in i rummet.
- Nej gå du, jag behöver lite tid för mig själv. Jag ska nog kolla lite affärer innan dom stänger och ta en latte på starbucks. sa jag.
Jag ville inte vara på, utan låta honom få leva sin karriär och göra sina fan glada. Jag kände mig något ensam den kvällen. Jag gick tillbaka köpte lite kläder och sedan gick jag hem och såg premiären live från TV.

Selena Gomez var också där.

Ur Justins perspektiv:

Jag gick ut på röda mattan. Jag skrev lite autografer och tog bilder med mina fans. Sedan gick jag och gjorde en intervju på röda mattan med MTV.

- Hej Justin, hur känns det att vara här? frågade intervjuaren som var en man i 30 års åldern.
- Det känns grymt och jag ser fram emot att se angelina jolies och johnny depps nya film.
- Skulle du vilja jobba med någon av dom i framtiden?
- Det vore super kul, men man får se vad som händer.
- Dom har sätt dig med en mystisk jämårig tjej när du har varit hemma i Atlanta dom senaste dagarna, får man fråga vem hon är?
- Det är en kompis, det verkar som om man inte får ha kompisar förns folk börjar prata.
- Och vad säger miss gomez om det? dejtar du miss Selena Gomez?
- Nej, vi är bara vänner.
Jag tackade för mig och gick iväg. Jag fortsatte gå på röda mattan och lät paparazzisarna ta bilder på mig. Sedan gick jag in och minglade lite. Snart var det ju dags att se filmen. Selena kom fram till mig.
- Hej babe, sa hon och kramade mig. Tur att inte paparazzis fans här inne.
- Hej Selena. svarade jag.
- Jag har saknat dig så mycket, sa hon och klappade mig på kinden. Jag lät henne. - Skönt att du är tillbaka, är din flickvän med dig?
- Sunnie är med mig.
- varför tog du inte med henne? förresten, förlåt för det som hände sist. Jag vill gärna vara din vän. sa hon och log.

Jag vet inte varför, jag älskade inte ens selena. Men det var så svårt att säga nej till henne. Hon var fin, men inte finare än Sunnie. Fast dom liknar varandra, men Sunnie är ändå finare. Iallafall i mina ögon.

______________________________________________________________________

Kul att ni skrev era ideer och vad ni ville ha i inlägget innan :D ska försöka klämma in lite i nästa kapitel eller näst nästa, dock så hade jag redan skrivit detta inlägg när jag redan såg det.

Men vad kommer hända nu, kommer selena gomez förstöra?


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 12

- Förmodligen kommer vi ses på The tourist premiären i Hollywood, angelina jolies nya film.. jag vill inte ljuga för dig, men jag ska till massa städer, och där kommer massa kändisar vara, bland annat Selena Gomez and the scene, men det kommer vara kändisar som katy perry, usher och andra med.. så inget kommer hända, sa han.
Ur sunnies perspektiv:

Jag visste inte vad jag skulle säga. Selena skulle vara där. Tänk om något händer? Aja, jag borde inte oroa mig, justin älskar faktiskt mig.

Vi gick in till sovrummet och somnade tätt intill varandra. Nästa morgonen vaknade jag av att Justin skrek.
- JAG HAR EN IDÉ!!
- Vad för ide? frågade jag trött..
- du vet, mina fans får inte veta att du och jag är tillsammans, för din egna säkerhet. Det får dom ta reda på med tiden, dom kan typ döda dig annars, men du kanske kan följa med mig när jag åker iväg? sa han och log.
- Följa med dig? och du tror inte folk kommer märka? sa jag.
- Vi kan vara diskreta, du kan komma med som en "bakgrund dansare" i mitt team eller något? sa han och sken upp som en sol. Som om det vore "värsta iden" dock var det en väldigt smart.
- Hm, jag vet inte ens om jag får. Jag har skola, jag är en normal flicka?
- Du kan bli hemskolad. Prata med dina föräldrar!! sa han.
- Dom har inte ens träffat dig? men visst, dom måste säkert få träffa dig då.

Jag sprang hem och var med mina föräldrar för att umgås med dom. Det var ett tag sedan jag gjorde det. När jag frågade, blev dom tveksamma. Och ett krav var att träffa justin och att ringa varje dag. Justin kom och träffade dom och vi umgicks hela dagen, det var riktigt kul faktistk! men lite obekvämt.

Justin sa till mig på kvällen när vi hade packat klart och jag skulle sova hos honom.
- Ska vi ringa Chaz, Ryan och Kristen för att säga hejdå? sa han. Jag kom och tänka på vad Chaz skulle säga om att jag följde med Justin.
- Aa visst, sa jag.

Vi ringde dom och dom kom på bara 10 minuter. Jag hälsade på alla. Och Chaz var tyst för det mesta. Vi satte på en film och jag och Kristen pratade en massor med varandra, längesen jag såg henne. Hon umgicks mest med ryan nu och jag med justin. Dom var ju ett par. Jag berättade att jag skulle följa med Justin på jingle bell tour.

- Killar, Sunnie ska med mig nu när jag åker iväg till LA och sen förhoppningsvis på jingel bell tour, sa justin. Chaz kollade på mig chockat.
- så du ska med honom? sa han och jag såg hur jag hade krossat hans hjärta.
- Förlåt, sa jag tyst.
- Vad är det som pågår här? frågade justin.
- Det pågår att Sunnie har lekt med mina känslor, hon kysste mig för bara några dagar sedan och nu så säger hon att hon ska iväg med dig, skrek han till Justin.
Justin kollade på mig chockat.
- Alltså justin jag kan förklara, du kysste selena och sedan ringde jag chaz och var ledsen och det liksom bara hände, sa jag.
Chaz gick ut från huset. Justin gick upp på sitt rum.
-Oups, sa Kristen. Jag kollade på henne surt och hon gjorde en förlåt-min. Ryan satt kvar i soffan och tog upp en klubba och började äta.
Jag gick upp till Justins rum.
- är du sur på mig? frågade jag.
- Inte för du kysste honom, men du borde ha berättat, sa han.
- Jag vet, men jag tyckte det var onödigt, sa jag.

Ur Justins perspektiv:

Egentligen så ville jag inte ens tänka mig dom framför mig. Det fick mig bara att må illa. Men varför berättade hon inte?! jag kunde inte förlora henne, vad jag gjorde var värre. Så jag kysste henne.
- Vi är kvickt nu, sa hon.
- Vadå kvickt? sa jag.
- Vi har båda sårat varandra, en gång. Inte igen?
- Inte igen.

Vi somnade bredvid varandra, och vaknade upp nästa morgonen av väckarklockan. Nu skulle vi till flygplatsen och därifrån till Los Angeles...

__________________________________________________________________

Vad kommer hända i Los Angeles? och på jingel bell tour? :D kommer selena förstöra? :O Jag lovar er att massa spänning och drama kommer hända!!

Kommentera gärna vad ni vill ska hända också. Så ger ni mig förslag, har massa ideer, men vill gärna att ni får bestämma lite också :D


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 11

- Jag förstår, men vad händer med oss då? frågade jag honom och kramade om honom och kände hur en tår fall ner för min kind.. Fan.. jag vill inte förlora honom..
Ur Justins perspektiv:

Jag kysste henne på pannan. Shit, hon var så fin, jag ville inte förlora henne.
- Jag kommer inte släppa dig, aldrig. viskade jag i hennes öra. Hon kramade mig, men släppte taget och kollade på mig. Jag märkte att hon var påväg att gråta.
- Jag vill inte förlora dig... sa hon och tårar fall ner för hennes kind. Jag kysste bort dom. Jag visste inte vad jag skulle göra.

Ur Sunnies perspektiv:

- när kommer du behöva åka från Atlanta? frågade jag.
Han suckade.
- Jag måste åka om två dagar till Los Angeles, ska spela in en låt. Sedan ska jag ha några intervjuer. Sedan ska jag till några amerikanska städer om ett par dagar på en jingle bell tour, men vi hörs på mobil varje dag? eller hur? sa han.
Jag visste inte vad han menade, menade han att vi skulle behöva vara ifrån varandra hela tiden när han åkte iväg? det skulle ju aldrig gå.

- Justin, du vet vad du betyder för mig, du är viktig för mig, jag behöver dig. Men jag kan inte vara här i Atlanta, och vänta på dig hela mitt liv, det kanske är bäst om du är med Selena Gomez eller något.. sa jag och gick upp ur sängen och ut ur rummet. Jag hann inte komma långt förns han tog tag i min arm.
- Selena är inte bättre än dig, jag älskar inte selena .. jag älskar .. stoppade han. Aww, ville han säga dom tre orden? vi hade inte sagt dom ännu!
- Selena kanske är rätt för dig, ni är samma typ av människor. Från samma värld, jag är normal. sa jag.
Jag gick ner för trappan och han tog tag i min arm igen.
- snälla, justin.. sa jag och la mig ner mot golvet. Jag ville inte förlora honom. VAD SKA VI GÖRA NU?! menar vårt förhållande.. Han kramade mig.
- Vi kommer klara det, jag åker iväg nu, vi får se hur det går, om vi kan hålla oss, sa han. - för jag vill verkligen inte förlora dig.
- Okej, så du åker om två dagar? frågade jag honom och han nickade och suckade.

Vi skulle prova. Se hur det gick.

Jag och justin gick till hans vardagsrum och satte på en film, denna gång såg vi The final break. Båda vi hade sätt prison break och vi älskade den serien. Vi älskade att bara kolla på film och mysa, vara bredvid varandra. Han kysste mig. Passionerat.

Sedan gick vi upp till hans rum och somnade, bredvid varandra - nej, vi gjorde ingenting, vi har ju inte ens sagt "jag älskar dig" ännu - vilket kanske började vara dags snart.

Vi gick upp nästa morgon, det var vår sista dag tillsammans. Imorgon åker han till Los Angeles. Chaz har inte hört av sig, ska jag vara ärlig så hade jag inte tänkt på honom förns nu på morgonen. Jag var lite orolig.

- Vad tänker du på? du ser så fundersam ut! frågade Justin.
- Chaz, sa jag utan att tänka på vad jag sa.. Han kollade konstigt på mig. - Chaz och Ryan menar jag, vad tycker dom om att du ska åka iväg nu? fick jag fram.
- Dom är rätt vana, dom kommer vara bra sällskap för dig, du känner ju dom bra. Sa Justin och flinade.

