IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 28

- Du fattar inte eller hur?
- Nja inte riktigt, har inte riktigt spelat... sa jag och rodnade.
- Det är lungt, vill du att jag visar dig?


Det kändes inte rätt, jag ville men ändå inte. En väldigt konstig känsla, jag vet att Justin inte hade gillat det.

- Gärna, sa jag och han kom närmare mig och log, jag fnittra till för jag gillade när han log, han var väldigt söt. Även om det inte gick att jämföras med Justin.
- Såhär gör du, sa han och visade mig med fjärkontrollen och han höll nästan om mig. Gud vad fel det kändes, jag reste på mig direkt.

- Vad är det? sa Taylor chockat, jag svarade inte utan gick bara mot dörren och jag kände hur Taylor sa någonting hela tiden bakom mig, men jag kunde bara tänka på att jag faktiskt hade ljugit till Justin.

Jag gick ut ur hans lägenhet och såg några paparazzis både bakom och framför mig. Dom sa något i stil med "vad har du och taylor gjort? nöjer du dig inte med en popstjärna? är du otrogen mot Justin?" och sånt.

När jag satte mig i bilen ringde jag upp Justin.
- Hej shawty, sa han glatt och jag blev genast glad. Men lite ledsen över att jag ljugit för honom.
- Jag har inget att göra, kan jag komma hem till dig?
- Absolut Shawty, Ryan och Chaz är här, men det gör väl inget?
- Nejdå, men när kom dom till LA? frågade jag nyfiken.
- Dom kom för ett par timmar sen bara, men kom bara shawty, sa han och vi la på.

När jag kom dit så spelade dom FIFA i soffan. Jag vann en gång över Chaz, han blev distraherad av en hamburgare, sedan förlorade jag flertal gånger mot Ryan.
- Vad gjorde du tidigare idag ? frågade Justin nyfiket..
SHIT, jag visste inte vad jag skulle svara..

________________________________________________________________

förlåt för ett kort kapitel!! men mer kommer i nästa;)ANGÅENDE KAPITEL 28

Jag börjar skriva på kapitel 28 nu! :) Får se om det kommer upp ikväll eller imorgon, håll utkik! :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 27

På planet till LA somnade jag i justins knä, han somnade över mig tydlgien, men när vi var framme i Los Angeles var det massor av paparazzis och fotografer, överallt. Det var väldigt svårt och jobbigt, vi kunde knappt gå. Dom skrek våra namn och det kom poliser och väktare. Men tillslut lyckades vi ta oss in i bilen, jag har ju inte varit i Los angeles på 3 månader ungefär.

Jag åkte direkt hem och fixade mig.. Sedan fick jag ett sms av Taylor <3 - som han hette på min mobil. "Framme i LA nu eller? Jag kommer imorgon? Ses? <3"
"är det en bra idé?"
skrev jag efter att ha skrivit och suddat ut i ungefär 10 minuter. Äntligen bestämde jag mig för att svara så.
"Haha? Varför inte? vi är vänner, eller?"
"Haha jo iförsäg, ring mig imorgon. Vi ser."
skrev jag och sedan satte mig i soffan och kollade på Grey's Anatomy medan jag tänkte.

Jag hade varit så mycket med Justin så det var skönt att vara tillbaka till LA och umgås med mina vänner igen, Miley och mina andra vänner var rätt upptagna, ska jag träffa Taylor imorgon? är det en bra ide? Vad ska hända liksom? Vi är ju bara kompisar.. Självklart att jag ska se honom, han är skit rolig.

Jag vaknade nästa morgon av mig själv, ingenting väckte mig. Det var det skönaste på längre. Jag kollade på klockan som var 12:00. Jag hade tre missade samtal och 5 medelanden. Jag han inte läsa medelandena förns Justin ringde mig.

- Hej shawty, sa han glatt.
- Hej älskling..
- Du låter morgon trött, nyss vaknat? sa han och jag kunde höra att han flinade.
- Ja..
- Ska vi ses idag? Ska jag komma över?
- Jag ska träffa en vän idag, och jag har inte varit med en vän på typ två månader, men vi kanske kan ses ikväll eller imorgon?
- Imorgon jobbar jag igen shawty, men det är lungt, jag förstår och det är nog bäst om vi gör något annat idag, du har rätt baby, umgås med kompisar så hörs vi senare under dagen..
- Älskar dig, sa jag och han sa det tillbaka sedan la vi på.

Jag klädde på mig och sminkade mig. Sedan åt jag frukost med min mamma som jag hade saknat galet mycket. Efter frukosten ringde jag upp Taylor.
- Så du bestämde dig för att träffa mig idag, sa han och skratta.. och jag kunde inte låta bli att le när jag hörde hans röst.
- Ja, men kan jag komma hem till dig? Jag orkar inte med paps idag..
- Kom, sa han och gav sin adress.

Jag åkte hem till honom, han bodde väldigt stort och fint, finare än justin faktiskt. Jag gick runt och tappade nästan hakan.
- Du bor skit fint, sa jag och kunde inte låta bli att gapa. Han hade mycket mer pengar än vad jag någonsin tjänat..
- Vill du spela TV spel? sa han och skratta och jag kunde inte låta bli, jag hoppade på hans rygg och han bärde mig på ryggen in till hans TV rum och jag satte mig i soffan.

- Bor du själv? frågade jag medan han gav mig en kontroll, som jag inte fattade alls hur jag skulle hantera..
- Ja, sa han och skratta åt att jag såg ut som ett frågetecken medan jag kollade på kontrollen.

- Du fattar inte eller hur?
- Nja inte riktigt, har inte riktigt spelat... sa jag och rodnade.
- Det är lungt, vill du att jag visar dig?
____________________________________________________________________________

KOMMENTERA MEEER!!!

ni är flera som reser, så är det så svårt att lämna en kommentar och säga var ni tycker? :)

och ni som frågar i kommentarfältet, fråga det i bloggsvar ist :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 26

Jag kunde tillslut slita blicken från min mobil och log för mig själv, stort. Justin kollade på mig misstänksamt.
- Vem var det? sa han nyfiket..
- Taylor, sa jag och log, han log inte tillbaka. - Swift, ljög jag.

Varför ljög jag nyss? Helt onödigt? Det här är den första gången jag har ljugit för Justin, tror jag.

 Två månader senare:

Jag och Justin var nu klara med inspelningarna av "Letisha". Vi hade under dom här två månaderna varit tillsammans och fått väldigt mycket nya minnen, han är helt otrolig. Miley är i LA och spelar in en film, saknar henne väldigt mycket, har inte sätt henne på minst en månad.

Jag skulle till LA och spela in mitt nya album "You will always be my hero" kommer den heta och min serie med disney "Miss new york". Justin ska också till LA för jobba på sitt nya album, så vi har fullt upp. Sedan om ett tag är premiären av vår film. Kommer bli stort. Våra fans vet inte om att vi dejtar ännu, vi har lyckats hålla vårt förhållande så mycket bakom media som möjligt.

Jag packade min väska och Justin kom in i mitt rum och kysste mig.
- Du ser orolig ut, vad är det? sa han och satte sig i sängen och tog mig i hans knä. Han tog sin hand på min kind och kysste mig på pannan.
- Jag tänker på att saker ändras i LA, folk ändras, vem vet om vi kommer ens vara tillsammans om två veckor efter vi varit i Los angeles, sa jag och kollade ner på mina knän, han tog upp min haka så vi kollade i varandras ögon.
- Jag vet hur mycket jag älskar dig, och jag är säker på din kärlek till mig. Vi kommer klara allt, och allting händer pågrund av något, så om något händer, så är det ändå gud som gjort det så, även om jag är säker på att vi kommer vara tillsammans i femtio år till..

Vi lämnade hotellet och åkte iväg till flygplatsen. Det var massor av paparazzis, och justin tog min hand och vi gick igenom dom alla. Jag tog upp min mobil och twittrade. "im gonna miss you, vancouver! <3"

På planet till LA somnade jag i justins knä, han somnade över mig tydlgien, men när vi var framme i Los Angeles var det massor av paparazzis och fotografer, överallt. Det var väldigt svårt och jobbigt, vi kunde knappt gå. Dom skrek våra namn och det kom poliser och väktare. Men tillslut lyckades vi ta oss in i bilen, jag har ju inte varit i Los angeles på 3 månader ungefär.

Jag åkte direkt hem och fixade mig.. Sedan fick jag ett sms av Taylor <3 - som han hette på min mobil. "Framme i LA nu eller? Jag kommer imorgon? Ses? <3"

_________________________________________________________________________
KOMMENTERA!!

Vad kommer hända nu när dom är tillbaka i LA??

Juste, jag kommer döpa varje kapitel lite sådär (ni kommer kunna se det på bilderna ovanför, att jag skriver något!) Tycker ni om bilderna för kapitlet förresten?


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 25

Jag kände hur mycket jag ljög där, men jag sket i det.
- Och du är över Nick Jonas? sa Jose och då slog det mig att Justin satt ju och kolla på denna intervju, vad pinsamt!!
- Haha, han är en av mina närmaste vänner som jag en gång dejtade, men vi kom på att vi trivs bättre som vänner, sa jag och skrattade.
När jag var klar på intervjun så åkte jag direkt till Reneé Mall - det är ett shopping center i Vancouver - och där mötte jag Justin. Han kysste mig på kinden, sedan gick vi in i shoppingcentret.
- Du vet att jag vill kyssa dig nu va? sa han och bet sig i läppen och kollade på mina läppar, jag log för mig själv och rodnade lite. - Du ser lite orolig ut, vad är det? fortsatte han.
- Marc är sjukt sur på mig för jag inte har litat på honom och berättat för honom om oss, sa jag och justin såg allvarlig ut.

- Jag gillar inte din manger, sa han och jag blev faktiskt förvånad över det han sa.
- Varför inte det?
- För han känns så på hela tiden, han är rätt så ung, skulle inte förvåna mig om han var kär i dig, och jag tycker han kör för hårt med dig..
- Säg att du skojjar, Justin. Marc är typ 30 kanske yngre, men han har varit min manger sedan jag började min karriär, för två år sedan. Han skulle aldrig se mig som något annat än en liten plutt, sa jag och skrattade. Jag kramade om Justin, och då ändrades hans leende till en glad bieber.
- Jag älskar dig, V, sa han och kramade mig.
- Älskar dig med B, sa jag och skrattade..
- B? sa han och såg chockat på mig.
- B är för Bieber, dummer, sa jag och slog honom lite löst.

Vi köpte lite kläder till oss båda och köpte glass. Alla paparazzis var som galna efter oss, vi fick till och med ringa dit Kenny och det var lite jobbigt. Men Justin höll min hand hela tiden. Vi skrev några autografer också.

Vi gick in till justins rum och kollade på The hangover, den filmen var riktigt rolig, vi båda skrattade lika mycket.
Jag fick ett sms helt under filmen, ett nummer som jag inte hade på min mobil. "Är allt bra efter allt som hände på festen för några dagar sedan? <3". Jag undrade vem det här kunde vara.

"Vem?"
"Taylor.."
"..?"
"Taylor Lautner, lol."
Jag blev lite chockad, visste inte att han hade mitt nummer. Jag log för mig själv.
"Oj förlåt! Hade ingen aning. Hur fick du mitt nummer? <3"
"Jag är Taylor lautner, jag fixar allas nummer ;)"
"Hahah lmao. Det är iallafall jätte bra, bättre än någonsin. Typ."
"Haha, vi får ses någon gång."
"Absolut, T! <3"

Jag kunde tillslut slita blicken från min mobil och log för mig själv, stort. Justin kollade på mig misstänksamt.
- Vem var det? sa han nyfiket..
- Taylor, sa jag och log, han log inte tillbaka. - Swift, ljög jag.

Varför ljög jag nyss? Helt onödigt? Det här är den första gången jag har ljugit för Justin, tror jag.

_______________________________________________________________________

KOMMENTERA!!

Jag har lite olika alternativ som ska komma upp snart, vad tycker ni? Vill ni ha något speciellt?


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 24

- Du, folk pratar om dig och justin. Och du och justin behandlar oss mangers som om vi vore dumhuvuden, gör inte det, och hitta på en jävligt bra ursäkt för hur mycket ni umgås och håller händer, för tidningen kommer fråga, sa han och gick ut, innan dess smällde han igen dörren.

Jag kollade oroligt på Miley som kollade på mig med en "oups"- min och fortsatte att äta ur jordnöttsburken.
Alarmet gick 05:30. Jag reste mig inte ur sängen förns 06:03. Jag kollade på mobilen och jag hade fått ett sms från Justin klockan 02:00 inatt. Jag öppna och läste det. "kan inte sova, tänker bara på dig shawty". Jag mumlade "Naaw" för mig själv och tryckte smset mot hjärtat. Jag svarade "Ska iväg på intervju nu, vi ses senare."

Min stylist kom in och fixade mig lite. Sedan drog jag iväg till intervjun. Jag gick in i studion och hälsade på Jose - han som skulle intervjua mig - och sedan pratade vi lite. Jag fick ett sms precis innan sändning "allt kommer gå bra, jag är med dig, fast bakom tv:n på mitt hotell. Kommer kolla på¨allt! Jag lovar. Och säg ingenting om oss, du vet att vi tala ut om det senare, men båda tillsammans då."

Jag log för mig själv. Sedan satte jag mig och intervjun började. Det var live.
- Hej och välkomna till Canada News morning! Idag har vi en gäst, hon är 16 år och hon är USA:s andra bästa betalda tonårs skådespelesrka. Tonårs drottningen .. Valeria Espinoza! sa han och nu kom jag med i bilden. - Tack för att du kom.
- Tack för att du har med mig, sa jag och log.
- Så, berätta! Du är här i Canada och spelar in en ny film, stämmer det?
- Ja, jag spelar in en film som kommer heta Letisha, det är en väldigt fin historia och jag jobbar med stora och intressanta skådespelerkor som jag alltid drömt om att få jobba med, så det är en dröm som blir uppfylld, sa jag och kunde inte låta bli att le, för allt jag sa stämde faktiskt.