Vi åkte iväg till stranden och badade. Vi träffade på lite justin-fans. Belibers eller vad det nu heter. Vi satte handduken och tog inte av oss kläderna ännu.
- Jag tror jag har blivit ett justin fan, jag lyssnade på baby påvägen hit i min ipod, sa jag till justin. Han skrattade.
- Det förvånar mig inte, jag tror du har bieber fever, sa han och skrattade.
- jag har kommit på något, jag har inte träffat din mamma, sa jag. Och kom och tänka på det.
- och jag har inte träffat dig, sa han.
Vi satt hela dagen på stranden, och sedan kom lite fans förbi då och då. Dom frågade vem jag var och då sa han alltid "en kompis" sedan såg vi en paparazzi. Vi hade lekt i vattnet och haft det jätte mysigt. Hoppas han inte hade fått några bilder bara.
Vi packade ihop våra grejjer och gick till bilen. Då hade massor med paparazzis hunnit komma, där stod en massa paparzzis och ställde frågor. Vi hoppade in i bilen. Justin öppnade dörren åt mig, en riktig gentleman. Vi åkte hem och sedan gick vi in på ocean up. Såg att dom hade laddat upp bilder på oss och skrivit

" 17 åriga popsensationen Justin bieber sågs med den mystiska flicka idag på en strand i Atlanta. Det ser defivint ut att vara med än vänskap"

Ytterdörren öppnades.
- VEM?! skrek justin.
- Jag, skrek en ljus kvinnligröst.
- Det är mamma, sa justin och gick ner och tog mig i handen. Vi gick när och där stod en jätte gullig kvinna som var väldigt kort.
- hej, jag är pattie, du måste vara Sunnie, sa hon och log.
- Ja, det är jag det. Trevligt att träffas, sa jag och vi kramade varandra.
- Vill ni ha mat? frågade hon.
- Nej vi har redan ätit mamma, men tack ändå, sa justin och vi pratade lite tilll och sedan gick vi upp på justins rum.

- Du, justin. Kommer du träffa Selena något när du åker iväg nu? frågade jag och såg att justin slutade le.
- Förmodligen kommer vi ses på The tourist premiären i Hollywood, angelina jolies nya film.. jag vill inte ljuga för dig, men jag ska till massa städer, och där kommer massa kändisar vara, bland annat Selena Gomez and the scene, men det kommer vara kändisar som katy perry, usher och andra med.. så inget kommer hända, sa han.


________________________________________________________________________

vad kommer hända nu när justin åker iväg? kommer det hände något med han och Selena gomez? Ska han vara otrogen eller inte? Ska Sunnie följa med? Berätta vad ni vill! jag har många planer, men vill gärna höra vad ni vill..

Ska sunnie följa med? ja eller nej. självklart kommer det bli drama nu när han åker iväg!!

Se vår andra blogg: www.hollywoodgossips.blogg.se


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 10

Han gick mot mig och kysste mig. Sedan gick han och bytte om. Jag hörde en viberation och kollade på min mobil, sedan såg jag justins mobil. Jag tänkte inte kolla men när jag såg ett sms från "Selena <3" Jag försökte att låta bli att tänka på att han hade ett hjärta vid hennes namn.

Jag öppnade smset och där stod det ....
Ur sunnies perspektiv:

"skulle vi ses idag eller? you know i love u" och jag fattade inte. hade justin bestämmt träff med SELENA?! Seriöst.. Men jag sket i det. Jag la telefonen på plats igen och sedan kom justin ut. Han hade fixat sig.
- Vad ska vi göra idag? frågade han mig.
- Vad vill du? frågade jag.
- Jag vill vara med dig, sa han och kysste mig. Jag besvarade kyssen och kände att jag älskade honom mer än någonsin. Vi hade fortfarande inte sagt dom tre ordet till varandra.
- kom med mig, sa justin och drog mig ut ur huset och ut med bilen.
Vi körde kanske 15 minuter, tills vi kom till ett stort berg, vi gick ut och det var en jätte fin utsikt. Över det vackra havet.
- Jo, jag undrar om du vill vara min flickvän? frågade han. Jätte gullig av honom! Som vi var typ 7 år "vill du vara min flickvän" fast jag gillade det. Det kändes barnslig, men ändå äkta och fint.
- Absolut, sa jag och kramade honom. Jag fattade att han inte kan berätta för sina fans ännu. Dom skulle ju bli totalt galna.

Vi åkte till stranden och tog en yogurt, vi blev jagade av paparazzis men sedan gick vi hem till Justin för att kolla på film. Vi såg The notebook. Jag fick ett sms från chaz.

"Så du är tillbaka med justin?"
"Hur vet du det?"
"står i alla internetsajter att justins sågs igen med en mystiskt tjej, undra vem det kan vara?"
"Ja vi är tillsammans. förlåt för det som hände igår. Du vet att du är en fantastisk vän <3"
"du kysser mig, sedan säger du att jag är en bra vän, sedan går du till justin? vad äre med dig sunnie?"
"Va? förlåt för kyssen?"


Justin kollade på mig och märkte att jag messade.
- vem smsar du med? frågade han nyfiket.
- kristen, ljög jag. Jag vet inte varför jag ljög. Det var onödigt att säga Chaz bara. Jag är ju bara vän med Chaz. Och vad menade chaz? hoppas han inte fått känslor för mig!!

Jag låg i hans armar och kollade på filmen, det var väldigt mysigt. Vi kysste varandra lite då och då.
När filmen var slut, så vände sig justin mot mig och såg allvarlig på mig.
- Jag vet inte hur jag ska säga detta, men som du vet är jag en sångare... och jag kan ..eh.. inte stanna i Atlanta förevigt, så jag måste typ på tour och till Los angeles på premiären och sånt, sa han.
Jag fattade vad han menade. Och han hade rätt, han kunde inte vara med mig här i Atlanta som en normal tonåring föralltid.

- Jag förstår, men vad händer med oss då? frågade jag honom och kramade om honom och kände hur en tår fall ner för min kind.. Fan.. jag vill inte förlora honom..

_____________________________________________________________________________

Hann inte med så mycket nu! Men kommer med kapitel 11 ikväll eller imorgon! Håll utkik! :)

Kul att ni gillar det! :) Hoppas någon kan hjälpa oss med bloggsvar, så vi kan svara på era frågor! :) någon som kan hjälpa oss? Förslag på ngn tävling eller skicka en inbjudan?WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 9

Jag torkade bort mina tårar, så gott det gick och sedan kom Chaz. Jag hoppade in i hans bil och jag höll inne tårarna så hårt jag kunde. Men tillslut kunde jag inte mer. Utan jag kramade om honom, väldigt hårt. Jag kände mig väldigt säker i hans armar.
Ur sunnies perspektiv:

Jag satt i Chaz soffa och skickade ett sms till min mamma "Jag är hos en kompis, kommer hem senare. Är det okej?" jag fick snabbt svar om att det var okej. Chaz kom ut till mig med ett glas vatten.
- Så, du och justin var typ tillsammans. Sa han och suckade.
- Ja, eller typ. Vi gillade varandra väldigt mycket. Sa jag. Egentligen älskade jag honom, men ingen av oss hade sagt dom tre orden.
- Gillade, inte längre? sa han.
Jag svarade inte, för det klart jag fortfarande tyckte om honom. Vi kramade om varandra, och stod bara så ett tag. Kändes skönt att bara få krama någon och få ut mina känslor. Justin ringde. han hade skickat tjugio sms sedan jag gick och ringt sjutton gånger. På smsen stod det nästan likadant i varje "förlåt, jag gillar dig, selena betyder inget, jag vill ha diiiig" och såna saker.

han ringde igen. Jag stängde av min mobil denna gång och fortsatte krama Chaz. Jag inbillade fakitskt mig att det var Justin jag kramade. Kunde jag inte sluta tänka på honom?

Ur Chaz perspektiv:

Jag kramade om Sunnie. Hon gillade nog justin, men hon skulle inte kramat mig såhär om hon inte kände något alls för mig.. Jag gillade henne faktiskt, hon var det vackraste mina ögon hade sätt. Jag ville ha henne. men min bästavän gillade också henne, jag kunde inte svika honom, även om han hade sårat henne.. Eller kan jag?

Ur sunnies perspektiv:

Vi släppte taget om varandra, och jag var nära honom. För nära honom. Sedan hände det bara, jag vet inte om jag ville eller inte. Men jag kysste honom. Jag behövde kyssa honom. Inte för hämnas på justin, utan bara för att jag ville prova hans läppar.

Vi stod och kysstes. Sedan slutade vi. Jag kollade på honom med stora öppna ögon.
- men gud förlåt! sa jag för jag märkte att jag hade kysst honom. Det var jag som tog inisiativet.
han svarade inte utan log bara och kom närmare mig.
- Jag måste gå, sa jag och sprang därifrån. Jag sprang ut från huset och gick hem. Det tog cirka 1 timma.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och skrev på min twitter "u werent who i thought u were" jag kände hur en tår gick rann ner för min kind. Jag gick in på justins twitter. Och han följde mig såklart och jag honom. "i really like u, u have to belive me" men jag såg att Selena Gomez följde mit på twitter nu. Så jag följde henne med. Det kändes löjligt och bara fejk. Men jag gjorde det..

Jag stängde av datorn och umgicks lite med mamma och pappa som nyss hade kommit från New york innan jag gick och la mig. Sedan vaknade jag upp 03:00 och kände att någon stirrade på mig. Jag vaknade upp och såg honom där i mitt rum. DET VAR JUSTIN!!
- vad gör du? är du galen? var gör du här? jag ser hemsk ut, viskade jag och tog för mitt ansikte.

- Du är alltid fin, och du sover så sött, du hade öppen mun när du sov och nämnde mitt namn, sa han och jag kände hur jag blev röd om kinderna.

- Förlåt, jag måste få förklara. Jag kysste Selena, dumt gjort, men jag vet varför jag gjorde det. Jag var nyfiken på vad jag kände för henne, och jag märkte att jag inte känner ett skit för henne. Utan att det är dig jag vill ha, jag lovar, att det var som att kyssa en docka. sa han och såg ledsen ut.

Jag kände mig elak, för jag hade kysst Chaz. Och jag gillade Chaz. Men mer som en kompis, jag gillade Justin som det han är. Min nästan-pojkvän. Justin var den första jag varit kär i.

- Jag tycker om dig med, sa jag och vi kysste varandra sedan kramade varandra. Det var rätt gulligt som om vi vore 7 år. jag gillade det. Jag hoppade över att berätta vad som hände med Chaz. Det är ändå onödigt, och vi var inte tillsammans då.

Justin la sig bredvid mig. Vi somnade. Tätt in till varandra. Nästa morgon vaknade jag utav att någon stirrade på mig. Det var Justin.
- Har du kollat på mig hela natten? frågade jag trött. Jag sträckte på mig.
- I stort sätt, du är så vacker så det är svårt att låta bli, sa han och kysste mig på pannan.

Vi gick upp och åt frukost. Sedan duschade jag och fixade mig, sedan åkte vi hem till Justin så fixade han sig. När han hade duschat klart kom han ut ur toaletter med en handduk runt midjan. Jag blev helt chockad. Han var så snygg!! Så het.

Han gick mot mig och kysste mig. Sedan gick han och bytte om. Jag hörde en viberation och kollade på min mobil, sedan såg jag justins mobil. Jag tänkte inte kolla men när jag såg ett sms från "Selena <3" Jag försökte att låta bli att tänka på att han hade ett hjärta vid hennes namn.

Jag öppnade smset och där stod det ....


_____________________________________________________________

Hm.. vad kommer hända? med Chaz? med Selena?

KOMMENTERA SÅ MYCKET DET GÅÅR!! Ni läser, men kommenterar inte -.-

glöm inte att se vår kändis blogg. VI SKRIVER OM ALLA:
www.hollywoodgossips.blogg.se

uppdate: Snart kommer kapitel 10!!


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 8

- Selena vad gör du här? sa justin som kom in precis efter.
- Ingenting, hälsade bara på din nya tjej. Jag vill gärna vara er vän. Sa hon och fejklog. Justin log tillbaka.

GUD VAD FEJK HON ÄR!! JAG VILLE BARA SMÄLLA TILL HENNE.
Ur Sunnies perspektiv:

Justin bjöd in oss båda. Jag fattade inte hur kan kunde bjuda in både sin på-g flickvän. För tillsammans var vi nog inte och hans ex?!
- Ska vi kolla på film? frågade Justin. Jag och Selena nickade. Hon log alltid mot mig, fejkleende.
Vi gick och kollade bland filmer. Justin valde mr and mrs smith.
- Den är så bra och brad pitt är ursnygg, ellerhur just, vad hette du? frågade Selena mig.
- Jag heter Sunnie. Sa jag.
- Aha, och du är från atlanta eller?
- Japp, och du från texas?
- Exakt, och du fått några dödshot ännu av justins galna fans? jag fick helt sjuka ungar på mig.. lite läskigt fakitskt, sa selena och hånflinade.
- Nej, ingen vet riktigt om att jag är den mystiska flickan, sa jag.
- Oj, vänta bara tills dom får reda på det.

Jag blev lite rädd när hon sa så faktiskt. Justin kollade bara rakt in i filmen som nu började. Justin satt bredvid mig och Selena och han tog i min hand och vi lekte lite med våra händer. Det var jätte mysigt. Bara att Selena var skit sur och det syntes.

Jag behövde verkligen gå på toa, men jag ville inte lämna dom ensamma. Gud jag behövde verkligen! Aja, vad ska hända seriöst? Jag gick på toa och kollade mig lite i spegeln och sminkade mig lite extra.


Ur Justins perspektiv:

Sunnie reste sig upp.
- ska bara på toa, sa hon.
Jag log mot henne och där satt jag ensam med Selena på soffan. Lite pinsamt, och efter cirka 2 minuter kom hon närmare mig.
- Vi har inte pratat sedan det som hände, jag mår så dåligt justin.. sa hon och kramade mig. Jag knuffade inte undan henne, för jag hade sårat henne. Det minsta jag kunde göra var väl att trösta henne?
- Jag tänker på dig hela tiden, viskade hon i mitt öra. Hon slutade krama mig och hon var väldigt nära mig. Jag såg att hon fällde en tår. Jag tårkade den. Jag älskar inte selena, jag älskar Sunnie. Men jag tycker om Selena väldigt mycket. För hon är en bra tjej.
- Försök glömma mig, dejta någon annan det kanske hjälper? sa jag.
- Nej, jag vill ha dig. Sa hon och kollade på mina läppar.
Jag visste vad som skulle hända, men jag gjorde ingenting åt det. Jag vet inte varför. Hon kysste mig. Jag besvarade kyssen. Och med den kyssen, märkte jag att jag inte kände något alls för henne. Det var som att kyssa en docka. Jag kände inget.


Ur sunnies perspektiv:

När jag satt på mig lite extra smink gick jag ut och då kunde jag inte tro vad jag såg. Justin och Selena kyssas i hans soffa. JAG KUNDE INTE LÄMNA HONOM ENSAM I 5 MINUTER UTAN ATT HAN KYSSTE NÅGON ANNAN ?!

- Ursäkta att jag stör, jag tror jag går hem. Sa jag och både kollade upp på mig. Justin kollade förskräckt med stora ögon och Selena småflinade och log mot mig. JÄVLA FEJK LEENDE! Jag gick mot hallen...

UR JUSTINS PERSPEKTIV:

FAN FAN FAN!! Hur kunde jag vara så dum och kyssa selena? jag älskar inte ens selena. Den ända tjejen som jag älskar är den som hatar mig nu. FAN FAN. JAG ÄR SÅ DUM!!


Ur Sunnies perspektiv:

Jag sprang ut i hallen och kände att justin tog tag i min arm.
- Du kan inte gå, du måste låta mig förklara, jag älskar inte ens selena, hon betyder ingenting för mig, det var som att kyssa en docka? sa han hysteriskt till mig.
- Ha kul med din docka, och kom inte efter mig. Det gör det bara ännu värre. Sa jag och gick ut därifrån.
- jag tänker inte låta dig gå, sa han och tog i min hand. Jag drog ur min hand och jag släppte min hand. Jag sprang därifrån. Jag hade ju åkt med Justin hit så jag sprang bara. Jag bodde ganska långt från Justin, säkert en och en halv timma fots. Men då slog det mig. Jag tog upp min mobil och ringde ett samtal.
- Hej det är chaz, svarade han.
- Hej, kan du hjälpa mig. Jag är vid justin. Nästan. Vid den röda kiosken du vet? utanför här. Kan du snälla komma och hämta mig, förlåt om jag stör förresten, sa jag och märkte att jag grät.
- Jag vet vart det ligger, jag kommer direkt.

Jag vet inte varför jag ringde honom. Jag ville bara bort. Jag älskade justin, men vi var inte ens tillsammans innan han redan kysste en annan tjej. Eller vi kanske var tillsammans. Aja, på g iaf och jag tyckte om honom mycket.

Jag torkade bort mina tårar, så gott det gick och sedan kom Chaz. Jag hoppade in i hans bil och jag höll inne tårarna så hårt jag kunde. Men tillslut kunde jag inte mer. Utan jag kramade om honom, väldigt hårt. Jag kände mig väldigt säker i hans armar.

______________________________________________________________________________

Justin är hennes livskärlek och hon är justins :D men det ska komma lite drama nu som sagt! :)
Vi behöver seriöst hjälp med bloggsvar!! GAHH :P

Tack för ni läser! det är jätte kul att skriva då. MEN KOMMENTERA MEER !! :O <3
WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 7

- Varför tar du upp henne hela tiden? frågade han och gjorde sin hairflipp samtidigt.
- För att hon är din flickvän, inte jag. Och du kanske borde tänka på henne oftare.. sa jag och vända mig om och gick ut. Då tog justin tag i min hand och kysste mig.


 


UR SUNNIES PERSPEKTIV:

Jag kunde inte motstå hans läppar. Så jag kysste tillbaka. Sedan tröck jag bort honom från mig. När jag fick upp en bild på Selena i mitt huvud.
- justin, jag gillar dig, men jag kan inte sluta tänka på att du redan har flickvän, sa jag och han ändrade sitt leende till en seriös min.
- Jag lovar, jag ska prata med Selena. Sa han och försökte kyssa mig.
- Bra, sa jag och kysste honom.

Vi gick upp till dom andra och Kristen satte sig vid datorn.
- oh no, sa hon.
- Vad har hänt? frågade jag och ställde mig vid datorn. Där såg jag att hon var inne på Ocean Up och där stod det "JUSTIN BIEBER MED NY MYSTISK FLICKA" och det finns massor med bilder på oss från när vi var i butiken och även när justin tog mig på ryggen och när vi höll varandra i handen. Alla ställde sig vid datorn och blev tysta.

- det ser faktiskt ut som ni har något, varför höll ni varandra i handen? frågade Chaz argt.
Vi kollade på varandra och svarade inte. Kristen avbröt tystnaden genom att läsa hela artikeln högt.

"Den 16 åriga popstjärnan sågs denna kväll lämna en videobutik i centrala Atlanta tillsammans med en mystisk jämnårig tjej. Den sexton åriga stjärnan har dejtat 18 åriga disney stjärnan Selena Gomez i mer än två månader nu, även om inget är bekräftat verkar det som tjejerna börjar bli lillgrabbens problem."

Alla kollade på varandra.
- Men alla vet ju att det är en lögn, sa ryan och skratta. Ingen skrattade med honom bara Justin som började skratta hysteriskt. Alla kollade snett på honom sedan så återgick han till normalt igen.
- Vad kommer Selena säga? frågade Catlin och höjde ögonbrynet.

Vi sket i det och gick och satte på en ny film. Klockan var tolv på natten, så natten är ung. Jag var lite orolig. Men satte mig bredvid Justin och sedan kom Chaz som vanligt och satte sig bredvid mig, började bli lite irriterande.

UR JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag fick ett sms av Selena. Fan nu hade jag sårat henne också. Jag gillar Sunnie, men jag gillar Selena också. Vill inte såra Selena. Men jag gillar Sunnie mer, mycket mer.. Sunnie är vackrare, finare och allt.. mer än Selena.

*Jag är i japan i en dag och du kan inte hålla dig!!*
*Jag menade inte att såra dig. Men det funkar inte längre*
*Dumpar du mig? jag älskar dig J...*
* Jag vet att du gör, jag tvivlar inte på det en sekund. Jag gillar dig, väldigt mycket. Du är speciell. Och vem som helst som får dig är lyckligt lottad. Men det funkar inte Sel... Det är över*

Hon svarade inte. FAAN!! Hoppas jag inte sårade henne nu. Men jag kunde inte låta bli att le över att jag var singel nu. Och redo för att låta in Sunnie i mitt liv. Jag ville inte vänta längre, jag ville vara med henne.

Jag log mot henne. Och hon log mot mig.

UR SUNNIES PERSPEKTIV:

Jag vaknade nästa morgon hemma hos Ryan, vi hade sommat vid filmen. Allihopa. Jag gick upp och sedan gick jag till toaletten och tvättade mitt ansikte. Ingen hade vaknat ännu. Jag kände mig så hemsk och ville inte att justin skulle se mig såhär ofräsch. Så jag skrev en lapp på bordet "Godmorgon Sömntutor! Jag drar hem. Vi hörs." och sedan hoppade jag in i bilen och åkte hem.

Jag tog en dusch, kammade håret, sminkade mig och satte på mig nya fräscha kläder. Min telefon pep till.