- Och du jobbar med Justin bieber också? stämmer det?
- Ja, justin är min motspelare, så vi jobbar hårt tillsammans med detta projekt..
- Och ni har sätts mycket tillsammans nu förtiden, ni spenderar väldigt mycket tid tillsammans, är det inte så?
- Jo det gör vi ju, vi har inget riktigt val eftersom vi båda är här i Canada och spelar in, plus att vi är såpass bra vänner så det är kul att ha en av dina närmaste vänner här, sa jag och log.
- Så ni är bara vänner?
- Hahah, skulle vi vara något mer?
- Ni har sätts hålla händerna, sa Jose och så kom en bild på mig och justin upp där vi håller händerna.
- Jag är en klängapa om jag ska vara ärlig, jag håller allas händer och klänger på folk. Speciellt på mina vänner, inte främlingar. Men jag älskar att hålla mina vänner i handen och armen, sa jag och såg allvarlig ut.
- Så ni dejtar inte? Är det något mellan han och Selena?
- Det vet jag inte, det får du fråga honom.. sa jag och skratta.
- Är du och Selena vänner?
- Vi har jobbat tillsammans och kännt varandra sedan vi var små, så det klart. Men vi umgås inte direkt. Vi har två olika stilar så att säga, sa jag och skratta.
- är hon så snäll som hon verkar?
- Selena är väldigt snäll, hon är en fantastisk skådespelerska och sångare. Hon är faktiskt riktigt snäll!

Jag kände hur mycket jag ljög där, men jag sket i det.
- Och du är över Nick Jonas? sa Jose och då slog det mig att Justin satt ju och kolla på denna intervju, vad pinsamt!!
- Haha, han är en av mina närmaste vänner som jag en gång dejtade, men vi kom på att vi trivs bättre som vänner, sa jag och skrattade.

_____________________________________________________________________________

KOMMENTERA!!! :D


IT'S REALLY COMPLCATED CHAPTER 23

- Vart är vi påväg? sa jag och skrattade och Justin log bara stort på mig.
- Du får se, shawty, svarade han och kysste mig på kinden.. - varje gång jag kollar på dig kan jag inte låta bli att kyssa dig, du är så vacker, sa han och bet sig i läppen. Jag bet mig själv i läppen också.

Han pekade på en stor lyx yatch som hade massor av levande ljus tända...
- Följer du med mig ombord? sa han och jag tappade nästan andan...
- Kom, sa han och tog min hand och drog med mig ombord. Det var jätte vackert och jag log för mig själv.
- Är du hungrig? frågade han och jag nickade.

Vi åt lasange och sedan kollade vi ut på havet, vi satt och pratade i flera timmar. Jag berättade om mina barndomsminnen och han om sina, båda var intresserade av varandras liv.

 - Så, hur många har du dejtat? frågade han..
- Nick Jonas och du är dom ända jag har varit på mer än två dejter på, men alla har väl dejtat Nick Jonas, sa jag och skratta.
- Det verkar som det, sa Justin och höjde med ögonbryna. Han såg varken glad eller arg ut.
- Dudå? Hur många förhållanden har du haft eller hur många har du dejtat? sa jag till honom och han log för sig själv.
- Jag har haft tre förhållanden, med catilin, selena och dig, svarade han.
- Inte Jasmine?
- Nej, hur visste du det förresten?
- Justin, du tog upp min publicitet i Teen Vouge magazine med din lilla dejt, sa jag och skratta. Han med.
- Jo, förlåt, sa han och log och sträckte sig över mig och kysste mig.


Vi pratade hela natten, det var väldigt mysigt. Vi åkte tillbaka till hotellet tidigt på morgonen, självklart undrade våra mangers vart vi hade varit, men dom kom inte på oss. För vi sa att vi hade varit på olika håll, dom visste inte riktigt ännu att vi dejtade.

Samma dag hade vi inspelningar av filmen, och när inspelningarna var klara åkte jag tillbaka till hotellet och satt med miley i sängen och åt jordnötssmör.
- Vad ska du göra nu? Gör du ingenting Miley? sa jag och skrattade.
- nja, inte riktigt. Jag är med dig älskling! sa hon och skrattade, - nej, men jag ska iväg till LA snart igen..
- Jag kommer sakna dig, M.. sa jag ledsamt.
- Du vet att du måste berätta för dina fans, folk pratar. Tar kort på dig och justin i smyg, det går mycket rykten. Vissa fans är säkra på att ni är mer än "bästavänner", sa hon och såg oroligt på mig.
- Jag ska säga till mina fans, bara det att det är inte riktigt tid ännu, och lol.. Vi har aldrig ens varit bästavänner, sa jag och skratta. Hon med.

In i hotellrummet kom min manger Marc. Utan att knacka.
- Du kunde ha knackat, sa jag till honom surt. Och Miley höll med mig.
- Valeria, du ska imorgon ha en intervju med Canda News, klockan 07:00, dags att gå och lägga sig nu, sa han och såg allvarligt på mig.
- Okej, sa jag och skrattade..
- Du, folk pratar om dig och justin. Och du och justin behandlar oss mangers som om vi vore dumhuvuden, gör inte det, och hitta på en jävligt bra ursäkt för hur mycket ni umgås och håller händer, för tidningen kommer fråga, sa han och gick ut, innan dess smällde han igen dörren.

Jag kollade oroligt på Miley som kollade på mig med en "oups"- min och fortsatte att äta ur jordnöttsburken.
______________________________________________________________________________

KOMMENTERA!!!! MERAA, FÖR NI RÄTT MÅNGA SOM LÄSER, SÅ KOMMENTERA DÅ :)

Juste, jag har lite draman som kommer komma upp snart! :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 22

- Vad tror ni hon gör? Hon kan inte åka hem för alla hennes grejjer ligger i min svit, sa justin.
- Justin, vi är världens kändaste tonåringar, har hon glömt en louis vuitton väska, köper hon en ny, sa miley och skratta. Samma gjorde jag och Justin..
Ur Valerias perspektiv:

 Jag hade spelat in sista scenerna för dagen, det var riktigt kul. Jag gick till sminkrummet för att byta om. In kom Justin.
- Vad ska vi göra idag? sa han och kysste mig, jag besvarade den.
- Jag vet inte, sa jag och log mot honom. Han kollade i mina ögon och sedan på mina läppar och kysste mig snabbt igen.
- Jag har en överraskning till dig, sa han och flinade sitt bieber-flin.
Jag kollade nyfiket på honom och skrattade.
- Can't wait, sa jag och skrattade
- Sätt på dig något bekvämt men fint, du är fin i vad du än har på dig annars, sa han och kysste mig sedan försvann ur sminkrummet.

Jag bytte om och åkte tillbaka till hotellet. Där fixade jag mig och satte på mig en vit klänning och ett par rosa ballerina skor till det, sedan sminkade jag mig lite smått - hade ju tagit bort sminket från inspelnignarna - sedan fick jag ett sms, från Justin. "Limon kommer och hämtar dig om 10 minuter, vänta." Jag skrattade för mig själv, vad har han hittat på nu.
Jag tog upp min mobil och twittrade såklart "i want my fans to know that im really happy right not." ..

När det gått tio minuter gick jag ner till receptionen och väntade och så kom limon, kenny var chaufför och finklädd. Han tappade nästan hakan när han såg mig..
- vad fin ni är, ms espinoza, sa han och lät väldigt formell.
- Kenny, du har väl sätt mig på oscars? Då var jag väl ändå finare, sa jag och skrattade..
- Men idag är ni vackrast, kanske för ni är kär, sa han och jag skrattade över att han kallade mig "ni"..
- Sluta kalla mig ni, du är kenz och jag är Val, sa jag och skrattade och han med.

Jag hoppade in i limon och åkte i cirka 15 minuter, ut åt helvete, det var mörkt ute nu så jag såg ingenting. Sedan stannade bilen, det var fortfarande helt svart. Kenny öppnade dörren åt mig.
- Var är justin? frågade jag honom och han pekade på justin som stod längre fram med häst och vagn och en massa blommor runt omkring det. Han var finklädd, som han klädde sig till oscars och grammys. Det var jätte romantiskt. Justin sträckte fram en bukett med röda rosor till mig och jag skrattade.
- Aaaaw, tack så mycket Justin!! Det är underbart, sa jag och kramade honom och kysste honom.
- Det är inte allt, vi ska åka till överraskningen nu, sa han och jag log stort. Han log tillbaka.
- Jag älskar att jag kan få dig att le, sa han.
- Du är den ända som kan få mig att le, sa jag och skrattade.

Sedan stoppade vagnen. Justin mumlade "Thank you juan" till chauffören. Och sedan gick han ner och tog min hand och förde mig ner från vagnen med. Jag sa "thank you juan" också och Justin skrattade.
- Vart är vi påväg? sa jag och skrattade och Justin log bara stort på mig.
- Du får se, shawty, svarade han och kysste mig på kinden.. - varje gång jag kollar på dig kan jag inte låta bli att kyssa dig, du är så vacker, sa han och bet sig i läppen. Jag bet mig själv i läppen också.

Han pekade på en stor lyx yatch som hade massor av levande ljus tända...
- Följer du med mig ombord? sa han och jag tappade nästan andan...

_______________________________________________________________________
KOMMENTERA!!

aaw romantic times! :)

 


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 21

Jag kramade om henne .... Hon lugnade ner sig. *pling* hörde jag och sedan vände jag mig om och där stod Valeria, hon såg besviken ut och gick raka vägen in i sitt rum..

Jag släppte Selena och skrek "valeria...." men hon smällde bara igen dörren.
- oups, sa miley och gav Selena en bitchblick..
- Ta min nyckel, gå in och prata med henne.. sa Miley och gav mig hennes nyckel eftersom båda bodde i samma hotellrum.
Jag tänkte inte ens på att kolla bakåt mot Selena, utan jag gick bara in.

- Miley!! skrek valeria med en gråtfylld röst från ett annat rum, det dödade mig att höra henne så ledsen. Speciellt att jag fått henne så ledsen..

Jag gick runt lite och letade efter henne i sviten, tills jag gick in i badrummet och där satt hon på marken. Hon grät inte men hon hade tårar runt ögonen.
- Vad gör du här? frågade hon..

Ur Valerias perspektiv:

Jag kollade upp på honom, han var så fin. Han hade aldrig riktigt varit min.
- She tries to fight it, but she knows she likes it, oooh pretty lady, don't you think it's crazy, she's my latin girl..
Jag kunde inte låta bli att le.
- Det är min favoritlåt, jag är ju från venezuela och argentina, sa jag och tårkade bort mina tårar. Han tog tag i min hand och kysste bort tår efter tår.
- hey miss beautiful I've never seen you before, and i'd like to be the one that show Im cool enough.. sjöng han och började sjunga lite. Jag skrattade lite.
- Så, förlåter du mig för jag har betett mig som en riktig idiot? frågade han och jag väntade lite med att svara, men egentligen ville jag bara hoppa upp i hans armar.
- Idioten är förlåten, sa jag och han kom närmare mig och kysste mig och jag besvarade kyssen.

- Så, du har väl dumpat Selena nu? sa jag och kollade allvarligt på honom.
- Ja, jag är helt ledig, och även fast jag nyss blivit singel, så är jag konstigt nog redo att dejta, sa han och log mot mig.
- Haha, jag är törstig, sa jag och skrattade..
- Vi går ner och köper coola, kom, sa han och drog upp min arm..

Vi gick ut ur mitt hotell rum och jag tog upp min mobil lite snabbt och twittra.. "Im just happy by your side". Jag ville hålla mina fans uppdaterade. Justin fattade och skrattade bara.

Vi skrattade och gick ut ur hotellrummet, där stod Miley och Selena. Selena kollade besviket och hade tårfyllda ögon och Miley log mot mig. 
- Selena, förlåt, sa jag till henne och hon kollade argt på mig. 
- Du har tagit allt ifrån mig, mina fans, mina roller och nu min pojkvän, skrek hon åt mig.
- Jag har inte tagit något ifrån dig Sel,  jag är verkligen ledsen, sa jag och hon såg besviken ut, sedan gick hon ner i hissen ..

- Vad tror ni hon gör? Hon kan inte åka hem för alla hennes grejjer ligger i min svit, sa justin.
- Justin, vi är världens kändaste tonåringar, har hon glömt en louis vuitton väska, köper hon en ny, sa miley och skratta. Samma gjorde jag och Justin..

__________________________________________________________________________
KOMMENTERA!!

Gulligt att se att dom blivit tillsammans nu :) Hur länge varar lyckan denna gång?

CHECKA IN MIN KÄNDISBLOGG!

Jag har ju också en kändisblogg, den heter: www.hollywoodgossips.blogg.se! Där uppdaterar jag det SENASTE om ALLT. Jag lovar! :) Den är grym.Ingenting missas där..


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 20

- Miley hatar selena, hon ljuger säkert.. lyssna valeria, jag älskar dig, det är min dröm att få vara med dig, men selena är ändå en person i mitt liv, jag älskar inte henne så mycket som dig, men hon skulle aldrig ljuga för mig, hon är en bra person valeria..sa justin och såg bara ledsen ut nu.
- Nej, miley ljuger inte, du känner miley, hon skulle aldrig ljuga, selena är värre än vad du tror.. sa jag och justin stod bara still nu.

Jag kollade åt sidan och då kom selena mot oss..
Hon såg arg ut och Miley kollade förskräckt på henne. Sedan såg jag att Miley ställde sig ivägen för henne. Justin kollade också dit.
- FLYTTA PÅ DIG, skrek Selena och nu kollade nästan varenda jävel på hela festen på oss.
- Nej, låt dom prata, skrek Miley tillbaka.
- Flytta på dig, din tjockis seriöst, sa selena och försökte knuffa miley. Miley skrattade bara och Selena vart helt röd i ansiktet.

Justin gick fram till Miley.
- Sluta bråka tjejer, sa han och kollade på selena för att försöka lugna henne. Selena andades djupa andetag.
- Vad är det dom säger om mig? frågade Selena och jag och miley kollade på varandra. Sedan såg jag att Justin kollade på oss.

- Du är otrogen mot mig, sa justin och kollade besviket på Selena. Hon började skratta hysteriskt.
- Är det de som dom här svallerkärringarna säger? sa hon och skrattade ännu högre, folk kollade på oss.
- Skratta inte Selena, det är allvarligt, sa Justin.
- Om jag hade vart otrogen mot dig, du verkar inte ens upprörd Justin, skulle du bry dig om jag låg med någon annan? sa Selena och kollade allvarlig på Justin och han suckade.
- Klart jag bryr mig men.. sa han och blev tyst.
- Men ingenting Justin, du bryr dig inte om mig längre, du frågar aldrig hur jag mår, jag är inte otrogen mot dig, jag skulle aldrig vara det, men det känns som du är otrogen mot mig, sa hon och var helt tårögd.
Han var tyst och nu kollade Selena på mig.

- Om du ville förstöra mellan mig och J, du har lyckats, grattis! sa hon och sprang ut.
- Nu är vi dom elaka i filmen? Hon är ju den som är otrogen, sa Miley och skrattade .. Justin var bara tyst och kollade ner i marken.
- Justin, säg något, sa jag frustrerat.
- Jag har inga ord just nu, sa han och kollade på mig, sedan gick han mot utgången. Kenny och Scooter gick efter honom.

Jag suckade och Miley gick fram till mig och kramade mig.
- Festen fortsätter! sa hon  till alla runt omkring som hade stannat upp, och musiken kördes igen..
- Jag orkar inte vara kvar, jag drar till hotell rummet, sa jag och miley nickade och mimade "jag följer med dig"..

Vad hade hänt? är det över mellan mig och justin? eller är vi tillsammans nu? har vi en chans nu? Vad händer? Jag kände mig så förrvirrad.

När jag kom fram till hotellet gick jag och miley in i hissen och när vi kom till vår vånning så öppnades hissen och jag kunde inte tro på det jag såg. Justin och Selena stod och kramade Selena.

Ur Justins perspektiv:

några minuter innan Valeria såg dom..

- Selena, förlåt för allt det här, jag menade aldrig att såra dig, men jag känner inte samma sak för dig längre.. Sa jag och hon hade tårfyllda ögon.
- Justin, jag var inte otrogen, jag lovar, jag älskar dig, du får inte lämna mig snälla!! sa hon och grät.
- Sel, det handlar inte om det. Jag bryr mig inte om du var otrogen eller inte, för jag ser dig inte på det sättet längre. Jag älskar Valeria, sa jag och hennes tårar forsade nu. Hon lät till och med. Hon var helt upprörd och kunde knappt andas..

Jag kramade om henne .... Hon lugnade ner sig. *pling* hörde jag och sedan vände jag mig om och där stod Valeria, hon såg besviken ut och gick raka vägen in i sitt rum..

Jag släppte Selena och skrek "valeria...." men hon smällde bara igen dörren.
- oups, sa miley och gav Selena en bitchblick..


KOMMENTERA!!

Några önskemål om vad som ska hända? :) (har två olika vägar, vet inte vilken jag ska ta till nästa) lol.


SVAR PÅ FRÅGA (bloggsvars fråga)


SVAR: Jag sätter ihop flera bilder på paint bara, sedan sparar jag den och sedan lägger jag upp här! :) Det är inte alls några problem. Bara du har paint (vilket alla datorer har) :) <3

Tack så mycket :D

kapitel 20 är skrivet, det kommer väl upp snarast. Håller på med kapitel 21 nu! :)

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 19

- Vi ses snart, jag saknar dina kyssar och att ha din kropp mot min, men det måste vara såhär, så du och jag ska kunna vara tillsammans senare och ha det bra, jag gör det för oss, sa hon igen ..
- Älskar och tänker på dig, jag kanske flyger ner till LA för hålla din säng varm, får se om jag kan rymma, måste gå innan någon märker, love yah, sa hon och la på.

Jag stod helt stilla i toaletten tills hon hade gått ut....
Ur Valerias perspektiv:

Selena gick ur på toaletten och halv log mot mig och mumlade "hej" till Taylor och Taylor svarade henne artigt. Jag kände att båda tyckte det var lite akward, för dom hade ju dejtat förr.

Jag ställde mig och prata lite med Taylor om Breaking Dawn men han ville inte erkänna något som skulle hända. Vi blev avbrutna av en upprörd Miley som såg ut som hon hade sätt ett spöke. Hon sa bara "OMG" hela tiden.

- Vad är det Miley? sa jag oroligt och tog tag i henne så hon slutade röra på sig. Hon skrattade hysteriskt nu.
- Jag lämnar er guys, sa han såg helt förskräckt ut. Jag kramade honom och sedan gick han.
- Vad är problemet Milez? Du skämde ut oss båda där, sa jag..
- Asså OMG, jag var på toaletten, då kommer selena in och pratade i telefon med någon, och jag stannade på toaletten, och det var någon kille, hon sa att hon ville vara med honom, älskade honom, ville värma hans säng, ja en massa, sa miley och hennes ansiktsuttryck  var obeskrivligt.

Jag blev lite förrvirrad, det låter osannolikt att någon skulle vara otrogen mot Justin. Men varför skulle min bästavän ljuga för mig? Jag måste lita på min bästavän, och det gör jag.

- Ska jag vara ärlig, jag har svårt att tro det, men jag litar på dig miley, och jag vet att du säger saningen till mig, sa jag och såg henne i ögonen, och det jag såg var äkta.
- Jag svär på våran vänskap, det jag sa var sant. Jag hörde henne. Hon har en älskare, och vi måste säga det till Justin! sa hon och såg helt entusiastisk ut och började gå ut mot eventet.

Jag drog i mileys arm.
- Låt mig berättade det för honom, sa jag och hon nickade. 
- Gör det rätt, sa hon och såg allvarlig ut. 
- Tack, du är den bästa vännen man kan ha, sa jag och kramade henne. 
- Du har varit där för mig så många gånger, nu är det min tur, sa hon och kramade mig. Jag kramade tillbaka.

Jag gick runt på eventet och letade efter Justin. Miley var efter mig, hon visste att jag behövde henne med mig, som backup. Taylor kom fram till mig och ville prata men jag sa "inte nu" så artigt som jag kunde. 

Tillslut hittade jag honom, han stod och skrattade med Scooter och Kenny. Jag gick fram till dom.
- Justin kan jag få låna dig en sekund? sa jag och scooter och kenny gick iväg. Scooter såg allvarlig ut och Kenny skrattade mer åt hela den hela justin och valeria -grejjen.  

Miley stod några meter bakom och låtsades prata med en gamling, medan hon försökte höra vad jag var påväg att säga.

Justin log mot mig och jag log osäkert tillbaka. Jag visste att han älskade mig men han älskar säkert selena också, även om han säger att han älskar mig mer. Så måste han ju älska henne..

- Det är inte lätt att säga det här, men selena ljuger för dig, sa jag och kollade osäkert på honom. Hans leende försvann och han såg bara förvirrad ut.
- Vad snackar du om? varför ljuger du? sa han och jag såg mot miley och hon såg frågandes på mig.
- Miley hörde henne prata inne på toaletten med någon kille på telefon, hon sa att hon saknade honom, älskade honom och ville värma hans säng med det menar hon ju ha sex, justin.. sa jag och han såg fortfarande förvirrad ut.
- Miley hatar selena, hon ljuger säkert.. lyssna valeria, jag älskar dig, det är min dröm att få vara med dig, men selena är ändå en person i mitt liv, jag älskar inte henne så mycket som dig, men hon skulle aldrig ljuga för mig, hon är en bra person valeria..sa justin och såg bara ledsen ut nu.
- Nej, miley ljuger inte, du känner miley, hon skulle aldrig ljuga, selena är värre än vad du tror.. sa jag och justin stod bara still nu.

Jag kollade åt sidan och då kom selena mot oss..
___________________________________________________________________________
KOMMENTERA ALLA FINA LÄSARE :)

Vad kommer hända nu? Vem tror justin på? sanningen kommer förr eller senare fram!

PS... igår hade vi besöksrekord :D Wihooo... Tack :D

 NU KAN NI FRÅGA PÅ OCKSÅ PÅ BLOGGSVAR :) SE PÅ SIDAN AV BLOGGEN.
 


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 19

- Ingen. Gud vad kul! Vi måste gå.. Ska vi gå tillsammans eller ska du gå fem minuter efter eller före mig? Sa hon och såg irriterad ut nu.
- Du går fem minuter efter mig, sa jag. Det var så jobbigt att hålla alla mina förhållanden i hemlighet, men mina fans blir galna.

Jag tog upp min mobil och twittrade lite..Första bilden är på Valerias outfit


 Ur valerias perspektiv:

Jag satte på mig min outfit tills ikväll som skulle perfekt och blev sminkad av min stylist och miley satt bredvid mig och babblade på en massor.

- Vilka kommer ikväll då? frågade jag henne eftersom jag inte hade en susning, miley stod ju bakom allt fixande.
- Massor med kändisar! Några flög från Los angeles idag och flera canadensare. Hela vancouver a-kändisar kommer, vilket menas att dom är d-kändisar för oss, sa miley och skrattade. Jag älskade hur vi kunde se ner på folk ibland, lite komiskt.

Jag fick ett sms, från Justin. "ses ikväll då. saknar dig." jag svarade "saknar dig med." Sedan åter jag gick till att lyssna och skratta åt mileys babbel.

När vi kom fram till festen, vad miley och jag självklart först eftersom vi hade ordnat den. Vi posade på den röda mattan som vi hade fixat till platsen, det var massa paparazzis och bakom den stod det "Miley & Valeria's party" Och jag twittrade "looking 4ward to 2night."

Som kvällen gick kom mer kändisar. Kayne West var på plats, lika skämtig som alltid. Taylor Swift hade inte velat komma för han skulle vara där, kändes som mobbning nästan. Katy Perry, Shakira, Rachel Adams, Kesha och Adriana Lima var dom jag kände igen. Resten såg bara ut som att vara överklass folk och b-kändisar.

Sedan såg jag honom. Justin kom in genom festen och han kollade runt, tills han fångade min blick. Vi hade ögonkontakt i ett par sekunder, sedan kom selena in också. Hon log mot mig och suckade när hon såg miley. Hon viskade något till Justin sedan gick hon.

Justin gick fram till mig.
- Jag har saknat dig, sa han och kysste mig på kinden och kramade mig, bakom honom stod kenny och scooter och kollade på oss och skratta. Jag var orolig att någon skulle smygfotta. Våra fans tror ju att vi är bästavänner.
- Jag saknar dig med, och dina läppar, sa jag och han bet sig på läppen. Vi stod och bara kolla på varandra i ett par sekunder.
- Ni kan disimulera lite, sa miley och avbröt våran ögonkontakt.

Jag gick mot toaletten och där stod Taylor Lautner.
- Hej tay! Sa jag till honom och log.
- Hej Valeria, det var inte igår. Hur är det? sa han och skrattade.
- Det är bra, vad gör du här i vancouver? Jag tror inte du var en av dom som flög ner från LA, sa jag och skratta.
- Nej inte direkt, jag spelar in breaking dawn här i Vancouver, du kanske inte har sätt att Rob och Kristen också är här, sa han och skratta.
Jag kollade frågandes på honom.
- Robert Pattinson och Kristen Stewart menar jag, sa han..
- Jaså dom, sa jag och skrattade..

Jag sket i att gå på toa och ställde mig och prata med honom istället, bredvid mig gick selena och hon kollade snett på mig sedan gick hon in på toan.

Ur Mileys perspektiv:

Jag tänkte precis gå ut från toan för att tvätta händerna när jag hörde en välbekant tjejröst. Jag stannade i toaletten.
- Jag saknar dig så mycket, sa den bekanta rösten. Jag kom på direkt att det var Selena.
- Men jag måste vara här i Vancouver nu, för annars kommer den äckliga Valeria ta ifrån mig min pojkvän och utan honom är jag körd, jag har slutat på wizards så han är min enda utgång och han kommer hålla mig kvar här i kändisvärlden, sa hon och man hörde massa mummel från telefonen, men jag kunde inte höra vad personen sa. Jag stod still och rörde mig inte.
- Vi ses snart, jag saknar dina kyssar och att ha din kropp mot min, men det måste vara såhär, så du och jag ska kunna vara tillsammans senare och ha det bra, jag gör det för oss, sa hon igen ..
- Älskar och tänker på dig, jag kanske flyger ner till LA för hålla din säng varm, får se om jag kan rymma, måste gå innan någon märker, love yah, sa hon och la på.

Jag stod helt stilla i toaletten tills hon hade gått ut....
_________________________________________________________________________________

KOMMENTERA!!

vad kommer hända under festen? Kommer Miley förstöra festen genom att avslöja det? och VEM ÄR hennes "älskare"?


BLOGGSVAR

Jag har skaffat bloggsvar :) Ställ en fråga innan ni drar!


IT'S COMPLICATED CHAPTER 18

Jag fick ett sms, från Miley. "Jag är i Vancouver nu, kommer till dig bästis. Juste, vi ska fixa en stor fest med massa kändisar, så ska justin få se vad han har att förlora om han inte väljer bort selena snart. Love yah."

Jag log för mig själv och svarade på smset.
- Vem var det? frågade Justin..
- Ingen, sa jag och skrattade för mig själv igen eftersom jag kunde höra mileys röst i huvudet medans hon sa det.
Selena gick ut för att leta efter Scooter sålänge. Vi hade nämligen rast.
- Så du väljer Selena, sa jag till honom eftersom vi var ensama. Det fanns bara en städare i hörnet av rummet.
- Jag väljer inte Selena, jag vet inte bara hur jag ska göra slut med henne, men jag ska prata med henne, jag lovar, sa han och försökte kyssa mig men jag gick undan.
- Det kommer inte hända något mellan dig och mig förns du har dumpat sel, sa jag och han flinade och mimade "jag ska"..

När jag var tillbaka på hotellet efter den jobbiga jobb dagen så gick jag in i mitt rum. När jag kom innan för dörren till mitt hotell rum stod Miley där med ett stort leende på läpparna.
- SUPRRISE, sa hon och skrattade. Gud vad jag hade saknat henne! Jag sprang fram och krama henne.

Vi la oss i sängen och åt jordnötssmör och snacka en massa skit om selena och om en massa annat. Jag tog en bild på henne sedan twittrade jag "hanging out with my BFF @mileycyrus. I missed u so much!!" skrev jag och miley twittrade också en bild på mig och sedan "no words can explain how much i missed yah".

- Så, ska vi göra en fest tills imorgon? vi bjuder in en massa folk!! Jag vill bjuda in Liam och några andra, sa hon och tog upp sin mobil och började trycka på massa knappar.
- Vad gör du? Vi kommer inte ha dit, vi har inte bjudit folk och vi borde ha gjort det i tid, sa jag oroligt..
- Jag är Miley Cyrus och du är Valeria Espinoza, vi är inte vem som helst, vi är jordens största tonårsstjärnor, då får vi bjuda in b-kändisar eller vancouvers a-kändisar, plus att några kan flyga hit från LA, vi har alla privatplan, sa hon och skratta.

Ur Justins perspektiv:

Jag stod i duschen och duschade, tänkte på  hur jag ska göra slut med Selena utan att såra henne. Selena är snygg och så, men jag älskar valeria och jag blir frustrerad när jag inte kan vara nära valeria. Kyssa henne. Vill bara hålla om henne så fort hon är nära mig.