*ska vi ses idag? Bara du och jag.* Från Justin.
*Visst, måste prata med dig ändå. Ta det lungt, det är inte om något dåligt.*
*Okej, jag kommer förbi dig om en halv timma?*
*perfekt!*

När jag var klar gick jag ner och min mamma var inte hemma utan hon hade skrivit en lapp *mat finns i kylan, fiskgratäng, jag är hos mormor och morfar. Kram mamma*

En bil tutade utanför. Det var Justin. Jag gick ut och satte mig i bilen. Han kollade på mig.
- Vad fin du är, sa han.
Jag rodnade lite och satte mig i bilen. Vi åkte hem till honom och justin fick precis punka när vi kom fram. Han sa att jag kunde gå in i bilen först och att han bara skulle leta efter trädgårdsmästaren så han kunde hjälpa honom. Jag gick in i huset sålänge. Där såg jag en tjej som jag kände igen. Det var Selena Gomez.

 - Så du är tjejen justin dumpade mig för. Du är snygg, och har fin kropp. Men du är inte Selena Gomez. Och jag lovar, att ni två kommer inte vara lyckliga. Aldrig någonsin. sa hon och hånflinade.
- Selena vad gör du här? sa justin som kom in precis efter.
- Ingenting, hälsade bara på din nya tjej. Jag vill gärna vara er vän. Sa hon och fejklog. Justin log tillbaka.

GUD VAD FEJK HON ÄR!! JAG VILLE BARA SMÄLLA TILL HENNE.

______________________________________________________________________________________

Det blev ett långt kapitel! :D har massor med planer och ideer. Har ni några ideer också? :) Skriv på!! KOMMENTERA MASSOR. det blir så mycket roligare?

snälla, någon som kan hjälpa med design? :)


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 6

Jag och Catlin mötte varandra på singstar och jag vann faktiskt. Sedan skulle jag och Justin möta varandra, och han vann såklart. Han skrattade och gjorde hans hairflipp. Jag blev helt förtrollad av hans leende...
Ur Sunnies perspektiv:

Vi fortsatte att sjunga singstar. Jag vann en gång mot Justin. Och jag vet att han gjorde sig..
- Palla att du gjorde dig, sa jag och slog svag på armen. Han skrattade.
- Okej, men jag ville låta dig vinna, sa han och log.
Gud vad söt han var!! Jag kunde inte slita ögona från honom och jag märkte att han kollade mycket på mig. Chaz kollade också på mig, väldigt mycket..

Ur Justins perspektiv:

Jag kunde inte slita min ögon från henne. DAMN. Hon var vacker. Vi gick och satte oss i soffan. Sedan märkte jag att Kristen och Ryan var borta. Jag gick fram till Sunnie och sa till henne tyst.
-var är ryan och kristen? frågade jag.
- Haha, jag tror dom är på ryans rum. Förmodligen. Sa sunnie och flinade.

Jag gick ut i köket och Sunnie kom efter mig. När hon öppnade coolan sprutade det skum ur den och hon fick en massa i ansiktet och jag skrattade.
- SKRATTAR DU ÅT MIG? sa hon och hon skrattade med.
- Förlåt, men det var kul. sa jag och log.
Hon tog glass och kletade i mitt ansikte. NEJ NU HON! Jag chockladsås och kletade på henne. Sedan hade vi ett matkrig. Men sedan så slutade vi och jag gick närmare henne.

Ur Sunnies perspektiv:

Han kom närmare mig. Han rörde mina läppar, han tog bort chockladsås som han hade och sedan slickade på hans finger. Jag kollade in i hans stora bruna ögon. Dom var så fina. Han kollade på mina läppar. Skulle han kyssa mig? Han gjorde sin hairflipp och sedan närmade sig mig.

Jag kände hur våra läppar möttes, och där stod jag. I ryans kök och kysste världens känaste tonåringar. Allas drömkille. Jag kände att det pirrade i hela min mage. Är jag kär? nej, det kan jag inte vara..

När vi hörde steg i trappan så avslutade vi kyssen och jag gick mot kylskåpet och justin satte sig på stolen och tog sin mobil. Vi hade fortfarande glass och coola över hela oss.

- Vafan här hänt?`frågade Chaz och Ryan i mun på varandra.
- Jo, en olycka, sa jag. Justin nickade.
Kristen kollade misstänktsamt på oss.

Vi gick upp till Ryans rum och kollade på film. Jag kände hur Chaz tog min hand - jag satt bredvid honom - och jag såg hur justin kollade på den och han såg inte glad ut. Jag vågade inte slita mig ur den för jag ville inte såra honom, så jag höll kvar honom. Sedan kollade Chaz mot mig och log. Jag log tveksamt tillbaka. Justin iakttog oss hela tiden.

Jag fick ett sms *Träffa mig i köket, nu.. / Justin* jag svarade

*hur har du mitt nummer?*
*Kolla ryans mobil*

Jag kollade på ryans mobil och den låg bredvid justin helt ovaktat. Jag flinade och Justin gick ut ur rummet. Jag gick ungefär 5 minuter efter. När jag kom till köket stod Justin där.

- vad var det du ville? frågade jag.
- Varför håller chaz på med dig? frågade han
- JAg vet väl inte, men du och jag är ju inte tillsammans. Vi borde inte ha kysst varandra. Tänk att du var otrogen mot Selena nyss med MIG, sa jag och tänkte hur hemskt elak jag nyss varit.
- Varför tar du upp henne hela tiden? frågade han och gjorde sin hairflipp samtidigt.
- För att hon är din flickvän, inte jag. Och du kanske borde tänka på henne oftare.. sa jag och vända mig om och gick ut. Då tog justin tag i min hand och kysste mig.

__________________________________________________________________

Romans på g! :D Och dramat kommer. KOMMENTERA !! DET BLIR MYCKET ROLIGARE ATT BLOGGA DÅ! :D

ingen som kan hjälpa oss med bloggsvar? eller med en design, hör av er till vår hotmail: astory@hotmail.se!! :)

Glöm inte vår kändis blogg: Den är grym! Det nyaste hela tiden: www.hollywoodgossips.blogg.se

 


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 5

Där stod två paparazzis och fottade oss. Dem började fråga "är du justins nya flickvän?", "vad har hänt med Selena Gomez?" och såna frågor. Jag tyckte det var rätt jobiggt. Justin tog min hand och vi gick in i butiken.
Kändes lite mysigt att hålla honom i handen, men blev lite orolig för jag vet att paparazzisarna fick foton på det..Justin och Sunnie i matbutiken


Justins perspektiv

åh nej, nu kanske hon bara tyckte dom var jobbiga!! jag gick närmare henne och hon satt och kolla på glassar. Jag tog henne på ryggen.

- förlåt för det, sa jag och hon "slet sig ut ur mitt grepp"
- hoppas jag bara inte förstör för dig och selena, sa hon och gick mot coca colorna. Shit. Var hon sur?
- Är du sur? frågade jag.
- Nej, varför skulle jag? sa hon och kollade på mig.

Vi gick runt lite i affären och plockade lite gott tills ikväll.

Ur Sunnies perspektiv:

Medans vi gick runt och plocka lite såg jag hur några tjejer gick fram till justin. Han skrev autograf och tog lite bilder. Hon i kassan råglodde på honom och det var massor av paparazzis utanför. Wow, det var verkligen tufft att vara han. Jag tyckte det var lite jobbigt, men brydde mig inte så mycket.

Det var lite jobbigt när paparazzisarna frågade om vi hade något och om han och selena och mig.

- Jag är klar nu, jag tog lite popcorn, chips, glass, lösgodis, chocklad och en massa annat, chaz skickade ett sms till mig när vi kom fram, haha, sa jag till Justin
- typiskt chaz, hahaha, sa han och skrattade.
Vi gick till kassan och jag tänkte betala men då tog justin tag i min hand och så tog han fram sitt kreditkort. Allt var ju egentligen inte till mig, men glassen var tillexempel bara min.
- Tack, sa jag och vi gick ut. Vi hade parkerat en liten bit ifrån så det var massor av paparazzis som följde efter oss.
Dom frågade mig bland annat om vad jag hette och så. Justin gick och öppnade bildörren för mig - åh vad gulligt, en riktigt gentleman - sedan gick han och satte sig i i förarsätet. Så åkte vi därifrån.

På vägen tillbaka lyssnade vi på Love the way you lie med Rihanna och Eminem.

- Hörrö, förlåt om det blev jobbigt, sa justin.
- Det är inte ditt fel, och hoppas du inte hamnar i trubbel pågrundav mig, svarade jag.
- Varför skulle du göra så jag hamna i trubbel?
- För dom trodde vi två hade något, och du är tillsammans med Selena och jag vill inte förstöra för er, hon kan bli sur, sa jag och tveka lite i orden.

Han var tyst och när vi kom fram klev vi ut ur bilen. Det fanns inga paparazzis i närheten, skönt.
Precis när jag skulle öppna dörren så tog Justin tag i min arm. Jag kollade på honom, vi stod väldigt nära. Jag kunde känna hans andeträckt. Det pirrade i min mage. Han kollade på mina läppar sedan i mina ögon. Mina bruna ögon.

- jag vill inte att du ska vara sur på mig, sa han och kollade på mina läppar. Kan jag fått känslor för honom? NEEJ! Jag blev bara nervös och varm i hela kroppen. Jag hade gåshud.

UR Justins perspektiv:

Jag ville bara kyssa henne. Fan vad fin hon var!! Hon är isärklass. Hon är finare än alla. Finare än Jasmine, Selena, Beyonce och alla som kan tänkas. Hon var den vackraste jag sätt. Skulle jag kyssa henne? eller skulle hon ta illa upp?

Ur Sunnies perspektiv:

Han släptte min hand och jag öppnade ytterdörren. Kristen och Ryan kom ut i hallen.
- jävlar vilken tid det tog, iförsäg har ni en massa i händerna, sa Ryan.
- Ja, det blev lite mer än bara cola och chips. Men det var en massa paparazzis som jagade oss också, sa jag och gick in i köket.

Vi gjorde iordning massor av gott och sedan gick vi in till vardagsrummet. Jag satte mig i soffan och Chaz satte sig bredvid mig och på andra sidan av mig satte sig Justin.
- Är du hel amerikan? frågade Chaz
- Nej min pappa är italienare, men han är uppväxt här i amerika, sa jag och log.
- Coolt, habla italiano? frågade Justin
- Habla är på spanska och no, no parlo multo italiano ma poco, sa jag. Chaz skrattade. Justin med efter ett tag.
- Pratar du ärligt italienska? frågade Chaz
- Nej knappt, men min pappa gör, sa jag. Båda sa "coolt" i munnen på varandra.

Jag och Catlin mötte varandra på singstar och jag vann faktiskt. Sedan skulle jag och Justin möta varandra, och han vann såklart. Han skrattade och gjorde hans hairflipp. Jag blev helt förtrollad av hans leende... __________________________________________________________________________________

Wow, Romans på g! :D hoppas ni gillade det. Har massa ideer, men är öppen för ideer? någon som har något önskemål?