Jag gick ut ur duschen och Selena satt i soffan. Jag hörde att jag fick ett sms så jag gick att kolla. Från Miley Cyrus. "Jag och Valeria ska ha fest imorgon kväll i Vancouver, kom dit. Bjud gärna med din flickvän! klockan 20:00 kommer röda mattan i Valley street, be there." stod det.

- Selena, vi har blivit bjudna på fest tills ikväll, sa jag och hon var helt inne i sin mobil och små fnittrade.. - Vem messar du med? sa jag och hostade högt och då kollade hon upp på mig.
- Ingen. Gud vad kul! Vi måste gå.. Ska vi gå tillsammans eller ska du gå fem minuter efter eller före mig? Sa hon och såg irriterad ut nu.
- Du går fem minuter efter mig, sa jag. Det var så jobbigt att hålla alla mina förhållanden i hemlighet, men mina fans blir galna.

Jag tog upp min mobil och twittrade lite..

______________________________________________________________________________
KOMMENTERA!!

Vad tror ni kommer hända på festen?

DÅLIG UPPDATE

Förlåt för en dålig uppdate igår! Jag var lite upptagen med vissa saker så fick ingen tid att skriva ett kapitel, jag sätter igång nu ! :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 17

Han svarade inte. Jag suckade och vimmlade med ögonen.
- Du måste skojja, bara för du är Justin Bieber kan du inte ha två tjejer samtidigt, sa jag och skrattade hysteriskt och sedan började gå till mitt rum.

Det värsta var att han inte stoppade mig...
Jag gick in i mitt rum och en tår började rinna ner för min kind. Jag kan inte fatta att Justin gjorde såhär mot mig. Jag älskar honom, och nu känns det som allting bara rasar i samman. Jag tog upp min iphone och twittra "Im done". Jag ringde Miley som fick mig på bra humör, hon var den ända som kunde få mig på någorlunda bra humör när jag var ledsen.

- Gråt aldrig över en kille, det lärde jag mig med Nick. Det sista du ska göra är att gråta, försök att ta ut din sorg eller ilska på annat, sätt igång och baka! Är du säker på att du inte vill att jag kommer över till Vancouver?, sa miley med sin entusiastiska röst.
- Nej stanna du, svik inte dina fans, svarade jag..
- Jag vill inte svika dom, men jag vill heller inte lämna min bästavän, jag har ändå bara en show kvar sedan kommer jag till vancouver imorgon bitti. Då ska vi kriga mot Sel! Förstått?
- Förstått, sa jag och vi båda skratta och hon fick mig att glömma allt justin-drama för ett par timmar.

När jag la på gick jag och la mig, innan jag han somna fick jag ett sms. Från Justin "förlåt för idag, imorgon är en ny dag, vi pratar mer imorgon i studion. Sovgott min shawty."

Jag log för mig själv och fnittrade lite. Men jag tänker inte svara, för han måste först fixa hela den här situationen. 

Jag vaknade av att jag fick ett almar - klockan var sju på morgnen - gud vad död jag är! Jag gick upp och fixade mig, sedan satte jag på mig ett vitt baslinne, en grå kofta och ett par jeans med ett par stövlar. Jag gick ut ur mitt rum och möttes av Marc och mina andra mangers i hotell receptionen. 

Jag gick ut med mina vakter och paparazzisarna var gömda i olika hörn, det vara bara några som var framme och frågade. Jag gick hoppade in och åkte till studion - Där jag och justin skulle repa lite på en låt som vi ska spela in tillsammans.

När jag kom fram till studion så var Justin där och han log mot mig, brevid honom stod hon - Selena - med ett fejkleende och sedan kysste hon Justin på kinden. 

- Hej guys, vad gör ni? sa jag och log och satte mig bredvid Justin i soffan där dom satt och gjorde ingenting medans dom väntade på att producenterna skulle komma. 
- Ingenting, väntar på att köra igång, sa Justin..
- Och myser, sa Selena och log, fejk igen.
- Gud, ni passar bara så bra ihop! sa jag och skratta.

Jag tog upp min mobil och twittra "in the studio with @justinbieber and @selenagomez". Sedan kom producenterna in och justin och jag började repa. Låter kommer heta "My fault" och den är verkligen grym. Den är en inspirerande sång och har så grymt bra text och melodi. 

Selena såg arg ut hela tiden. Hon var väl avundsjuk på att jag har en bättre sångröst än henne.

- PAUS, sa en musik kille och jag och justin gick mot varandra och kramade varandra.
- DET DÄR VAR GRYMT! Skrek jag och skratta, han skrattade åt mitt skratt. Sedan kom jag och tänka på att Selena stod och kolla så jag vände mig om och hon såg ut att vilja springa mot mig och döda mig, istället log hon och gick fram till Justin.
- Det var grymt  babe, sa hon och började nynna på "who says"...
- Du har också en bra sångröst faktiskt, sa jag till henne och sedan hostade jag. Hon fattade att jag var ironisk men hon sa "tack" och log bitchigt.

Jag fick ett sms, från Miley. "Jag är i Vancouver nu, kommer till dig bästis. Juste, vi ska fixa en stor fest med massa kändisar, så ska justin få se vad han har att förlora om han inte väljer bort selena snart. Love yah."

Jag log för mig själv och svarade på smset.
- Vem var det? frågade Justin..
- Ingen, sa jag och skrattade för mig själv igen eftersom jag kunde höra mileys röst i huvudet medans hon sa det.
_________________________________________________________________________
hm, haha :)

någon som kan fixa bloggsvar :)?


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 16

Vi pratade om lite olika saker, bland annat om skola och varandras barndom och gamla minnen.
- Oj vad klockan har gått fort, vi måste sova, imorgon ska vi till studion och spela in en låt, sa justin till mig och vi båda gick mot hissen. Men hissdörren öppnades och utifrån hissen kom någon jag verkligen inte förväntat mig att se...
1. Valeria 2. Selena Gomez 3. Justin "chockad" 4. Hotellkorridoren


- Hej guys, sa Selena och log samtidigt som hon gick ut ur hissen och kysste justin rakt på munnen. Han stod helt stilla. Jag med. - Är du inte glad att se mig?, fortsatte Selena och kysste justin ännu en gång.
- Ja, självklart..sa han och jag boxade till honom på armen. - Det var en överraskning, tillade han fortfarande lika chockad.
- Valeria, lika söt som alltid, sa hon och granskade mig upp och ner.
- Selena, vackra Sel.. sa jag tillbaka ironiskt och med en bitchröst och bitchblick. Jag blev nästan rädd för mig själv, hur bitchig jag kunde bli.
Vi åkte upp i hissen, jag selena och justin. Det var lite awkward. Selena höll i Justins hand och jag stod längst in. Gud vad jag var irriterad på Selena. När vi kom upp till sjunde våningen - där vi båda hade våra rum - så vände sig selena mot mig.

- Vi ses sen då Valeria, imorgon eller något, sa hon och log.
Jag kollade på Justin. Han viskade något till mig som jag inte fattade. Dom gick in i Justins rum och jag in i mitt. Jag tog upp min mobil och twittra först "Ooh, your bitch. Let the game begin." Sedan tog jag fram en sms ruta och skrev minst 10 olika saker för att skriva till justin. Men jag kom inte fram till något.

Sedan fick jag ett sms från "Justin <3" som jag hade döpt om honom till. "jag ska fixa det här, jag tänker inte förlora dig valeria. Jag har nu märkt att jag inte känner något ALLS för Selena." Jag kunde inte låta bli att le.

Jag ringde Miley och pratade med henne i en timma, jag berättade allt om mina problem och hon hjälpte mig med några råd. Jag saknade henne faktiskt, och snart kommer jag få se henne igen. Vilket gör mig enormt glad. Jag slutade fortfarande inte att tänka på Justin.

"Sel duchar, möt mig i korridoren NU." skickade justin och jag tvekade inte en sekund men lät honom vänta i korridoren i 2 minuter innan jag gick ut. Där stod han och gick fram och tillbaka. När han såg mig gick han fram och kysst mig, direkt.

- Har du gjort någonting åt Selena och mig situationen? frågade jag honom och han höll i båda mina händer.
- Jag försöker, men jag hittar aldrig rätt tillfälle att göra slut med henne. Hon pratar alltid om hur mycket hon älskar mig, och jag vill inte såra henne.. sa han och såg ner i marken.
- Men du inser att du inte kan ha oss båda samtidigt, right?
Han svarade inte. Jag suckade och vimmlade med ögonen.
- Du måste skojja, bara för du är Justin Bieber kan du inte ha två tjejer samtidigt, sa jag och skrattade hysteriskt och sedan började gå till mitt rum.

Det värsta var att han inte stoppade mig...
______________________________________________________________________________
Oooh, justin goes badguy! :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 15

Jag tog upp min mobil och twittrade "förlåt för igårkväll, jag hade bara kul med mina vänner. Vi körde sanning och konka och Caitlin tvingade mig till att peka fuck you till fansen, det var ett spel. Och är man med i leken får man leken tåla. PS cidern var Christians, jag drack coola. LOL." twittrade jag.

- Allt är fixat, sa jag och log mot Justin och han log tillbaka. Gud vad fin han var på morgonen när han var sådär sexigt morgon trött! Jag kunde inte låta bli att le.valeria & justin.

Jag gick in till min svit, som låg precis bredvid Justins. När jag kom in så hoppade jag in i duschen och sedan sprang jag till inspelningarna av filmen, väl där så skulle dom fixa mig med smink och andra kläder. Justin var redan där när jag kom.
- Hej shawty, sa han medan han kom fram till mig och kysste mig. Jag skrattade.
- Inte här, ingen får veta, och om någon får reda på det, då är du och jag körde. Selena blir inte bara sur, våra fans också.. sa jag oroligt.
- Vi ska fixa det, när vi är klara med filmen så ska vi fixa det här, vi ska inte behöva gömma vår kärlek, sa han och kysste mig på pannan.
Vi hörde någon hosta. Så vi båda vände oss om förskräckta..
- Vad håller ni på med? sa Scooter argt.
- Vi ..vi.. övade på en scen, sa jag nervöst. Justin tog tag i min hand bakom våra ryggar. Scooter märkte ingentingoch log bara.
- Det här kommer bli så bra, sa han och trängde sig emellan oss och började prata massa planer. Han pratade också om singel jag och justin ska sjunga tillsammans.

När inspelningarna var klara åkte jag hem. När jag var på hotellet var Chaz, Ryan och Caitlin i receptionen. Justin hade inte kommit tillbaka ännu.
- Vad gjorde ni av Christian ? frågade jag och skratta.
- Han var tvungen att åka iväg till Canada, han har ett prov, småglin.. sa Chaz och skrattade.

Justin kom till hotellet och vi satt alla i hotellets lobby och skratta och umgicks. Caitlin är rätt snäll när man väl lär känna henne faktiskt. Sedan gick Ryan Chaz och Caitlin hem, då stannade bara jag och justin i lobbyn och myste.
- Vad händer med Selena, är hon inte sur över att vi umgås så mycket? frågade jag Justin medans vi lekte med varandras händer.
- Jo, hon skriver till mig att jag inte får träffa dig och sånt, men hon kan inte stoppa mig, så fort jag ser henne ska jag göra slut med henne, jag vill bara inte göra det över telefon, sedan måste jag göra det diskret, mina fans kommer tycka att jag byter tjej hela tiden, sa justin med en hes röst.
- Mhm.. sa jag lungt och Justin pussade min panna och vi kysstes.

Vi pratade om lite olika saker, bland annat om skola och varandras barndom och gamla minnen.
- Oj vad klockan har gått fort, vi måste sova, imorgon ska vi till studion och spela in en låt, sa justin till mig och vi båda gick mot hissen. Men hissdörren öppnades och utifrån hissen kom någon jag verkligen inte förväntat mig att se...

________________________________________________________________
KOMMENTERA !!


Vem kommer? :)

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 14

- Ska vi göra sanning eller konka? sa Catlin glatt. 
Alla gick med på det, jag var inte så mycket med på det. Men jag gick med tillslut. Jag tog upp min mobil och skrev på twitter snabbt "havning so much fun with @justinbieber @itsryanbutler @chazsom3rs @godsgirl8494 and @littlecbeadles"
 Ur Valerias perspektiv:

Chaz gick iväg och kom tillbaka med en massa cider. Vi började dricka och köra. Det var ganska tråkiga saker först. Sedan kom den på mig.
- Konsekvens.. sa jag och skratta.
- Gå ut och peka fuck you till alla paparazzis och skrika "Get a fucking life" med en cider och en cigarett i munnen, sa Caitlin jätte fort.
- Det där är ju elakt, sa justin och jag i munnen på varandra.
- Nej, bara för du är kändis är det samma regler, tror du att du är bättre än oss eller? sa Caitlin kaxigt.
- Vi skippar cigaretten, bara cidern, annars gör jag det inte, jag har faktiskt yngre fans i allt från 3 år till 50 år, så respektera det, sa jag..
- Okej, du behöver inte ha cigg, men cider ska du ha.. sa Caitlin och log elakt.
Jag gav henne värsta bitchblicken, inte ens jag visste att jag kunde vara så bitchig.

Jag reste på mig och öppnade fönstret, jag kunde inte låta bli att skratta. Sedan skrek jag till dom.
- Get a fucking life, sa jag och peka fuck you till dom, sedan gick jag in.
- Du skulle aldrig gjort det, du kommer få massa skit för det, sa justin och kollade på mig oroligt.
- Nej, jag förklarar sedan på twitter till dom, sa jag och log lungt till honom. Han gav mig en puss på kinden.
Sedan kom flaskan på Justin och han valde sanning.
- Älskar du Selena Gomez? frågae Caitlin snabbt.
Justin tänkte efter lite. Jag blev tyst och kollade mest ner i marken.
- Nej, det gör jag inte.. sa justin säkert. - Jag har egentligen aldrig älskat henne, jag gillade henne men det var aldrig riktig kärlek, mer som en crush, sa han och kollade på mig.

Chaz fick bus knacka inne hos Kenny som blev galen och gick och jaga folk ute i korridorerna, sedan fick Ryan lägga en lapp på Scooters dörr "Jag säljer sex, ring mig.. ******" med Scooters riktiga nummer. Det var kul. Christian fick äta glass med ketchup och Chaz blev avundsjuk. Ja, justin har sjuka vänner.

När kvällen var klar somnade alla i soffan, vi vaknade inte upp förns tidigt nästa morgon. Jag vaknade av att Catlin skrek på mig.

- Du skapar rubriker i tidningar Valeria, skrek Caitlin.
- Vadårå? frågade jag och helt min röst var hes och trött.

Hon började läsa upp.
"Valeria Espinoza hälsar fuck you till sina fans.

17-åriga sångerskan och skådespelerskan valeria espinoza pekade fuck you till ett par paparazzis igårkväll från Justin Biebers svit. Hon hade en cider i ena handen och skrek "Skaffa er ett liv" från deras femstjärniga hotell. Är det vad hon ville hälsa till sina fans? Är det vad hon ville att dom skulle få veta?

Det har gått många rykten om att Justin bieber och Valeria Espinoza är tillsammans nu eftersom dom spenderar mycket tid tillsammans medans dom spelar in en film i vancouver, canada. Men har Justin helt glömt bort sin flickvän Selena Gomez? Och nu ersatt henne med andra disney stjärnan Valeria Espinoza. Man ser att Justin iallfall bara drar sig till latin sångerskor."

-
LOL, skrek Justin högt från ingenstanns och skratta. Jag såg att han låg på den andra soffan mittemot och var nyvaken. Jag skrattade också.
Jag tog upp min mobil och twittrade "förlåt för igårkväll, jag hade bara kul med mina vänner. Vi körde sanning och konka och Caitlin tvingade mig till att peka fuck you till fansen, det var ett spel. Och är man med i leken får man leken tåla. PS cidern var Christians, jag drack coola. LOL." twittrade jag.

- Allt är fixat, sa jag och log mot Justin och han log tillbaka. Gud vad fin han var på morgonen när han var sådär sexigt morgon trött! Jag kunde inte låta bli att le.

__________________________________________________________________________________
KOMMENTERA!!

Jag har planer för denna novell rätt mycket, men om ni har önskemål om något som ska hända! Säg gärna till. Jag kommer ta med allt ni har sagt hittils.. :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 13

- Så, ses vi ikväll med? skrattade justin.
- Ja, men tror du det är en idé om vi går utanför hotellet? Våra fans får inte veta något, dom blir galna, sa jag oroligt.
- Det är lungt, våra fans ska inte veta något alls. Förresten, imorgon får vi sällskap här i Vancouver! skrattade han..
Jag fattade inte riktigt det, och jag strutande i det också. Vi spelade in scenerna och sedan åkte vi tillbaka till hotellet.


 


Ur Valerias perspektiv:

Jag vaknade nästa morgon av ett sms, från Justin.. "mina kompisar från canada kommer idag. följer du med mig och träffar dom? Saknar dig :)". Jag log för mig själv och kände hur det kittlades i magen. "aa visst. Ska fixa mig, hör av mig sen. Miss u 2"
Jag kom på att det var torsdag idag och vi hade inga inspelningar idag. Jag älskade day-off dagar. 

Jag gick upp och fixade mig. Jag satte på mig en marinblå tröja, ett par jeans shorts och ett svarta skor - Det var vår väder idag. Jag sminkade mig lite också. Sedan ringde min mobil. Det var Justin.
- Är du klar shawty? sa han i telefonen och jag kunde höra hans glada röst. Jag började hoppa upp och ner och log för mig själv, självklart i tystnad så han inte skulle märka.
- Ja typ, men när vi går ut borde vi försöka att inte gå ut samtidigt så vi inte drar till oss uppmärksamhet, sa jag oroligt.
- Ta det lungt, ingen kommer märka. Men det var en bra idé. Så ses vi i parkeringen vid Super market där vi kan hoppa in i min bil och åka och träffa mina kompisar..
- Det låter bra!

Vi pratade lite till och la på. Vi kom fram till att Justin skulle ut först, sedan jag. När vi hade gjort allt och vi båda satt i hans bil på parkeringen vid super market så log vi mot varandra och närmade oss, vi gav varandra varsin kyss. Sedan log vi mot varandra och kysstes mer.

Jag och Justin stod vid gallerian Gizz Mall of Vancouver där vi skulle träffa resten av hans vänner. Jag hade aldrig sätt dom så det skulle bli kul. Helt plötsligt lös hela justins ansikte upp och han sprang mot tre killar och en tjej.
Dom hälsade på varandra och tjejen kollade på mig med en mördarblick och det såg ut som hon skulle kunna döda mig när som helst.

- Det här är Valeria Espinosa, som ni kanske redan vet om, sa Justin och skratta.
- Aa tja valeria, sa alla tre grabbarna i munnen på varandra..
- Det här är Ryan, det är Chaz, hon är Catlin och han är Christian, sa justin och pekade på varje person när han sa deras namn.
- Hej, sa jag och log. 
- Vi är vana att umgås med Justin som är popstjärna, men inte med två samtidigt, sa Chaz och skrattade. Ryan och Christian hängde på.
- Nej, det borde kännas konstigt, sa jag och log. 

Vi gick in i köpcentret och Justin satte på sig en luva eftersom han hade ingen lust att ha keps, jag sa till honom att det var en dum ide. Men han brydde sig inte. Alla var hungriga så vi gick till Mc Donals. När alla hade beställt så satte vi oss och började äta.
- Tur att det inte var så mycket folk här idag, sa jag och kollade runt. Ingen kollade faktiskt på oss.
- Visst, vi hade en grym tur, sa justin och tog en av hans pomes frites och stoppade i min mun. Alla justins kompisar kollade på oss misstänksamt.
- Är du inte typ tillsammans med Selena? frågade Catlin till Justin. Jag blev tyst och började dricka ur min coola. 
- Alltså, vi typ ser inte varandra nu när jag spelar in en film, men ja, typ... sa justin och började äta snabbare.
- Är det något mellan er? för det verkar som det? sa Chaz och ryan halvflina bakom Chaz.
- Typ, sa justin och jag hostade till. - Hur gåre med tjejerna för er? sa Justin för att byta samtalsämne.
- Inte lika bra som för dig, tydligen.. sa Christian besviket.
- Du är så liten, det går bättre när du blir äldre, sa justin och killarna skrattade med. 

Alla hade blivit mer avslappnade och vi började prata och skratta mer. Chaz och Ryan var riktigt roliga ju. Vi åkte tillbaka till hotellet i stora skratt attacker. När vi kom fram var det massa med paparazzis. Kenny och Justin vakter tillsammans med mina livvakter fick komma fram och möta oss. När vi kom in fick både jag och justin en utskällning av Marc och Scooter för vi hade inte frågat om lov innan vi gick ut.

Vi - alla ungdommar - gick upp till Justins rum. 

- Ska vi göra sanning eller konka? sa Catlin glatt. 
Alla gick med på det, jag var inte så mycket med på det. Men jag gick med tillslut. Jag tog upp min mobil och skrev på twitter snabbt "havning so much fun with @justinbieber @itsryanbutler @chazsom3rs @godsgirl8494 and @littlecbeadles"

_______________________________________________________________________________
KOMMENTERA!!
ointressant kapitel, men drama kommer :) Jag lovar!

 


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 12

- Ja, senaste tiden så känner jag mig inte så mycket som en vanlig tonåring, men du får mig att känna mig som en vanlig tonåring, sa jag och skratta över min förklaring som måste låtit töntig men sann.
- Jag förstår dig, jag känner mig också normal med dig, inte som Justin Bieber utan som Justin.. sa han och skrattade.
Vi båda blev tysta och kollade in i varandras ögon, vi bara kollade på varandra... Han närmade sig mig...
Ur Justins perspektiv:

Vi båda närmade oss och så gick det fort - men vi slog i huvudet i varandra.
- Ajjjj, förlåt, sa jag och Valeria i mun på varandra. Vi båda höll oss för pannan och skrattade.
- Awkward, mumlade jag för mig själv. Valeria mumlade någon i stil med "mhm.."

Vi kollade på varandra.
- Hejdå, sa jag. Och jag ångrade mig sekunden efter, varför sa jag hejdå?
- Antar att vi ses imorgon vid inspelningarna, sa hon med sin mjuka röst och skrattade sedan pussade hon mig på kinden försiktigt och gick in. Jag tog handen på kinden..
Jag håller på falla för henne... tänkte jag.

Jag kunde inte sova, jag låg och rörde mig på sängen. Jag tog upp min iphone och twittrade "i cant sleep. Im just thinking about u." Jag gick in på Valerias tweets och såg att hon hade skrivit "you and me, i love the sound of it."
Jag log för mig själv, menade hon mig? Vi kysstes ju nästan, det måste hon mena. Hon leker med mig hjärna, hon är alltid i den på sistonde. Jag vet inte vad jag ska göra med mina känslor för Valeria.

Jag vaknade upp nästa morgon av att Scooter och min mamma bråkade.
- Vad bråkar ni om guys? skrek jag från sängen. - Och scooter, bråka inte med min mamma, lade jag till argt.
- Hon vill inte låta mig väcka dig och säger att det är förtidigt men du behöver gå till inspelningarna, sa han oroligt.
Jag reste på mig och suckade. Jag fixade mig och åkte till inspelningarna.

Väl där träffade jag på Valeria. Jag bestämde mig för att prata med henne om mina känslor och allt. Jag gick fram till henne.
- Hej, sa hon glatt medans hon blev sminkad. Hon smsade med någon också.
- Förlåt för det som hände igår, det blev lite pinsamt, sa jag och hon skrattade.
- Jag kände det också, men vi kan försöka glömma det... sa hon och jag nickade.

vi var klara. Såg Valeria helt otrolig ut, det var en fest scen vi skulle spela in så hon såg ut som en skönhetsdrottning. Vi väntade i sminkrummet på att andra artister skulle fixas.
Jag tog Valerias hand och drog henne med i ett omklädningrum så ingen skulle störa oss.
- Justin, vad håller du på med? sa hon oroligt
- Jag vet inte vad jag ska göra med den här känslor längre Valeria, du är alltid i min hjärna. Jag är beredd på att ta alla risker med dig, sa jag och hon såg glad ut.. hon log.
- Jag vill också ta risker, med dig.. sa hon och jag närmade mig henne.

Jag ville inte sabba det denna gång, hon kom också närmare. Tillslut kysstes våra läppar. Det var den bästa känslan jag någonsin haft i mitt liv.

Ur Valerias perspektiv:

Jag kände hur det pirrade i hela magen och ett lyckobrus gick igenom min kropp. Jag fick gåshud. Det var den bästa kyssen i hela mitt liv.

- JUSTIIN !! skrek en välbekant röst, Scooters.
- Shit också, sa justin och log mot mig och kysste mig på pannan. Sedan gick han ut ur provrummet. Och jag gick ut cirka 20 sekunder efter honom. Ingen misstänkte något.

Justin stod och pratade med sin mamma och jag gick fram till dom och ställde mig bredvid justin.
- hej valeria! log pattie.
- Hej Pattie, hur är det? sa jag och bakom min rygg tog Justin i min hand. Jag småflinade för mig själv. Pattie kollade misstänktsamt på oss.
- Bara bra, tack.. Ni ungar är sjuka! sa hon skrattandes och gick därifrån.

- Så, ses vi ikväll med? skrattade justin.
- Ja, men tror du det är en idé om vi går utanför hotellet? Våra fans får inte veta något, dom blir galna, sa jag oroligt.
- Det är lungt, våra fans ska inte veta något alls. Förresten, imorgon får vi sällskap här i Vancouver! skrattade han..
Jag fattade inte riktigt det, och jag strutande i det också. Vi spelade in scenerna och sedan åkte vi tillbaka till hotellet.
_____________________________________________________________________

Vilka tror ni är sällskapet? :D


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 11

- Du är fin, med eller utan smink.. sa justin och jag rodnade. Varför gjorde han såhär när han har flickvän? Jag log iallafall.

Sedan gick jag in i mitt rum och fixade mig, det skulle ju bli som en dejt.. Men den kille som redan har en flickvän..valeria och justin.

Jag satte på mig en lila tröja och sminkade av mig lite, inte helt. Men så det såg naturligt ut. Sedan ett par jeans och ett par ballerina skor. Jag vill ju inte vara länge än Justin, det har jag varit när vi var på "love and other drugs" då var jag ett par centimeter längre, lite gulligt faktiskt.

Det knackade på min dörr, där stod justin med en t-shirt och ett par svarta jeans. Det kändes skönt att inte vara uppklädd.
- Pizza dags, är du redo? sa han och skrattade. Jag nickade.
Vi gick ut i hissen och så fort vi kom ut ur hotellet fanns det paparazzis. Vi sket faktiskt i det. Jag och Justin sprang iväg från dom och dom sprang efter en bit, sedan lät dom oss vara.
- Vad kommer Selena säga? frågade jag..
- Jag vet inte, jag måste prata med henne sedan, och hon börjar uppföra sig konstigt, jag vet inte vad det är med henne, sa han och såg ut som att inte bry sig så mycket.
Folk kollade på oss, det gjorde dom faktiskt. Men ingen kom fram och fråga om bild eller autograf. Vi gick in i en pizzeria. Jag beställde en margarita och Justin en hawaii pizza. Vi satte oss i ett hörn och medans vi väntade på maten drack vi ur varsin coca cola.

- Så, vem är din celebrity crush? .. frågade han och skrattade..
- Cristiano Ronaldo! Han är så snygg, tänk dig en natt med honom, sa jag och fnittra..
- Okej, det vill jag inte tänka mig just nu, sa justin allvarligt..
- Din då?
- Beyonce såklart, min dröm .. sa han och jag skrattade igen. Samtidigt kom kyparen med pizzorna.

- Är det jobbigt med alla fansen som typ är överbeskyddande över dig? och är anti alla tjejer du dejtar och så? frågade jag med mat i hela munnen.
- asså jag älskar mina fans, men det klart, man önskar ju att dom var lite lugnare ibland, men jag gillar att ha dom galna, det är svårt att förklara, sa han och hade massa mat i munnen. Det han sa lät väldigt kompicerat.

När vi var klara gick vi därifrån. Justin betalade allihop. Jag försökte, men han insisterade. Vi gick tillbaka till hotellet och det var mer paparazzis än vad som var där när vi gick. Dom frågade oss vart vi hade varit och Kenny fick gå ut och möta oss. Vi svarade såklart inte på några frågor.

Vi åkte upp ur hissen och kenny var med oss, sedan så stannade vi utanför min dörr.
- Kenny, du kan gå före, jag ska prata med valeria om en grejj, sa han och kenny svarade "ooh.. okej, i got it." och skrattade. Det lät ganska kul faktiskt..
- Tack för pizzan, det var den normalaste dejten jag vart på pålänge, sa jag och skrattade.
- Normalaste?
- Ja, senaste tiden så känner jag mig inte så mycket som en vanlig tonåring, men du får mig att känna mig som en vanlig tonåring, sa jag och skratta över min förklaring som måste låtit töntig men sann.
- Jag förstår dig, jag känner mig också normal med dig, inte som Justin Bieber utan som Justin.. sa han och skrattade.
Vi båda blev tysta och kollade in i varandras ögon, vi bara kollade på varandra... Han närmade sig mig...