Skulle behöva be någon av er om hjälp, kan någon av er hjälpa oss att skaffa bloggsvar? så ni kan få fråga på! :P

Och spana gärna in vår kändis-blogg om hollywood skvaller om alla stora stjärnor: www.hollywoodgossips.blogg.se


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 4

Vi gick upp och åt frukost. Alla satt runt bordet och pratade.
- Hörni, ska vi alla hitta på något idag? frågade ryan
Jag kollade på Sunnie som nickade mot honom och alla tyckte det verkade som en bra ide.

 


 

Sunnies outfit

Ur Sunnies perpektiv:

Jag kunde inte sluta tänka på honom. På justin.. Han var så vacker, men nej, jag ska inte bli kär i någon popstjärna. Jag kommer bara bli sårad. Bäst att hålla mig till det normala livet. Alla gick hem till sig och fixade sig. Jag satte på mig en tröja, ett par jeans och ett par skor bara. Väldigt enkelt. Sminkade mig lite extra men ändå neutralt.
Jag gick förbi köket och där satt mamma.
- Jag går ut och träffa några kompisar, ska nog sova hos Ryan också med Kristen och några fler, sa jag.
- Aha okej, fråga nästa gång, men det är okej! sa mamma och flinade mot mig - vad fin du är förresten.
Jag log och gick ut. Jag satte mig i bilen och körde förbi Kristen och sedan åkte vi direkt till Ryan.

Ur Justins perspektiv:

Dörren plingade på hos Ryan och där stod Sunnie och Kristen. Sunnie var så himla fin! Hon var till och med finare än beyonce måste jag medge. Hon såg väldigt bra ut.
Alla gick ut och satte sig i vardagsrummet.
- Ska vi gå på bio? frågade Chaz.
Alla nickade och vi åkte till bio salongen. Jag gömde mig lite så jag inte folk skulle känna igen mig, jag ville inte att mina kompisar ska tycka det är jobbigt. Så jag hade en mössa.

Jag körde i bilen påväg till salongen jag kollade på Sunnie hela tiden i backspegeln och ibland kollade hon tillbaka. Vi fick väldigt mycket ögonkontakt med varandra.
- Det är mycket reklam om din nya film, sa kristen.
- Ja! Den har nu kommit ut och jag har varit på tour lite överallt. Det är verkligen kul att jag fått den här möjligheten, sa jag.
- Det är ju skit coolt! sa sunnie och log.
Jag log tillbaka.

UR SUNNIES PERSPEKTIV:

Vi gick in i salongen och bestämde oss för att se The tourist med Angelina Jolie. Jag satt brevid Justin och Chaz. Jag kände hur Chaz kollade på mig konstant hela tiden, samma med justin. Jag försökte att koncentrera mig på filmen, det gick inte heller för den var inte speciellt bra.

Jag såg hur Chaz hade sin hand öppen bredvid mig, samma med Justin. Jag sneglade mot Justin och han log. Jag med.

När filmen var slut gick vi och åt på Mc donals. När vi satt och åt så småpratade alla med varandra.
- Är det sant att du och Selena gomez är tillsammans? frågade Kristen.
- Nej, sa justin och blev allvarlig efter att ha skrattat. Han kollade på mig. Jag gjorde en helt orörd min. Som om jag inte brydde mig. Fast det gjorde jag inte, tror jag..

Vi gick hem till Ryan och alla spela spel och pratade med varandra.
- Kan inte någon gå ner till affären och köpa coola och chips det finns inte? Sa ryan.
- Jag kan, följer du med ? frågade jag och kollade på Kristen. Hon gjorde en "nej"-min. Jag fattade att hon ville vara med ryan.
- Jag kan följa med, sa justin.
Catlin kollade på oss. Vi gick ut ur huset och hoppade in i bilen.  I bilen satte han på musik. Hans låt "never say never" spelades. Och vi båda sjöng och skrattade. Jag är inte speciellt bra på sjunga, men jag är inte dålig heller.
- Har du bott i atlanta hela dit liv? frågade Justin
- Yep, född och uppväxt, sa jag och log - och du är född i toronto väl?
- Inte riktigt, jag är född och uppväxt i stratford, men har bott här i Atlanta ett tag nu sedan jag blev känd typ, sa han och log.
- Aha, sa jag och kände mig jätte dum.
Sedan sattes Eminems låt på - not afraid.
- ÅH, jag älskar den här! sa jag och höjde ljudet. Jag sjöng med hela låten och kunde hela texten utantill.
- Wow, du älskar den verkligen. Sa han och skrattade
- Jag älskar den och jag älskar eminem, han är så fin och bra, sa jag och justin skrattade. Sedan kom vi fram till affären.

Där stod två paparazzis och fottade oss. Dem började fråga "är du justins nya flickvän?", "vad har hänt med Selena Gomez?" och såna frågor. Jag tyckte det var rätt jobiggt. Justin tog min hand och vi gick in i butiken.
Kändes lite mysigt att hålla honom i handen, men blev lite orolig för jag vet att paparazzisarna fick foton på det..

________________________________________________________________________________

Drama kommer! :D jag lovar, dom måste bara bli kära och så först och det kommer dom bli! :D KOMMENTERA om ni vill ha kapitel 5 sedan också!! :D

uppdate: vi vill gärna skaffa bloggsvar, så vi kan svara på era frågor. någon som kan hjälpa oss med hur vi gör? eller skicka inbjudan?
spana gärna in våran andra kändis blogg www.hollywoodgossips.blogg.se

det ser lite ut, men det är liten text också, så det blir mer. Men om ni vill ha mer, så säg till! :)


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 3

Jag tog bilen och körde hem till Ryan. När jag kom dit var Kristen redan där, chaz, en främmande tjej och en liten pojke. Jag hälsade på Kristen, Ryan och Chaz och sträckte fram handen först till tjejen som hette "Catlin" sedan till lilla pojken som hette "Christian"..

Precis när vi tänkte sätta oss ner så plingade dörren på och in kom...

Sunnies perpektiv:In kom ... Okej, jag tror jag ser i syne eller så är det justin bieber jag ser mitt framför mig.
- Hejsan kan man få joina? frågade han och gjorde sin hairflipp.
Ryan, chaz, catlin och Christian hälsade på honom. Jag och Kristen stod helt stumma. Alltså vi var inga större fan. Men det var ändå overkligt.
- Hej jag är justin! sa han och sträckte fram sin hand.
- Sunnie, sa jag och sträckte fram mig
- Och jag är kristen, sa kristen efter ett tag och pekade på sig själv. För justin hade stannat upp och kollat på mig länge. NEJ, Hoppas jag inte hade chocklad mellan tänderna, för det hade jag precis ätit innan jag kom hit.

- Varför sa du inte att du var vän med Justin Bieber? frågade jag Ryan mitt framför justin.
- är ni fans? frågade justin
- Nja inte direkt, eller du sjunger jätte bra och har bra låtar! men vi retar mest dina fans.. sa kristen generat.
- aha, hahha, sa han.. och blev på något sätt stum.
- Men du har bra musik såklart! la jag till.
- Om ni fortfarande ville ha svar på min fråga så sa jag inget för jag gillade att vara anonym, sedan justin är känd vill alla umgås med mig och chaz för att komma nära honom, vi tyckte om att vara med er och vi märkte att det var äkta, sa han.

Det var ganska gulligt sagt! men jag kunde fortfarande inte fatta. Världens kändaste tonåring stod mitt framför mig.

- Så ska vi spela spel? sa Catlin och avbröt den pinsamma tystnaden.
- Fifa 2011, sa chaz och hoppade i soffan och hela soffan skakade.
Kristen och Ryan gick in i köket och fixade lite snacks. Jag satte mig i soffan bredvid catlin och brevid mig satte sig justin.

- Så du och kristen går i samma klass som Chaz och Ryan? frågade han
- Ja, vi går i en mongoklass med extra hjälp. sa jag och flinade. Han skrattade till lite.
Jag fick ett sms och såg att det var från Kristen. Hon var ju i köket med ryan. *Jag tror jag gillar Ryan* stod det. Jag svarade *Han är en bra kille, go for it* Jag fick en en lip gubbe tillbaka som svar.

- Är inte du på turne över hela världen? frågade jag justin som satt och pratade med Chaz.
- jo, men jag har paus nu så jag får vara i atlanta ett tag, sedan ska jag ut igen. Ska bli skönt att ta lite dagar off. Sa han och log
- är det jobbigt? frågade jag och log
- Sådär, ibland saknar man väl att vara hemma och vara en normal tonåring, men man får upptäcka mycket nytt och det är spännande, plus att jag har världens bästa fans, sa han och gjorde sin hairflipp.

Gud vad snygg han var. Kristen och Ryan kom ut med en massa godis och annat gott. Jag viskade i Kristen öra - Jag tror jag har bieber fever.

Hon skrattade och ryan satte på en film och vi stängde av fifa. Brevid mig satt Justin och nu hade catlin satt sig bredvid honom för att prata lite om gamla minnen, chaz satt bredvid mig och bredvid honom satt christian sedan satt Ryan och KRisten bredvid varandra.

Vi satte på "fredagen den trottonde" bara för få se en skräckis. Gud vad läskig den var! Det var flera gånger jag tog handen för mitt ansikte och bara ville gråta. Men Justin och Chaz skrattade bara åt mig.

Catlin ställde sig upp och tog lite foton på oss med hennes mobil. Hon sa att hon skulle tweeta lite.

Filmen var slut och alla skulle sova hos Ryan. För ingen vågade gå hem. Jag ringde min mamma och frågade om jag fick, och det fick jag.

Ur Justins perpektiv:

Vi satt och kollade på lite filmer och hade det bra. Kändes skönt att bara få vara normal och vara med folk som tyckte om mig för den jag var.

När vi gick och la oss sov jag med Chaz, Ryan och Christian i ett rum och tjejerna i ett annat. Jag drömde konstigt nog om Sunnie den natten. Jag hade precis lärt känna henne?! Weird..

Vi gick upp och åt frukost. Alla satt runt bordet och pratade.
- Hörni, ska vi alla hitta på något idag? frågade ryan
Jag kollade på Sunnie som nickade mot honom och alla tyckte det verkade som en bra ide.

____________________________________________________________________________________

Spänning och Drama kommer! :D KOMMENTERA!
Kapitel 4 kommer senare idag ;)


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 2

- Vi hade problem i vår förra klass, Marie och hennes gäng fick oss att dampa på lektionerna så lärarna bytte oss, sa jag. Marie är den populäraste tjejen i skolan och går runt med sina barbiekompisar och tror att hon är något.

- Vill ni hänga efter skolan? frågade Ryan när vi skulle lämna våra tallrikar.
- Ehm, visst, sa jag utan att tänka. Och nu kom jag på att vi verkligen hade bestämmt en träff med dom!!Jag hem och fixade mig, jag skulle ju ut med dom nya killarna idag. Det skulle bli lite spännande faktiskt. Senaste tiden hade jag bara umgåts med Kristen eller några andra från skolan.