___________________________________________________________________________________
KOMMENTERA!!

någon som kan fixa design? :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 10

Jag kollade på Justin och han kollade surt på hur Zac höll i min hand.. Det gick ganska snabbt med allt jag märkt var att Zac och jag hade massa coola över oss. Justin hade låtsats flytta lite på sig och sedan spillt coola över hela oss. Vi båda skrek och hela salen med - jennifer lopez, katy perry, brad pit, angelina jolie - bad oss hålla käften.
Ur Valerias perspektiv:


Två veckor senare.

Jag och Justin hade pratat lite då och då och träffats en gång. Jag ville inte se honom så mycket för jag vill inte falla för honom, och jag vet att jag kan det. Och han har flickvän, så jag vill hålla distans. Men nu är jag i Vancouver, och nu vet jag att jag måste se honom. För nu börjar inspelningarna av Letisha. Vi var påväg till inspelningarna med Marc.

Jag twittrade snabbt på mobilen "First day on set, im so excited" .. Jag kom fram till ett hus där vi skulle börja inspelningarna. Första scenen skulle jag bara se Justin, vi skulle inte prata med varandra eller kyssas. Även om kyss scener kommer senare i filmen, så skulle vi ha en scen nu.

Jag blev förd till sminkrummet och där satt Justin och pratade med sin stylist Ryan. Han kollade på mig länge och jag kollade på honom. Gud! Jag hade verkligen saknat honom.. Han gick fram till mig och kramade mig, jag kramade honom tillbaka. Vi sa inte ett ord till varandra och Ryan tyckte väl det var akward för han gick ut ur rummet.
- du har inte svarat på mina sms, sa han och granskade mig uppifrån och ner.. - du har också gått ner i vikt, äter du?, la han till sen.
- Jag har in svarat för jag har inte orkat, saker händer i mitt liv just nu. Och ja, jag har tränat väldigt mycket, mina mangers tvingar min tränare att köra hårt med mig när jag ska hålla på med ett projekt..
- Hur är det då? frågade han
- Det är bra
- jag saknar dig faktiskt, hoppas vi kan hänga lite nu när vi är här, vilket hotell stannar du på? frågade han
- Hilton, sa jag och jag såg hur han såg upp. Jag kunde inte låta bli att le när jag såg han le..
- Jag med! sa han och såg överlycklig ut nu.

Jag log tillbaka. Vi pratade lite om vad som hände i våra liv sedan kom regissören James Cameron och ledde oss till inspelningsplatsen. Det tog en hel del tid. Jag skulle spela in ett par scener och Justin ett par andra. Sedan skulle vi spela in en "första ögonkastet" - scen. Det kände så konstigt, och så verkligen på samma gång. Mycket känslor kom fram.

När vi var klara åkte jag tillbaka till hotellet. Justin var med i bilen och jag satt i baksätet med honom och i framsätet satt Scooter och Marc. Dom pratade en massa om projektet. Och jag och Justin tog bilder med varandra på hans iphone sedan twittrade vi båda bilden och jag skrev "@justinbieber is a great actor and friend." och han skrev "first day on set with my friend @valeriaespinoza."

När vi kom fram till vårt hotell tog vi hissen upp och Marc och scooter hade gått tidigare, vi var lite sega och fick ta en hiss efter.
- Hur är det? du ser lite stel ut, sa han
- Jag är hungrig, har inte ätit på hela dagen, svarade jag och skrattade för jag kände hur min mage kurrade. Han skrattade också.
- Vi äter pizza, jag bjuder!, sa han ..
- Okej, jag vill bara sminka av mig lite, sa jag och såg mig i spegeln som fanns i hissen. Jag var väldigt sminkad eftersom jag hade haft inspelningar.
- Du är fin, med eller utan smink.. sa justin och jag rodnade. Varför gjorde han såhär när han har flickvän? Jag log iallafall.

Sedan gick jag in i mitt rum och fixade mig, det skulle ju bli som en dejt.. Men den kille som redan har en flickvän..
____________________________________________________________________________
KOMMENTERA :)

Jag vill inte gå för fort fram med dom :) Men dom kommer bli väldigt kära, jag lovar. Ge dom lite tid bara ! ;)
Hoppas you guys gillade det! :D

Nästa kapitel blir lite längre, det lovar jag!


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 9

- Vi ses då, det var kul att hänga med dig! sa han och skrattade. 
- Jag ser dig officiellt som min vän, sa jag och skratta och kramade honom hejdå. Jag hoppade in i bilen och körde hem...

Den natten, drömde jag om Justin Bieber...
1. Valerias outfit 2. Valeria 3. Selena och Justin 4. Love and other drugs


Ur Justins perspektiv:

Jag vaknade upp runt klockan 11. Jag satt vid datorn och följde några fans på twitter. Sedan gick jag in på Valerias twitter konto och såg att hon hade uppdaterat sina statusar med medelanden till hennes fans. Jag log. Hon verkade ha ett enormt hjärta.

Sedan slog det mig. Idag är det ju "Love and Other drugs" premiär. Jag undrade om Valeria också skulle dit. Selena sa till mig att hon skulle dit. Jag smsade Valeria. "Ska på på love and other drugs premiären? <3"
"Ja. Jag vill verkligen se den, can't wait. Ska du dit?"
" Aaa :)"

Jag vet inte varför. Men jag ville inte att Selena och Valeria skulle vara på samma event. Båda är ju disney stjärnor så dom har känt varandra hur länge som helst, men jag ville ändå inte att dom skulle ses.

Timmarna gick och sedan kom min stylist Ryan över för att fixa mig inför eventet. Det var bara en timma kvar, så vi fick ganska bråttom. Det kändes skönt med en lugn dag. Att gå på filmpremiärer är kändisarnas sätt att gå på bio nästan.

När jag var klar åkte jag iväg till eventet. Jag hade med mig Kenny och två andra livvakter. Det roliga med Kenny är att han behandlar nya livvakter som retards. Jag kunde inte låta bli att skratta när han förklarade saker för dom.

När jag kom fram klev jag av limousinen och jag hörde skrik från alla olika håll. Jag gick fram till grindarna och skrev autografer till runt 7 fans och tog två bilder. Sedan gick jag på röda mattan och jag kollade framför mig och där stod Selena. Hon log mot mig. Vi posade inte tillsammans på röda mattan, för mina fans gillar inte henne och jag vill inte uppröra dom. Men hon såg underbar ut i en lila dräckt. Jag fortsatte gå på röda mattan.

Jag hörde att folk började skrika "VALERIAAA, VALERIAA ESPINOZAA, MISS ESPINOZA, VALERIA" och massa olika och då förstod jag att Valeria hade kommit så jag kollade bakom mig. Där stod Debby Ryan och bakom henne stod Valeria och posade. Shiiiit, hon vad vacker hon är... Hon log och rörde på sig som en riktig prinsessa. Jag kunde inte låta bli att småsnegla på henne. Sedan vände jag mig om och såg Selena stirra på mig argt.

Jag mimade "I love u" till henne och hon såg forfarande sur ut. Jag sneglade på Valeria igen och fick för ett par sekunder ögonkontakt med henne. Alla gjorde intervjuer i cirka 15 minuter sedan gick vi backstage.

Ur Valerias perspektiv:

Jag försökte att inte bry mig om Selenas arga blickar. Hon hade alltid hatat mig. Vi minglade runt lite och hälsade på olika folk innan själva filmen skulle börja. Jag och Justin kollade på varandra hela tiden och jag försökte att inte möta hans blick något mer, men det var omöjligt. vafan är det som händer? .. tänkte jag ..

Så fort Selena lämnade hans sida och gick för att prata med några andra gick han fram till mig.
- Hola Valeria, sa han och jag skrattade åt hans spanska.
- Hi Justin, skrattade jag.
- Du ser helt otroligt ut, Wow. Jag är mållös... sa han och granskade mig.
- Tack, du och din flickvän ser otroliga ut tillsammans..
- Tack, och har du pratat något om vårt filmprojekt med någon intervjuare? sa han för att byta samtalsämne.
- Ja, det är det ända dom frågar mig just nu
- Mig med, om det, dig och selena..
- Vad pratar ni om då? sa Selena som kom utan att vi hade märkt det..
- Om vårt nya projekt, svarade justin snabbt.
- Jasså, hur mår miley då? frågade Sel
- Bra, hon gör tour för sina hundra miljontals fans i latin america. Hon har ju trotts allt sålt näst mest album av oss alla i disney, efter mig, skrattade jag. Selena såg arg ut. - Jag har sålt 7 miljoner album , miley 4 miljoner och du har väl sålt 3 miljoner Sel, stämmer det? .. la jag till.

Selena vände på klacken och gick och Justin log mot mig och gick efter henne. Dörrarna öppnades och alla gick in i biosalen. Det var ingen speciell biosalong utan det var en vanlig biosalong. Alla gick in och satte sig. Jag satt i mitten och sedan såg jag att brevid mig satt Justin och brevid han satt Selena. Så han satt mellan mig och Selena. Och på min andra sida satte sig Zac Efron. Jag kunde inte låta bio att krama Zac när jag såg honom, det var så längesen jag såg honom.
- Jag har saknat diiig! skrek jag och nästan våldtog honom med min kram. Jag har känt honom sedan jag var 11 år, så vi har en väldigt speciell vänskap. Jag satte mig och pratade med Zac och försökte ignorera att Selena försökte gosa med Justin. Jag intalade mig själv bry dig inte, han är inte din, inte alls, bry dig inte...

Jag satt och drack en coola som jag tog med mig in från minglet. Filmen började och man hörde hur folket skrattade ihjäl sig hela tiden. En riktigt bra film!

Under filmen såg jag hur Selena och Justin höll han. Gud, jag kände mig för första gången i mitt liv avundsjuk på riktigt.
- Håll min hand, viskade jag i Zacs öra.
- Du är min typ bästavän, nej tack, viskade han tillbaka.
- dummer, jag gillar inte dig heller, men jag vill bara att Justin ska se, jag förklarar allt senare, sa jag och Zac förstod ganska snabbt. Han skrattade och tog tag i min hand. Jag smekte hans hand lite och det såg verkligen ut som vi hade det mysigt.

Jag kollade på Justin och han kollade surt på hur Zac höll i min hand.. Det gick ganska snabbt med allt jag märkt var att Zac och jag hade massa coola över oss. Justin hade låtsats flytta lite på sig och sedan spillt coola över hela oss. Vi båda skrek och hela salen med - jennifer lopez, katy perry, brad pit, angelina jolie - bad oss hålla käften.
______________________________________________________________________________

KOMMENTERA!!

 


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 8

- Okej, förresten, jag hittade denna bild på dig, sa han och visade mig en bild som han hade på sin iphone. Det var en bild på mig från när jag var liten och var med på en barnreklam.
- NEJ VAR ELAKT! sa jag och kunde inte låta bli att skratta. - Radera den..
- Aldrig, det är den sötaste bilden jag sätt..
- Okej, du får ha kvar den om du säger vart du fick den från? frågade jag nyfiken och skrattade.
- Jag googlade bara på ditt namn så kom flera bilder upp, bland annat den. Du har varit i den här branchen längre än mig, jag vet hur det är att vara normal, minns du något om det? alltså något om att vara en tonåring som går i skolan, frågade han mig och han såg väldigt nyfiken ut faktiskt.
- Nej, inte direkt. Men jag känner mig rätt normal ibland, typ som nu..
Det blev tyst ett tag och jag avbröt snabbt tystnaden.
- Din film never say never var grym, jag grät när jag såg den, sa jag helt random.
- Tack..

Vi började gå mot en glasskiosk och vi pratade om allt möjligt nu. Jag berättade om min och mileys vänskap, eftersom han undrade väldigt mycket. Han var väldigt frågvis.

- Du är väldigt frågvis har jag märkt, sa jag och vi kom fram till glasskiosken och jag stod och kollade lite på sorterna.
- Tycker du det är jobbigt?, han kollade på mig oroligt.
- Nej då, jag tycker om att mina vänner ska veta om mig, sa jag och skrattade.
Han log tillbaka. Vi kollade på olika smaker, tillslut tog jag en chocklad och vanilj och han en päron smak.
Jag tog fram mina pengar till kassan.
- Nej, jag betalar, sa han.
- Nej, det är lungt, sa jag
- Men jag betalar, insisterade han.
- Det är bara 1 dollar, sa jag och gav fram pengarna till kassan. Han suckade och sedan betalade han sin glass.

Vi började gå runt lite i ett bostadsområde i Santa Monica.
- ska vi busplinga? frågade han.
- Haha fett kul, sa jag och skrattade.

Utan att jag han knappt blinka så såg jag honom stå vid en dörr och plinga, jag börjada springa och han sprang förbi mig ganska fort men sedan stannade upp för att vänta på mig.

- Förlåt, jag har jätte dålig kondis, min personliga tränare hatar typ mig, skrattade jag och han skrattade ännu mer.
Jag tog upp min iphone och tog en bild på mig och justin. Båda vi skrattade på bilden. Jag bestämde mig för att inte twittra den.

Vi fortsatte busplinga hela kvällen. Justin var mycket roligare än vad jag trodde, han har världens roligaste skratt. Vi började gå tillbaka till våra bilar. Det kom fram två småflickor - en blond och en rödhårig - till Justin och börja skrika, han var tvungen att hålla för deras mun.

- ÄR DET SANT? Är du Justin Bieber?? frågade den blonda.
- Ja, och jag tar bild med er om ni inte skriker, sa han och log mot tjejerna. En av dom sneglade på mig.
- Är du Valeria Espinoza? frågade den rödhåriga mig. Jag nickade.
- Omg, jag älskar din show!! Kan vi få ta en bild med er, sa den rödhåriga medans den blonda kollade lite snett på mig.
Jag och Justin tog bild med båda flickorna och det kändes lite konstigt eftersom det var vår förta fanbild med två fans.

- Tänkte du på att det var vår första fanbild med fans? tilsammans, sa justin.
- Ja haha, skrattade jag.
Justin följde mig till min bild.
- Vi ses då, det var kul att hänga med dig! sa han och skrattade. 
- Jag ser dig officiellt som min vän, sa jag och skratta och kramade honom hejdå. Jag hoppade in i bilen och körde hem...

Den natten, drömde jag om Justin Bieber...
________________________________________________________________________

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 7

Han skrattade och sedan kom vi båda till bilarna, då skulle vi skiljas åt.
- Aja, vi ses, sa jag och kramade honom.
- Ja det gör vi, vi borde hänga någon dag, sa han.
- Absolut, messa mig! sa jag och gick in i min bil när jag såg att en liten flicka fottade oss.
Ur Justin Biebers perspektiv:

Valeria var verkligen snygg, precis som alla säger. Snyggare i verkligheten än vad jag trodde. Telefonen ringde, Ryan.
- Tja, sa jag glatt, det var kul att höra Ryans röst igen, det har gått ett tag sedan sist.
- Du har inte ringt mig, vad har du haft för dig? frågade han nyfiket..
- Jag kom hem inatt, och nu har jag haft möte enda sen imorse med Valeria Espinoza och massa andra inför min kommande film..
- Maan, berätta, är valeria lika het i verkligheten som på bilder?
- Hetare, sa jag och tänkte mig henne framför mig.
- Akta dig, du har Selena, sa ryan och jag skrattade. Valeria var jätte fin, faktiskt, men jag har ju selena. Borde inte tänka på en annan tjej då.

Vi pratade lite och han berättade att han tänkte komma till LA. Men jag ska ju till Vancouver snart och spela in filmer så vi bestämde oss för att ses där nästa veca.

Ur Valerias perspektiv:

Jag ringde upp Miley. Hon var verkligen någon jag behövde prata med just nu känner jag, så skönt att ha en bästavän som henne som vet vad man går igenom.
- JUSTIN BIEBER ÄR SÅ HET! sa jag när jag hörde att hon svarade. Jag lät henne inte svara.
- Han är en liten flicka, skrattade Miley.

Jag berättade för henne om mötet och allt. Sedan pratade vi om lite andra problem. Hon var i Chilé nu. Jag saknar henne verkligen! Kan hon inte komma hem snart. Efter en timma satte jag mig vid datorn.

"whatz uppp guys?" twittrade jag bara för jag hade tråkigt. Jag hade verkligen tråkigt, ingen kunde träffa mig eller göra något med mig. Jag satte mig vid datorn och började googla saker om mig och se roliga gamla intervjuer. Jag twittrade också "Im boored."

Jag fick ett sms. Min sms signal var Rebecca Blacks "friday". Jag hat/älskar den låten. Det var från "Bieber" som det stod på min mobil. "Om du har tråkigt, möt mig. Lol"

"Jag är helt uttråkad, visst. Vart? :)"
"Santa Monica? Känner du till Parken Morsilla? :)<3"
"Ja, lol. När? :)"
han skrev hjärta, det kändes fel att skriva hjärta tillbaka eftersom han hade flickvän.
"Hinner du om 15 minuter?"
"Absolut! <3"

Jag var tvungen att åka direkt eftersom parken Morsilla ligger 15 minuter från mitt hus. Under bilresan lyssnade jag på radion och Katy Perrys, Jennifer Lopez och Rihannas låtar spelades förfullt. När jag kom fram fanns det inga paparazzis, jag var helt normal. Skönt!

Jag gick och satte mig på en bänk medans jag väntade på Justin. Sedan såg jag en svart vancouver komma, ur den klev han ur.

- Hej, sa han och kramade mig. Och jag kramade tillbaka.
- Vad ska vi göra? frågade jag.
- Ingen aning. Jag känner inte så mycket folk här i LA, du är faktiskt en av mina första vänner, du och se... sa han och slutade. Jag förstod att han skulle säga Selena..
- Selena bor väl i Texas? svarade jag och log, jag lyckades låtsas som om det inte berörde mig. Som den grymma skådespelerskan jag är!
- Granprarie texas och LA..
- Coolt, och du? frågade jag och började gå mot gungorna och han följde efter mig.
- Jag har hus här i LA och Stratford Canada, Dudå?
- Jag är från New york, eller jag har hus här i LA nu eftersom jag har jobbat här sedan jag var 11 år och har hus här sedan dess, sa jag.

Vi pratade en massa och lärde känna varandra. Han var mycket mer än bara en popstjärna.
- Varför är du inte med Selena nu? frågade jag
- Hon jobbar, vi skulle ses men hon kunde bara på dagen och då hade jag möte med dig, sa han och försökte byta samtalsämne genom att berätta om hans vänner Ryan och Chaz. Jag märkte verkligen att han saknade dom.

- Tycker du jag ska låta mitt hår växa igen? frågade han helt random.
- Nej, du ser bättre ut i denna frisyr, sa jag och började rodna, han kollade på mig med sina speciella ögon. MEN GUD, jag var tvungen att påminna mig att han var upptagen, igen. - du ser äldre ut, la jag till.
- Okej, förresten, jag hittade denna bild på dig, sa han och visade mig en bild som han hade på sin iphone. Det var en bild på mig från när jag var liten och var med på en barnreklam.
- NEJ VAR ELAKT! sa jag och kunde inte låta bli att skratta. - Radera den..
- Aldrig, det är den sötaste bilden jag sätt..

________________________________________________________________________

KOMMENTERA MER!! ni är så många som läser :) Jag vill veta vad ni tycker :O

Någon som kan hjälpa till med en design? Den här designen får berättelsen att se sämre ut :O hihi!

Enjoy!


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 6

- Justin! Sa hon och gick fram till mig och sträckte fram sin hand. - Jag är valeria espinoza, fortsatte hon.
- Bieber... Justin Bieber, fick jag fram. Hon var riktigt snygg att jag blev stel. - Fast det visste du väl redan, fick jag fram också. Gud vad töntigt det måste ha låtit!!1. justin och valeria  2. James Cameron 3. Scooter Braun


Ur Valerias perspektiv:

- Ja, det visste jag redan, fick jag fram. Han var mycket snyggare i verkligheten. Jag blev nästan lite nervös. Men han är ju tillsammans med Selena Gomez nu, så jag får väl helt enkelt leta vidare. - Du hade ingen aning om vem jag var eller?, skrattade jag.
- Det klart, din låt går på radion hela tiden, den är grym, sa han och behöver nyna på melodin. Jag mumlade "Tack" och sedan bad Marc mig att sätta mig. Så jag satte mig bredvid honom.

Vi gick igenom lite manus och lite inspelningsdatum. Allt skulle spelas in i Vancouver, Canada. Och vissa scener här i Los Angeles.
- Angående musik, vi hade hört att ni ville göra en låt till denna film, sa Tom som var ansvarig för ABC television som skulle producera våran film.
- Ja, det är egentligen något vi mangers har pratat om, vi har inte direkt pratat med varken miss Espinoza eller Justin Bieber om detta, sa Scooter.
- Okej, men det vore en väldigt bra ide med en kärlekslåt till denna film, sa Tom igen. Han såg ut som en väldigt seriös person.
- Filmen regisseras av James Cameron - regissören av Avatar och Titanic , sa mrs Jones som också jobbade för ABC.

Alla blev helt chockade. Scooter och Marc kollade på varandra och log, jag och justin kollade på varandra chockat. Han såg väldigt chockat ut - men positivt, både jag och justin hade öppen mun och Marc fick be mig stänga munnen.

När mötet var slut så reste alla på sig.
- Det kommer bli grymt, sa justin och gick fram till mig.
- Jag håller med! Det kommer bli en stor film, tänk dig att James Cameron ska regissera den, jag kan inte fatta det, sa jag och Justin nickade.
- Jag trodde aldrig att det skulle hända mig, sa han.

Han tog upp sin iphone och jag min. Medans vi gick i dom stora korridorerna i studion. Jag tog upp min mobil och skrev "I've some amazing future plans, can't wait 4 all of u guys to c it. It thanks to all of ya'll" skrev jag. Och Justin kollade på mig.
- Twitter eller? skrattade han. Han log. Jag såg hans perfekta leende och hans otroligt fina ögon. Jag var tvungen att påminna mig själv om att han hade flickvän för att inte verka galen.
- Japp, skrattade jag. - du med eller?
- Jepp, ska vi ta en bild tillsammans för våra fans?, sa han och jag tyckte om idén så jag gick med på det. Vi tog ungefär 5 bilder, tills vi båda tyckte den var bra.

- Vad ska jag skriva? sa Justin. Jag ryckte på axlarna och log. Sedan såg jag att han skrev "hanging around with @valeriaespinoza. U guys r going to love our new movie."

Han skickade bilden till mig så twittrade jag bilden med en liten text. "Hanging around with your favorite guy. yeah, know I got why u guys like @justinbieber."

Han skrattade och sedan kom vi båda till bilarna, då skulle vi skiljas åt.
- Aja, vi ses, sa jag och kramade honom.
- Ja det gör vi, vi borde hänga någon dag, sa han.
- Absolut, messa mig! sa jag och gick in i min bil när jag såg att en liten flicka fottade oss.

______________________________________________________________________________________
KOMMENTERA! Tack  för alla fina kommentarer, det ger mig verkligen med lust att skriva! :D
(skrev denna under lektions tid)

Ni får med ikväll guys! :D

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 5

"Had so much fun with James in the MTV studios." och sedan såg jag att jag hade 6 700 000 followers vilket är nära 7 miljoner followers, så jag skrev "WOW, Almost 7 million of followers, this is amazing guys" Sedan såg jag att några trends var #JustinAndValeria och #bieberandEspinoza. Jag log åt tanken, haha dom här fansen är sjukt underbara.

Jag gick in på en retweet som jag hade fått. "VALERIA något kommer hända mellan dig och justin, vi är inte dumma, rör du honom, dör du. JAG KOMMER DÖDA DIG
Ur Justins perspektiv:

Jag in till backstage rummet och där stod Scooter med ett stort leende på läpparna. Mamma såg mest trött ut men hon pressade fram ett leende med.
- Showen var grym! Australien älskar dig! sa han och skratta.
Jag log och kramade min mamma.
- Imorgon har du din sista intervju, sedan åker du tillbaka med LA. Du är klar med My world tour! sa Scooter som hade nu satt sig på en stol framför mig och min mamma.
- Jag behöver ta det lungt några dagar! skrattade jag.
- Du är klar grabben, jag tror du bara vill träffa Selena igen, har jag fel?
- Nja, skrattade jag.

Jag hade fått ett sms från Selena "hur gick konserten baby? <3 Saknar dig!" jag log. "allt gick bra, tänkte på dig på varje låt.. speciellt latin girl. Miss you 2"

Vi åkte tillbaka till hotellet och jag uppdaterade twitter "It was the last show of My world tour. See you guys next year. Love you #myfansarethebest" Jag kollade andra vänners tweets också.

Jag gjorde min sista intervju när jag kom fram till hotellet, det var så skönt att få allt över. Jag älskar mina fans, dom är bäst. Men jag är verkligen trött på att jobba såhär mycket, jag blir bara tråkig och trött. Och folk tycker jag har förändrats då.

När vi gick på planet för att åka tillbaka till LA satt jag med Scooter och vi var rätt så stökiga. Flygvärdninorna fick säga till oss.
- När jag kommer hem ska jag sova, sa jag och inbillade mig min härliga säng och solen i LA.
- Du ska börja jobba direkt, vi har möte med Valeria Espinoza och hennes mangers och ABC som producerar den nya filmen, det är ju din riktiga skådespelar debut, det kommer bli grymt! sa Scooter och han lät väldigt entusiastisk.
- När har vi mötet?
- Redan imorgon, vi kommer hem inatt!
Fan. Jag som hade lovat Selena. Aja, får klämma in det efter. Jag uppdaterade på twitter "This has been amazing, thanks to all of you guys. Now Im on my way home. See ya'll #loveu"

DAGEN EFTER.

Jag vaknade upp av väckarklockan, den var 10:10. Det vart en liten sovmorgon trotts allt. Patetiskt nästan, i Stratford fick jag sova hur länge jag ville. Jag pratade med Selena i telefonen och vi bestämde oss för att ses efter mitt möte, jag har ju möte idag med Valeria Espinoza och hennes crew samt ABC television och regissören och alla andra som ska styra och ställa denna film. Letisha.

Min mamma hjälpte mig att välja kläder.
- Ska jag säga till Scooter att ge dig en dag att vila? jag kan ta ett riktigt snack med honom, sa hon oroligt.
- Nej mamma, det är lungt. Jag är väldigt intresserad av detta nya projekt, sa jag.

Jag åkte till studion i min vancouver. Alla paparazzis var som galna efter mig eftersom det är min första dag i LA efter ha varit på turne så länge.

När jag kom fram till studion var det väldigt mycket paparazzis där med. Jag tog upp min mobil och twittra "first day in LA, already back to work #allforu". Jag mötte Scooter där och vi gick in till ett rum. När jag kom in i rummet satt en tjej jag kände igen där, men massa folk runt omkring sig. Hon kollade på mig med sina bruna ögon och nu log hon stort.
- Justin! Sa hon och gick fram till mig och sträckte fram sin hand. - Jag är valeria espinoza, fortsatte hon.
- Bieber... Justin Bieber, fick jag fram. Hon var riktigt snygg att jag blev stel. - Fast det visste du väl redan, fick jag fram också. Gud vad töntigt det måste ha låtit!!

_____________________________________________________________________________

Ja! Hur ska deras första möte se ut? :D aja, det kommer mer drama och sånt sedan, nu är dom bara två stora popstjärnor.


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 4

- Valeria, svarade jag och lät typ nyfiken.
- Espinoza? frågade en bekant röst, jag hade hört den hundra tusen gånger, kunde inte komma på från var.
- Ja, vem är det?
- Det är Justin Bieber...
-
Jag tyckte jag kände igen rösten, hej! sa jag glatt.
- Haha hej, sa han och skratta. - så vi ska göra en film tillsammans, tillade han.
- Ja, det ska vi. Jag längtar faktiskt! Jag tror det kommer bli riktigt bra, har du läst igenom handlingen? frågade jag och ville verkligen inte att det skulle uppstå en pinsam tystnad.
- Jag har läst igenom det, det är en fin historia. Jag är säker på att den kommer bli bra, jag ville bara snacka med dig lite och lära känna dig innan vi kommer till inspelningarna helt randon, sa han och skratta.
- Det vore sjukt, skrattade jag.
- Jag är i australien nu på tour, men den slutar nästa vecka. Vi kanske skulle kunna hänga då eller något, inspelningarna av Letisha börjar om två veckor..
- Ja absolut! Vi hörs då! sa jag trevlig.
- Hare bra, se yah, sa han och jag svarade samma med "see yah" sedan la vi båda på.