Jag satte på mig ett par svarta leggings, vit tunika, en annan skinnjacka som jag hade och ett par converse. Det var lite smkyligt nu i februari här i atlanta.

Jag tog bilen och åkte hem till Kristen. Men Ryan och Chaz var redan i hallen när jag kom dit.

- vill ni kolla på film eller något? frågade Kristen och kollade mot mig.
- ja, vi kan väl gå på bio! sa ryan och lös upp som en sol.
- Okej visst, sa alla i mun på varandra nästan.

Vi åkte i min bil till biosalongen och jag körde. Alla var rädda hela vägen för dom tycker inte kör bil speciellt bra. När vi kom fram hade alla skyltat inför reklamen på justin biebers "never say never"

- Ska vi se justin biebers nya film? sa Kristen och små flinade mot mig.
- haha jag orkar inte kristen, sa jag och suckade medans jag flinade.
- Vadå gillar ni inte honom? frågade Chaz och kollade på ryan.
- Gillar och gillar. Jag menar han är snygg, men alla är galna i honom så vi gillar typ att reta dom, vi har inget direkt emot honom, men vi brukar driva om honom, sa kristen och småskrattade när hon tänkte på alla som vi hade mobbat.

- Coolt, sa ryan.

Vi gick in i bion och såg 127 hours. Den var ganska hemsk film. Jag tyckte in om den alls. Och det verkade som Ryan och Kristen hade något på gång, dom kollade på varandra hela tiden. Och kristen var generad lite då och då. Hm...

Vi gick och åt lite mc donals efter. Sedan fick ryan ett samtal och gick iväg och pratade. Vi satt kvar och åt.

Ur Justins perpektiv:

Jag skulle imorgon få komma till Atalanta, äntligen!! var år sedan jag träffade ryan, chaz, catlin och christian. Saknar alla så himla mycket. Jag hade en intervju angående min nya film, jag gjorde den. Sa samma sak hela tiden egentligen. Rätt jobbigt, men jag vant mig..

Sedan tog jag upp min iphone4 och ringde Ryan.

- BROOOOR! sa jag när han svarade.
- JUUUSTIN! svarade han
- Vad händer då? vad händer i atlanta?
- ingenting, jag och chaz började i en ny skola, nu är vi ute och hänger lite med två brudar från klassen, särklass duvet..
- Haha, ni är sär, vad skojj , jag kommer till atlanta imorgon. Ska vi ses? dra ihop ett gäng så kan vi kanske ha en filmkväll eller spelkväll..
- Aa ska höra med några kompisar.

Vi pratade lite till och sedan la han på. Scooter kom in i rummet
- Du har ett uppträdande och intervju nu på Goodmorning London, upp och hoppa! sa han ..
- Kommer, sa jag och hoppade upp ur sängen.

Ur sunnies perpektiv:

Ryan kom tillbaka.
- vem var det? frågade chaz
- En kompis, undra bara om alla ni är med på att ha filmkväll och spelkväll imorgon? det är ju fredag, vi ringer några fler, sa ryan.
- Visst! Sa jag och kollade på kristen som nickade. Lät inte som en dum ide. Jag tycker Ryan och Chaz verkar som jätte snälla killar.

Nästa dag gick ganska snabbt. Jag skulle på kvällen hem till Ryan och ha filmkväll med Chaz, Kristen, han och några andra av hans kompisar. Skoldagen gick fort och sedan kom jag hem. Jag fixade mig speciellt. Satte på mig en svart klänning och ett par svarta ballerina. Idag var det 23 grader, så det var lite varmare!


sunnies klänning

Jag tog bilen och körde hem till Ryan. När jag kom dit var Kristen redan där, chaz, en främmande tjej och en liten pojke. Jag hälsade på Kristen, Ryan och Chaz och sträckte fram handen först till tjejen som hette "Catlin" sedan till lilla pojken som hette "Christian"..

Precis när vi tänkte sätta oss ner så plingade dörren på och in kom...


WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 1

Du är en 16 årig tjej från Atlanta, Du heter Sunnie och är en normal high school tjej.
Det är nutid och det är i februari 2011
Jag vaknade denna morgonen och satte på Britney Spears nya låt "hold it against me" och fixade mig. Jag satte på mig ett vitt linne, en svart skinnjacka och ett par jeans till det tog jag på mig ett par converse. Jag sminkade mig lite och kollade mig i spegeln. Jag måste erkänna att jag var väldigt snygg.

Jag gick in i köket och åt lite frukost. Det blev en bannan och en apelsin.
- Ska du inte ha något mer älskling? frågade mamma och sneglade mot mig.
- Nej, jag äter mer i skolan, har svårt att äta på morgonen, sa jag och gick ut ur köket och sedan ut ur mitt hus.

Min pappa var på affärsresa i New York och jag och mamma var hemma som vanligt. Jag satte mig i bilen, och körde iväg. Påväg till skolan köpte jag en latte på starbucks. Tog en med extra grädde.

När jag kom fram till skolan - min skola heter High School of Atlanta - så kom Kristen - min bästavän sen jag var sex år - fram till mig direkt.

Vi gick in i klassrummet och då fick vi reda på att vi skulle få 2 nya elever i vår klass. Jag och kristen går i en special klass för vi är typ "stökiga" och har gått där hela vårt liv nästan, vi är bara 5 elever i klassen.

- Det kommer två nya elever idag, hoppas dom känner sig välkommna, sa vår lärare Mrs. Rodriguez.
In för dörren kom två killar. Dom flinade lite mot hela klassen när dom bara såg att vi var fem styckna. Jag kunde inte låta bli att flina mot Kristen.
- Berätta lite om er själva killar, jag är säkra på att alla är nyfikna! Vi har väntat på er hela veckan, sa mrs Rodriguez.
- Jag heter Ryan och jag bor i West Park som ligger fem minuter härifrån, jag gick tidigare på West High school of Atlanta. Nu går jag här för jag har koncentrationsvårigheter, sa han och fortsatte att flina.
- Aa och jag heter Chaz, jag och ryan har typ kännt varann hela vårt liv och vi har gått på samma skola, jag är också här för mina koncentrationssvårigheter, sa han och försökte se seriös ut vilket han inte lyckades med.

- Ja, det är inget fel med koncentrationsvårigheter! Känn er välkomna, sa mrs rodriguez.

Killarna satte sig bakom mig och Marie och när vi satte igång att jobba satt dom och flinade hela lektionen. Sedan satte Jessica - en tjej i vår klass - på Justin biebers låt "baby" högt i klassrummet. Killarna började skratta.

- SERIÖST, Stäng av er bögmusik, skrek jag. Jag har egentligen inget emot justin bieber, men blev bara irriterade. Jag är ingen större fan heller.. Hon stängde av musiken.

Vi gick till matsalen på lunchen och det var hamburgare med pommes. Som vanligt. Jag och Kristen satte oss i ett hörn sedan kom Ryan och Chaz - dom nya - och satte sig med oss. Vi kollade fundersamt på varandra.

- Eller är det okej om vi sitter här? frågade Ryan när han såg min och kristens blick.
- Jadå, sätt er bara. Sa Kristen.
- Vad heter ni förresten? frågade Ryan
- Jag heter sunnie och hon är kristen, sa jag och pekade på kristen.
- Så, är ni härifrån? frågade Chaz.
- Från Atlanta? frågade jag efterblivet
- Nej från New york, ja från atalanta, sa chaz och hånflinade
- ja, vi är födda och uppväxta här, sa Kristen och log.
- Varför går ni i mongo klassen? frågade ryan och flinade
- Vi hade problem i vår förra klass, Marie och hennes gäng fick oss att dampa på lektionerna så lärarna bytte oss, sa jag. Marie är den populäraste tjejen i skolan och går runt med sina barbiekompisar och tror att hon är något.

- Vill ni hänga efter skolan? frågade Ryan när vi skulle lämna våra tallrikar.
- Ehm, visst, sa jag utan att tänka. Och nu kom jag på att vi verkligen hade bestämmt en träff med dom!!

_________________________________________________________________________________________

Blev ett lite kort kapitel, men det kommer ett längre nästa gång då! :D JUSTIN BIEBER kommer komma in i berättelsen!! :)

håller redan på med kapitel 2 :) hoppas den kommer upp ikväll

NY NOVELL.

Jo, nu är det så att min blogg var nere ett tag för en viss person bytte ut mitt lösenord. Så jag kunde inte riktigt blogga! Men nu är jag igång igen. Och jag kommer inte blogga på samma berättelse. Utan lägger nu upp ett nytt kapitel på min nya berättelse!! som kommer heta: We were born to be.

 

SJÄLVKLART KOMMER DEN HANDLA OM JUSTIN OCH EN LYCKLIGT LOTTAD 16 ÅRIG FLICKA ;)


A JUSTIN BIEBER STORY - KAPITEL 4

- Du är tillsammans med Selena Gomez va? sa jag till honom och såg att han blev väldigt allvarlig när jag frågade det..
- Inte direkt, hon gillar mig väldigt mycket och jag gillade henne väldigt mycket förrut, men jag vet inte.. Det har bara blivit så jobbigt, sa han ..
UR JUSTINS PERPEKTIV:

Jag gillade verkligen Summer. Hon är snäll, jordnära och framförallt enormt vacker och fin, snygg, alla ord som kan komma i den kategorin. Jag fick ett sms och läste det. Från Selena *jaha, och idag dissar du mig igen för den tjejen du är med hela tiden. VAFAN JUSTRIN* Jag svarade. *SLUTA bli avundsjuk hela tiden. Du och jag är vänner, och jag ber om ursäkt om jag fått dig att tro något annat, ledsen Sel*

Jag kollade mot Summer och hon log mot mig. Hennes vita leende var underbart. Vi ´var utanför hennes hus nu och jag hon tog av sig säkerhetsbältet.
- Ha kul ikväll, om något händer, ring mig ? lova ? sa jag.
- Du behöver inte vara orolig för mig, jag klarar mig bra.. sa hon och log
- Ses vi imorgon? frågade jag
- Messa mig

Hon hoppade av och jag kollade på henne. Hon var kanske 162 cm lång, hon var smal och hade fin kropp. Herregud, är jag kär? bara efter jag kännt henne några dagar.
Jag åkte hem och skulle ha en chatt med alla mina fans! dom kommer säkert fråga mig en massa om vem det är som jag varit med under den sista tiden..

UR SUMMERS PERSPEKTIV:

Okej, klockan är åtta. Jag hade precis gått ut ur duschen. Jag sminkade mig lite mer än vanligt eftersom det var fest. Och jag fixade mig extra fint. Jag älskade att fixa mig! Jag satte på mig en vit somrig klänning och ett par glittriga klackskor.


Summers outfit

Sedan satte jag mig i bilen och smsade Maria *jag kommer till dig nu, var beredd att gå ut. Är där om 3 minuter. Puss* och när jag kom fram till hennes hus stod hon utanför och hade också fixat sig så hon var jätte fin.

Vi kom fram till festen kom Marc och hans kompisar direkt fram till mig.
- vad fin du är, som vanlig, sa Marc och log. Jag fejklog tillbaka.
Maria hade gått och hälsat på alla andra och jag gick till henne och hälsade också på alla andra. Sedan tog jag en öl och började dricka..

Det fanns pizza framme. Jag mådde illa när jag såg den. Men jag hade inte ätit på hela dagen, igen. Jag har slarvat och det är farlig, för då kan jag gå tillbaka till det jag var..

Jag drack så jag blev lite berusad. Marc kom fram till mig skit full.
- Jag saknar dig ibland, du är så vacker.. sa han och smekte mig på kinden.
- Jag saknar också dig ibland, du är en fin kille, kanske borde tänka lite mer på hur du sårar folk, sa jag..
Han kom nära mig, och jag fattade att han skulle kyssa mig och jag kysste honom tillbaka. Jag kände att det kom tillbaka gamla känslor, för jag har verkligen varit kär i denna killle.
Sedan gick vi en prommenad i skogen.

Min mobil ringer.
- Hallå? svarade jag och hela jag lät borta.. hoppas det inte var mamma eller pappa
- Hej det är justin, är du full? frågade han orolig
- äsch skitsamma! Lev liv förihelvete, sa jag och skrattade och Marc började också skratta. Sedan kysste han mig.
- Vem är du med? ska jag komma och hjälpa dig? frågade justin oroligt.
- Med alla dina livvakter och tro du äger hela världen? seriööööst, sa jag och skrattade
- vad äre med dig?
- ingenting, trött på folk bara, godnatt sa jag och la på.

Jag vaknade upp nästa morgon av att jag var på stranden. Jag hade Marc bredvid mig, klockan var typ 11 och det var massa folk på stranden. Jag hade egentligen skola idag, men skit i det.

Jag gick därifrån och satte mig i bilen och kollade på min mobil tre missade samtal från Justin. SHIIIT! då minns jag allt jag sa till han igår. Jag skrev snabbt ett sms *förlåt för det jag sa igår. Jag var helt borta, vet inte ens vad jag se? ses vi idag?*

Jag åkte hem, tog en dusch och fixade mig. Jag satte på mig en vit tröja, jeans och ett par boots.


Summers outfit

Någon plingade på dörren. Jag öppnade. Där stod Justin. Han såg helt underbar ut och han kollade på mig. Med sina stora bruna ögon, jag blev helt förtrollad.
- Förlåt för igår!! du är en helt fantastisk kille, jag var bara helt borta, vet inte ens vad jag sa, vad jag nu sa, förlåt. Sa jag och såg seriös ut.
- Det är lungt, du ser helt fantastisk ut.. sa han och log

UR JUSTINS PERPEKTIV:

Hon såg helt fantastiskt ut. Helt plötsligt så kom vi nära varandra, våra läppar möttes. Hennes läppar var mjuka och dom passade så perfekt mot mina. Jag kysste henne mer passionerat och här stod vi i hennes hall och kysstes. Sedan avslutade vi kyssen och log mot varandra

- Jag tror jag har bieberfever.. sa hon efter vi hade kysste varandra och log..

_____________________________________________________________________________________

NU KOMMER DRAMAT PÅ RIKTIGT!! :D Det lovar jag er ! :D


A JUSTIN BIEBER STORY - KAPITEL 3

Vi kom fram till MARC'S MILSHAKE BAR och så fort vi klev av kom det massa paparazzisar fram till oss, med kameror och filmkameror, och började fråga "dejtar ni?", "var har hänt med Selena gomez och dig justin?", "är du justins nya tjej?" osv..

Jag såg på Summer att det var ganska obekvämt..
SUMMERS PERSPEKTIV:

Justin svarade inte på något utav dom sa och inte jag heller. Även om dom frågade mig en massor om jag var på g med justin osv.. Vi gick in till baren och dom var fortfarande utanför, helt ärligt? kunde dom inte låta oss vara? det var rätt jobbig. Såg att justin märkte att jag tyckte det.

- Förlåt för det här, dom är så respektlösa, sa justin och suckade..
- Det är lungt, men vad kommer selena säga om det här? frågade jag

Jag såg att han kände sig lite obekväm med frågan, typiskt mig och göra bort mig! Jag tänkte precis byta samtals ämne men då sa han..

- Jag vet inte, vi är ändå inte tillsamans, sa han
- Okej sa jag och vikade lite på munnen.

Vi köpte en milkshake, jag köpte jordgubb och när jag skulle betala så lät han mig inte. Utan han betalade både hans och mitt. Sedan köpte han några kakor också.

Vi gick ut ur butiken och då kom det massor av paparzzis igen . Kenny åkte iväg i en annan bil, vi hoppade snabbt in i bilen - som justin nu skulle köra - och sedan åkte vi iväg till en strand. Det var helt dött där, öde verkligen. Jag och Justin gick ut ur bilen.

- Vad gör vi här? frågade jag nyfiket
- Tänkte att vi skulle gå på en prommenad, om du vill förstårs?
- Ja absolut! sa jag och log.. Nu tog justin fram kakorna och bjöd mig så åt vi lite på dom samtidigt som vi gick längs med stranden..

UR JUSTINS PERSPEKTIV:

- Du verkar vara en bra vän, sa hon och log.
Jag kunde inte sluta kolla på henne, hon var verkligen vacker. Det vackraste som jag någonsin sätt.
- Du verkar också som en bra vän, sa jag och skrattade till.
- Är det jobbigt att vara känd? frågade hon
- Sådär, ibland kan det väl vara kul och ibland jobbigt. men det brukar ofta vara jobbigt.. Speciellt när folk följer efter en precis hela tiden.. fast fansen är ju underbara!

Vi blev tysta en stund. Det var en skön tystnad, jag såg på henne, hon var så fin.

- är du hel amerikan? frågade jag henne från ingenstanns
- Nej, min pappa är amerikan och min mamma är från colombia. Men jag är uppväxt här i Los Angeles, sa hon.
- Aha vad coolt, blandingar brukar ofta vara dom snyggaste, sa jag. Hon rodnade lite.

Jag fick ett sms och kollade på det. Från Selena *Jag såg nyss på ocean up att du är med en annan. SERIÖST VAD HÄNDER JUSTIN?!* Fan nu hade jag sårat henne också. Jag kollade på Summer som stod och kollade på mig nyfiket.

- är det problem? frågade hon.
- Nej, bara scooter..

Jag svarade *vi är bara vänner, bli inte avundsjuk, du kan inte bli det på precis alla* jag vet inte varför, men jag brydde mig inte om vad Selena sa. När jag kollade på Summer, så brydde jag mig inte. Summer var så fin, hennes bruna ögon, hennes läppar.. Allt..

- Dina föräldrar, hon tog dom att jag råkade köra på din bil? sa jag och små skrattade lite.
- Dom vet ingenting ännu, sa hon och flinade åt det..
- Hur kan dom inte märkt? frågade jag
- Min pappa är i New York och kommer hem ikväll men det kommer säkert dröjas ut så han kommer väl om en vecka, och min mamma är i philadelpia, dom håller på med jobb och en massa jobbmöten och sånt, sa hon.
- Aha, sa jag.. är hennes föräldrar såna som jobbar mycket? Jag vågade inte fråga det, så jag hoppade över det.

Efter ett tag gick vi tillbaka till bilen och jag började köra tillbaka mot Bevery Hills för att lämna henne igen. Jag ville verkligen träffa henne igen.

UR SUMMERS PERSPEKTIV:

när vi kom fram så såg jag en bil på uppfarten, precis som den som justin hade krockat sönder. MIN BIL!! Jag blev chockad och kollade på honom..

- Jag lovade dig en ny, en sprillans ny och samma modell som du hade. Kvickt? sa han och log.
- Tack, min pappa kommer aldrig märka något! sa jag och log.

Han följde med mig ut och upp till dörren.
- Tack för en rolig dag, det har varit avslappnande och annourlunda med tanke på paparazzisarna, sa jag och skratta.
- Jag hoppas vi ses igen, du verkar vara en bra kompis? Ses imorgon? sa han och log
- Jag har skola, men efter skolan?
- Jag smsar dig, sa han

Han gav mig en lång kram och jag luktade på honom, han luktade så gott. Han gick tillbaka till sin bil och satte sig. Jag gick in i huset, helt tomt. Ingen hemma, som vanlig. Jag la mig i sängen och loggade in på facebok.
Sedan somnade jag.. Jag drömde faktiskt om JustinBieber!

På morgonen gick jag och åt en fruktsallad till frukost som min kock (pappa hade en anställd kock) gjorde. Det var väldigt gott. Jag gick och fixade mig. Ett svart linne, vit kofta, mörkgröna leggings ochSummers outfit

Jag fick ett sms. Jag läste det. Från Justin såklart. *Skulle vi ses idag?.. J* Jag svarade *Ja såklart, jag håller vad jag lovar. Puss S*

Jag gick till skolan och där såg jag Maria. Hon kom fram till mig och undrade om jag hade hört med från Justin osv.. Jag orkade inte förklara att jag och justin var vänner så jag halvignorerade henne. Sedan kände jag hur någon tog på min rumpa. Jag vände mig om chockat.

- Hej Sötnos, sa Marc och flinade.
Han var kaptenen i fotbollslaget och mitt ex. Så typiskt att ledaren cheerleading och fotbollskaptenen ska vara tillsammans.
- Hej Marc, sa jag och gav honom ett fejkleedende. Jag är fortfarande sur på honom för han var otrogen mot mig.
- Följer du och din kompis med på fest ikväll? sa han och kollade på Maria.
Maria gav mig Fyfan-vad-kul - minen. Jag kunde se på henne vad hon ville säga! Lite komiskt.
- Okej, ikväll.. Sa jag och log

Skoldagen gick fort och när jag slutade kom Justin förbi men han gick aldrig av, det skulle blivit kaos då. Så han stod bara på parkeringen med sin bil och jag hoppade in. Som tur märkte ingen oss!

- Vad ska vi göra idag? sa han och log
- Jag vet inte, jag ska på fest senare ikväll, vill du följa med ? sa jag och log.
- Nja, jag vet inte, tror inte det är så bra, jag har ganska svårt för att ... typ umgås med normalt folk.. dom brukar bli uppspelta och det är jobbigt.. sa han
Jag förstod honom. Jag log mot honom och så åkte vi till Starbucks och tog en kaffe. Självklart var en paparazzi efter oss. Vi brydde oss inte så mycket. Vi höll handen ett par gånger.