Jag började fixa mig inför MTV intervjun och då ringde Marc mig precis.
- Jag pratade med Bieber, sa jag det första när han svarade.
- Berätta allt! sa han och skratta.

Jag berättade allt, han sa att han skulle komma förbi och skjutsa mig till MTV studios där jag skulle uppträda min nyaste singel "For you" och han berättade även att jag var två på billboard listan. Jag var tvungen att logga in på twitter då. "For you number 1 on billboard. Oh my gosh, this is amazing, thank u guys!!! Im happy ya'll liked it."

Jag åkte till MTV och det var massor av paparazzis överallt. Det blev kaos när jag skulle gå in i studiorna men mina livvakter klarade det fint. Jag blev ledd till sminkrummet då jag såg att jag fick två sms. Ett från Miley och ett från ett främmande nummer. Miley skrev "whatzuppp brootha from anotha motha?" jag skrattade och svarade. Det från främmande nummret stod "Du har väl inte glömt att spara mitt nummer? Vi hörs när jag är tillbaka i Los angeles. xoxo Justin." Jag log för mig själv och la till honom i min kontaktbok som "Bieber"

 Jag satt i sminkrummet och blev sminkad, då kom James - han jobbar hos MTV, han har intervjuat mig flera gånger - in. Vi hälsade på varann och han ledde mig in till rummet där intervjuen skulle ske.
Jag började med att uppträda min låt "For you". Det var så skönt, att få sjunga igen.

Sedan satte jag mig på en soffa och skulle bli intervjuad. Vi pratade lite om min tour i europa och mina fans, twitter, min nya singel och mitt kommande album.
- Men nu har det gått en massa rykten om dig och en ny film, men en ny superstjärna, sa han och nyfiket.
- Har det? svarade jag och skrattade. Jag visste precis hur hantera dom här situationerna.
- Är det säkert nu att du ska göra en film med Justin Bieber?
- Det är det faktiskt. Vi börjar spela in om redan två veckor, det är en romantisk komedi som heter Letisha. Det är en jätte fin berättelse och handling. Jag kan inte vänta! svarade jag entusiastiskt.
- Kommer det komma duetter eller musik i filmen? frågade han
- Jag hoppas det! Men jag vet inte, det är ju inte en musikal. Men jag skulle vilja göra som miley och göra en låt som "when I look at you" men vi får se, sa jag och skrattade.

 När jag var klar med intervjun åkte jag hem. Jag satte mig direkt vid datorn och twittrade. "Had so much fun with James in the MTV studios." och sedan såg jag att jag hade 6 700 000 followers vilket är nära 7 miljoner followers, så jag skrev "WOW, Almost 7 million of followers, this is amazing guys" Sedan såg jag att några trends var #JustinAndValeria och #bieberandEspinoza. Jag log åt tanken, haha dom här fansen är sjukt underbara.

Jag gick in på en retweet som jag hade fått. "VALERIA något kommer hända mellan dig och justin, vi är inte dumma, rör du honom, dör du. JAG KOMMER DÖDA DIG"

_____________________________________________________________________________________

Hm.. Lite långtråkigt och så ibörjan! :) Men så äre. Vill ni läsa ur justins perspektiv nästa gång?


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 3

Din motspelare är bestämd, det kommer bli så bra och denna film kommer vara hetast i hollywood i höst, sa han och skrattade.

Hetast i höst är för att jag ska spela in filmen under sommaren och i höst kommer den komma ut, förmodligen semptember eller kanske sent i augusti.
- Men säg vem det är då? Jag dör av nyfikenhet, nästan skrek jag!
- Justin bieber, sa han glatt
Driver han med mig?
- Men vafan, jag trodde det var med typ Brad Pitt, sa jag besviket.
- Justin Bieber är världens kändaste tonåring och du kommer få massor med nya fans och denna film kommer bli så stor att ni kanske vinner en oscars var, det kommer bli en klassisk romantisk komedi film..
- Tror du? frågade jag och inbillade mig det framför mig, mig stå och ta emot en oscars.
- Jag är nästan säker! Som din manger, tvingar jag dig, sa han.
- Och jag låter mig bli tvingad, sa jag och la på luren.

Jag körde hem och tänkte på det hela tiden, jag skulle göra en film som skulle bli enormt stor. Jag loggade in på twitter och såg att Justin Bieber hade 9 miljoner followers, det var 3 hela mer än mig. Jo, han var större än mig.

Jag bestämde mig för att följa honom på twitter, jag hade faktiskt aldrig pratat med honom i verkligheten. Jag visste vem han var och han visste vem jag var, och jag hade sätt honom på events, men aldrig pratat med honom. Weird.

Jag fick ett telefon samtal. På skärmen stod det "Miley <3"
- MILEEEYZZZ, skrek jag nästan glatt.
- VALERIIIITA, skrek hon tillbaka med samma glada röst som alltid - Hur mår min bästavän?, fortsatte hon.
- Jag mår bra, har lite projekt på g..
- Tell me all about it!

Jag berättade allt om filmen och så pratade vi allt om hennes tour och om Liam. Sedan pratade vi om allt mellan himmel och jord. Jag loggade in på min twitter "on the phone with my BFF @mileycyrus THA MAAAN. LOL." och på hennes facebook hade hon skrivit "Been on the phone with my BFF @valeriaepsinoza for about 2 hours now. Hate to be away from my BFF"

Efter det somnade jag. Morgonen därpå vaknade jag av att min manger ringde.
- Jo, ABC som producerar filmen har pratar med Bieber och hans manger, dom har tackat ja. Så filmen blir av. Så snart som möjligt, sa han i telefonen.
Jag kände mig väldigt pigg efter jag hört det och satt i min säng och kollade upp.
- Wow, det kommer bli stort, sa jag och så pratade jag ett tag till med Marc.

Jag gick in på oceanup och där stod det "  JUSTIN BIEBER OCH VALERIA ESPINOZA GÖR EN FILM TILLSAMMANS"

"JUSTIN BIEBER OCH VALERIA ESPINOZA FÖLJER VARANDRA PÅ TWITTER"

Då slog det mig, och jag tog upp twitter och såg att Justin Bieber följde nu mig tillbaka.
"Goodmorning every1! It's such a beautiful day" skrev jag.

Min mobil plingade och jag hade ett SMS från min andra manger Susan.
"Jag smsar för att påminna dig om att du ska ha en intervju idag med MTV! Glöm inte det. Klockan 16:00"

Jag kollade på klockan som var 10:00. Hade ett par timmar och fixa mig. Så jag satte mig vid datorn och bestämde mig för att läsa lite fanbloggar om mig, så himla söta! Sedan så ringde min mobil - jag hade On the floor med Jennifer Lopez som ringsignal - och det stod bara ett nummer på.

- Valeria, svarade jag och lät typ nyfiken.
- Espinoza? frågade en bekant röst, jag hade hört den hundra tusen gånger, kunde inte komma på från var.
- Ja, vem är det?
- Det är Justin Bieber...

_________________________________________________________________________________

KOMMENTERA!!
Har så mycket planer för denna, JAG LOVAR ATT INTE SVIKA ER? VILL NI HA MER? KOMMENTERA !:)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 2

- Jag kanske ska ringa Miley efter mötet, får se, skrek jag till mamma och satte på mig skorna och tänkte gå ut.
- Hon är i Peru berättar nyheterna nu, hon gör någon gypsy heart tour, sa mamma med mat i munnen.

Juste! Det hade jag helt glömt bort..
Kul för Miley som får träffa alla fansen i Peru. Dom är underbara. Jag minns dom två gångerna jag var där, awsome.
- Aja, hejdå! skrek jag till mamma och väntade på hennes hejdå sedan stängde jag dörren. Så fort jag kom ut ur lägenheten så sprang paparazzis fram till mig. Det var den mörka stora som alltid springer runt och stör kändisar.

- Hur är det Valeria? frågade han och skrattade medans han filmade och han kamrat tog kort. Det kom fram två andra paparazzis.
- Bra, sa jag och log in till kameran medans jag gick mot garaget. Garaget ligger en bit från lägenheten, skit jobbigt med tanke på paparazzisarna.
- Hur var europa? frågade han.
- Grymt! glad att se alla mina fans där igen, sa jag.
- Vill du hälsa dom något? frågade han och precis då kom jag fram till bilen.
- Att jag älskar dom! sa jag och sedan hoppade jag in i bilen.

Medans jag åkte i bilen satte jag på musik. Min nya singel "For you" spelades och jag sjöng med. Tillslut kom jag fram till studion. Jag gick in och det var några paparazzis som satt i buskarna sedan hade ett par följt efter mig.

I studion möttes jag av mina mangers Marc, Susan, Keneth och Lorenzo. Marc är min första manger och han får mest betalt också.
- Din mamma ringde och skällde på mig för en minut sedan, skrattade Marc.
- Du förtjänar det, jag är sjukt trött, sa jag och skrattade och försökte slå honom på överarmen. Han skrattade bara. Han var riktigt stor.

Vi hade ett möte, det gick rätt fort. Vi pratade om mitt fjärde album som vi ska börja jobba på. Vi pratade också om att jag skulle spela med i en romantisk komedi film som kommer heta "Letisha" och jag kommer då spela Letisha. Vi har pratar om det ett tag nu, men vi vet inte riktigt vem som ska bli min motspelare. Det letar dom fortfarande efter.

När mötet var klart så skickades jag till disneys studio där jag skulle spela in lite utav min disney show "Miss New York" vi spelade in ett helt avsnitt där Sterling Knight var veckans gäst. Det var riktigt kul! Den lugna dagen blev inte alls en lugn dag.

Jag gick in på twitter och skrev "Sterling Knight is this episodes gueststar. How hot is he?" skrev jag och la in en twitterbild på mig och honom som vi nyss tog. Jag läste några svar som jag fick som var rätt roliga. Men han är rätt het faktiskt.

Min telefon ringde, det var Marc. Igen.

- Jag håller på spela in ett nytt avsnitt, jag skolkar inte från jobbet, jag lovar. sa jag och suckade till honom.
- Jag tror inte det heller, jag har nyheter om din film Letisha, sa han och lät entusiastisk.
- Berätta! Jag lyssnar, sa jag nyfiket.
- Din motspelare är bestämd, det kommer bli så bra och denna film kommer vara hetast i hollywood i höst, sa han och skrattade.

Hetast i höst är för att jag ska spela in filmen under sommaren och i höst kommer den komma ut, förmodligen semptember eller kanske sent i augusti.

________________________________________________________________________________

Hm, vem är motspelaren?


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 1

Den handlar om 16-åriga Valeria Espinoza. Hon är en amerikansk sångerska och skådespelerska. Hon jobbar med Disney och har ett skivkontrakt såklart med Hollywoodrecords. Hon bor med halva tiden hos sin mamma andra halvan av tiden med sin pappa. Men hon är väldigt känd. En utav dom största ungdomskändisarna i världen. Hon turnerar, träffar kändisar med mera.. Hela hennes värld är onormalt normal, tills en annan superstjärna vänder upp och ner på det..?
Telefonen ringde, jag la huvudet över kudden för att inte behöva lyssna. Jag skulle kunnat ha dödat den som ringde. Vafan väcker han/hon mig? Jag har ju lediga dagar nu framåt. Efter ett par signaler så kollade jag på skärmen. Det var Marc - min jobbiga manger - så jag visste att jag var tvungen att svara. Jag såg att klockan var 10:10.

- Marc! sa jag och försökte låta pigg vilket jag inte lyckades med alls.
- Valeria, du måste upp och hoppa och till studion snabbt! Vi har ett möte, sa han och jag trodde först att han skojja.
- Jag kom nyss från tour, jag är utmattad. Jag måste få ta det lungt några dagar?
- Du ska få det, om du kommer nu.
- Visst, suckade jag och la på..

Jag hade nästan lust att gråta. Jag reste mig ur sängen och gick och satte mig framför datorn och skrev på min twitter "back in LA #loveyouguys" och jag såg att jag hade fått 6 miljoner followers. SHIT! Jag hoppade fram och tillbaka i rummet. Jag var en utav dom mest följda på twitter. Jag skrev "6 MILLON OF FOLLOWERS, WOW. YOU GUYS ROCK! THANK YOU !! #IMBLESSED" skrev jag och loggade ut.

Jag gick till min garedrob och satte mig på det lättaste jag såg, mörkblå t-shirt och ett par jeans. Jag orkade verkligen inte. Jag skiter i att alla paparazzis kommer fotta mig. Jag sminkade mig lite lätt och satte på mig lite lätt mascara.

Jag ut ur mitt rum och såg att min mamma stod i köket
- Gumman, jag har sagt att du ska sova när du är hemma. Dom kör med dig för mycket, du har nyss kommit från europa. Du måste få ta det lungt, gå och lägg dig igen. sa mamma oroligt.
- Nej men Marc ringde mig och det är ett vitkigt möte. Jag vill verkligen det här, sa jag och såg på henne med en det-är-ingen-fara blick.
- Du gör som du vill, om saker går över gränsen, då rycker jag in. Jag gillar inte hur dina mangers kör med dig, sa hon oroligt och gick ut ur köket med en kaffekopp. Jag hörde hur hon satte på TV:n och jag hörde Valeria Espinoza - mitt namn -, Miley Cyrus och Selena Gomez namn. Jag suckade och struntade i frukosten och gick och borsta tänderna direkt.

- Jag kanske ska ringa Miley efter mötet, får se, skrek jag till mamma och satte på mig skorna och tänkte gå ut.
- Hon är i Peru berättar nyheterna nu, hon gör någon gypsy heart tour, sa mamma med mat i munnen.

Juste! Det hade jag helt glömt bort..

_________________________________________________________________________________

Justin Bieber kommer komma IN! chilla läget bara =) har SÅ mycket planer för denna berättelse. You guys have no idea! :D

Det sluta lite tråkigt nu, men ville inte skriva för mycket första inlägget ! :)


JAG KOMMER BÖRJA IGEN.

Jag kommer börja igen. I veckan! Ska börja kapitel 1 nu. Jag har kommit på en riktigt bra historia :) kommer upp vad den handlar om snart! :)


PAUS

Jag har sagt förlängesen att jag tänkte sluta med den här, det blev inge kul. Folk kritiserade bara! Jag säger bara en sak, jag kanske kommer börja skriva på en senare. Men inte nu iallafall. Jag håller på hitta en grym handling :) Sedan börjar jag skriva :)!

Jag tror jag har en grym handling pågång i mitt huvud. Vi får se hur det blir med det!


RSS 2.0