- har du pojkvän? frågade han mig när vi satt i bilen påvägen tillbaka..
- eh nej, trodde du hade förstått det, sa jag tveksamt
- Okej, jag bara undra, sa han
- Du är tillsammans med Selena Gomez va? sa jag till honom och såg att han blev väldigt allvarlig när jag frågade det..
- Inte direkt, hon gillar mig väldigt mycket och jag gillade henne väldigt mycket förrut, men jag vet inte.. Det har bara blivit så jobbigt, sa han ..

_______________________________________________________________________________________

Hm, vad kommer hända på festen? :O ja, det får ni se i nästa kapitel! förlåt för en dålig uppdate, jag var på begravning i nyköping ett par dagar denna vecka, men jag kommer uppdatera normalt nu!

förlåt för ett tråkigt kapitel, har många planer och den blir mer spännande lovar!!


A JUSTIN BIEBER STORY - KAPITEL 2


- JAG VILL HA MIN BIL! sa jag bortförskämt, han skrattade bara.

- Jag ringer och fixar det, du får en ny bil, exakt sån modell, eller vilken du vill imorgon, jag skjutsar hem er nu, lägg bara bilen åt sidan..
viskade hon i mitt öra entusiatiskt.
- OFTA VI KOMMER ÅKA BIL MED JUSTIN BIEBER!!

- Okej, vi åker med dig, MEN BARA för vi inte kommer hem på något annat sätt, sa jag.

Maria och jag gick och satte oss i hans limousin. I limousinen fanns en TV, en bar och ett litet kylskåp. Det var hur stort som helst och så spelades Justins låt "never say never" men han stängde av den när vi kom in. Kenny kollade på oss och skrattade åt min sura min.

- Så vart bor ni? frågade han.

- Du kan skjutsa hem mig först, jag bor bara fem minuter här ifrån, sa maria.
Han log och nickade. Han var faktiskt ganska charmig, jag hade svårt för att hålla minen när jag såg honom och han log flirtigt till mig. Men som tur lyckades jag hålla den. Vi släppte av maria först sedan skulle vi åka till mig.

- vart bor dudå? frågade han
- Lucerne Lake, Bevery Hills, sa jag.
- Wow, du föddes verkligen mitt i hollywood. Du är så söt, konstigt att du inte blev stor, jag antar att du blivit erbjuden modelljobb och filmningar? sa han och log.
Jag hade väl blivit erbjuden modelljobb, men kändes lite halvt äckligt när en gubbe kom fram och ville fotta mig.

- Ingenting som jag intresserat mig av, jag föredrar att vara en normal människa, sa jag och log tillbaka lite kaxigt.
- hm, kan jag få ditt nr? om det blir fel med valet av bilar eller så? jag lovar att du får en imorgon iallafall, sa han och log.

Jag ville inte ge ut mitt nummer bara sådär, även fast jag insert inne ville att han skulle ha det. Men han ville ju kanske fråga mig något när han skulle köpa en bil. Jag gav hoonm mitt nr. 

- Vad heter du förresten? frågade han mig nyfiket.
- Summer, sa jag.
- Summer, väldigt vackert namn.

Efter ett tag var vi hemma hos mig. Jag bodde i ett ganska stort hus. Min pappa är advokat och min mamma egenföretagare. Så jag har det bra ställt. Även om dom är mycket ute och reser och hinner knappt med mig.

- Wow, du bor verkligen fint sa han och log. Är du ensam syskon? frågade han.
- Nej, jag har en bror, men han pluggar i London, sa jag och log.

Han tog tag i min hand och det var första gången jag rörde en stor stjärna. Tror jag. Jag kollade på min hand sedan på honom.

- Jag är verkligen ledsen för att jag råkade ta sönder din bil, sa han och släppte mig.
- det är lungt, jag tror jag kan förlåta dig. Jag villl ha en ny bara! sa jag och log..

Han släppte mig och jag gick in i mitt hus. Jag la mig på sängen och sedan gick jag in på facebook. Sedan gick jag in på OceanUp.com bara för se vad som hade hänt i kändisvärlden. Då såg jag att igår var Justin och Selena Gomez i Santa Monica på prommenad, jag blev lite ledsen faktiskt. Varför vet jag inte.. Borde inte bli det?Jag somnade och nästa dag vaknade jag av att jag fick ett sms.

Det var från Justin Bieber. Jag öppnade medelandet *du får din bil idag, förlåt igen btw. Men för att få din bil måste du träffa mig, mitt ända villkor ;). Justin* Jag skrattade får mig själv och svarade. *Okej, vart ?*

Efter tio minuter fick jag ett svar *Jag kommer och hämtar dig om 20 minuter* TJUGIO MINUTER?! Jag hade iallafall hunnit duscha, jag sminkade mig lite och sedan satte jag på mig kläder..


Summers outfit

Jag var klar nu och väntade på att justin skulle komma. Jag hade fixat och sminkat mig. Jag kollade mig lite i spegeln och beundrade vad jag såg! Jag var faktiskt fin nu!
Min mobil vibrerade. *Kom ut, jag är här nu. puss* jag gick ut. Och kollade ner i marken medans jag gick. Och han var utanför bilen och kollade på mig väldigt mycket, han var helt fast vid min.

- Du ser helt fantastisk ut, sa justin och rörde inte en min. Han var väldigt seriös..

JUSTINS PERSPEKTIV:

Hon såg ganska nervös ut och satte sig i bilen med mig. Kenny körde oss och jag ville bara lära känna henne mer.
Jag kunde inte sluta kolla på henne och kenny satt och sjöng på "never say never" och det fick Summer att skratta.
- Varför ville du träffa mig? sa hon
- Jag ville bara umgås lite, du verkar som en snäll person. Ska vi ta en kaffe på starbucks? frågade jag. Även fast jag inte dricker kaffe.
- Hm, kan vi inte ta en milkshake någon annan stanns istället? frågade hon och log. Och den idén lät bättre faktiskt.
Hon hade bruna stora ögon och brunt hår, hon var väldigt fin. Hon såg inte hel amerikansk ut och jag undrade verkligen vilket mer land hon härstamma från.

Jag fick ett sms, jag kollade på mobilen. Det stod Selena Gomez på displayen. Summer märkte ingenting. shit vad höll jag på med.. Selena och jag dejtar ju och nu är jag ute med en annan tjej. På smset stod det *Hej J, ska vi ses idag? tänkte att vi kunde ta en prommenad en bit härifrån, där ingen känner igen oss*

Jag svarade *S! jag har två möten idag, schemat är tajt, jag hinner inte. Men kanske imorgon? puss*

Gud vad höll jag på med!! jag kollade på Summer och vi pratade lite.
- Ska du inte ha skola idag? frågade jag henne
- Orkar inte, och träffa dig var en bättre idag. Sa hon.

Vi kom fram till MARC'S MILSHAKE BAR och så fort vi klev av kom det massa paparazzisar fram till oss, med kameror och filmkameror, och började fråga "dejtar ni?", "var har hänt med Selena gomez och dig justin?", "är du justins nya tjej?" osv..

Jag såg på Summer att det var ganska obekvämt..


A JUSTIN BIEBER STORY - KAPITEL 1

Du är en 16 årig tjej från Los Angeles (du är född 17 maj 1994 samma år som justin ) och du är en normal skoltjej :) Du heter Summer.
Jahap, en ny vecka. Jag går ju andra året i high school, så det är bara att stå ut ett år till. Min telefon ringde. Det var Maria - min bästavän - jag svarade.

- Hej maria, sa jag och log för mig själv..
- SUMMER!! du har ingen aning om vem som är i stan idag!! sa hon

och hon var helt galen i alla kändisar som sprang runt här i Hollywood. Det är faktiskt kanske kul om jag ska medge. Men iallafall så var justin bieber i stan. Han är rätt söt faktiskt. Han dejtar väl Selena Gomez?

Jag började fixa mig för att dra mig till skolan, såg att jag hade bråttom. Jag satte på mig ett vitt linne, ett par jeans och sedan ett par vita skor. Jag tog tog min väska och sprang till bilen. Jag började köra till skolan..´

Lektionerna gick snabbt, dagen gick snabbt. Efter skolan hade jag cheerleding. Jag är faktiskt rätt duktig, har gått på det så länge jag minns. Jag är faktiskt "ledaren" i skolgruppen.

När jag var påväg hem så åkte jag iväg i bilen och maria var med mig. Sedan kände vi hur någon krockade i oss. VEM FAN KROCKAR I IN NYA BIL??!?!? Min pappa gav mig nyss den, VAFAN.. Jag gick ut ur bilen och såg att det var en limousin som hade krockat i mig. Maria gick också av, hon såg mer nyfiken ut än sur..

Förmodligen så var det en liten hollywood kändis som tror att han/hon kan gå och krocka i allt hon/han ser. Och ur bilen steg en mörk kille ut sedan gick chauffören också ut.

- Det där är Kenny, sa Maria..

Vad snackar hon om?! Vem FAN ÄR KENNY?!?! Jag blev skit sur. jag kände hur jag kokade. Så jag började skrika på den mörka killen.

- HUR FAN KAN DU KÖRA IN I MIN BIL?! VA? OCH DU SKA FÅ BETALA FÖR DENA REPA DU GJORDe, MIN BIL ÄR HELT FÖRSTÖÖÖRDD!!! skrek jag hysteriskt.

Han kollade på mig med stora öppna ögon. Han såg lite läskig ut nu. Jag backade.

- Förlåt, det var inte hans fel, egentligen är det chaufförens fel, men jag antar att jag inte kan skylla på honom, det är jag som äger bilen.. sa en kille vid min ålder som steg ut ur bilen. Maria svimmade nästan. Det var Justin Bieber!

 

- Hm, jag bryr mig inte om du skickar din gorilla på mig, sa jag och pekade på den mörka stora killen, jag fortsatte. DU SKA BETALA FÖR MIN BIL!!

- Ja, det ska jag absolut, förlåt så mycket, här får du mitt nr, sa han och gav mig en lapp..
- Och ja, det här hjälpte ju, nu står jag mitt på gatan med en krossad bil och "justin Biebers" nummer, sa jag och kollade på honom irriterade.
- du är inte ett så stort fan, är du? suckade han och små log flirtigt.
- JAG VILL HA MIN BIL! sa jag bortförskämt, han skrattade bara.

- Jag ringer och fixar det, du får en ny bil, exakt sån modell, eller vilken du vill imorgon, jag skjutsar hem er nu, lägg bara bilen åt sidan..

______________________________________________________________________________

Ja, det var första kapitelet? Vad sägs? är den bra eller dålig? jag har mycket planer för denna berättelse :) Den blir bättre, lovar!

 


RSS 2.0