IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 44

- Det är svårt och hårt, men vi kan inte låta det förstöra det här, för det vi har är det mest äkta som jag någonsin haft, Justin är min första kärlek och vi är båda väldigt unga, så vi lär oss av misstag vi gör nu, vi måste liksom på något sätt strunta i vad folk tycker och tänker, för det är vårat liv, lämna allt bakom oss, sa jag och justins nickade. Jag la mitt huvud på Justins axel och hela publiken sa "aaaw"....
När intervjun var slut gick jag och justin backstage och ingen av oss gjorde någon intervju. Scooter och Marc väntade på oss i omklädningsrummet.
- Allt blev as grymt! Nu är ni två, officiellt ett par, detta ger oss mer publicitet än någonsin, sa Scooter, Marc nickade.

Jag och Justin kollade bara på varandra och suckade, ingen av oss gjorde ju det här för publicitet, bara våra mangers. Jag och Justin åkte förbi en godisbutik och köpte lite gott. När vi var påväg hem till honom. Min sms pep till och jag tog upp mobilen

"Även om du och justin har gått ut nu, så ger jag inte upp på dig, du är den bästa som hänt mig." smset kom självklart från Taylor Lautner. Jag suckade för mig själv ochbestämde mig för att inte svara. Justin kollade nyfiken på mig.
- Vem var det? frågade han och försökte titta, men jag tröck ner det innan han hann se något.
- Ingen speciell, sa jag och skrattade och satte på musik och bytte snabbt samtalsämne. Då kom dock andra smset. "jag älskar dig, och jag kommer kämpa för dig"

När jag och justin kom in i lägenheten så loggade jag in på min twitter, jag märkte att jag hade fått massor med hotbrev som "rör du justin din hora, dör du." "ouff, du är död" "ledsen att säga det, men ska leta upp dig och slå sönder dig." osv.. Jag blev rätt så rädd, men låtsades som ingenting.

Jag skev på min twitter och min facebook fan-sida "I love you @justinbieber and I need u by my side." och så gick jag in på justins twitter, även om han satt precis bredvid mig och han hade skrivit. "guys plz show some respect for my girl, @valeriaespinoza." "@valeriaespinoza i love u"

Jag log och kysste Justin, han besvarade kyssen.
- Imorgon ska vi på premiären av Jennifer Anistons nya film, är det okej? frågade han och kysste mig.
- Sure..

Precis samma minut som vi satte på en film för att mysa framför den fick jag två sms, ett av miley, och ett av taylor igen.
Miley skrev. "HEMMA I LA IGEN!!! Ses vi imorgon? <3" och jag svarade henne fort.. "sure, jag ska på jennifer aniston film premiären med justin, men vi kan ses före och efter. JAG HAR SAKNAT DIG MIN BFF!"

Jag kunde inte låta bli att le, sedan försvann mitt leende när jag öppnade Taylors medelande. "kom till jennifers anistons filmpremiär imorgon, jag kommmer vara där och kommer inte låta dig rymma från mig, vi ska prata."

Jag kom på mig själv att jag skakade, nej, inte justin och taylor på samma event, hur ska jag bli av med taylor??
_____________________________________________________________________

KOMMENTERAAA!!!

Jag har lite idéer utav vad som ska komma upp, lite problem osv..! =) Men snart drar jag utomlands, så då kommer jag göra några tidsinställda tror jag + uppdatera där! =)

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 43

- Ingenting kommer hända dig, jag lovar, jag tänker skydda dig, sa han och kramade mig.
- Hur hade ni tänkt att vi skulle göra det? frågade jag och kollade på Scooter och Marc.
- Redan idag, eller om 1 timma på Ellens show, är ni redo för det? frågade Scooter och jag och justin kollade på varandra, båda var oroliga men ändå rätt trötta på att hålla allt hemligt.
Jag, Justin, Scooter och Marc satt i omklädningsrummet och fixade oss medans vi väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket att vi skulle delta i Ellens Degeneres show. Jag satte på mig en vit klänning och blev sminkad av en av hennes stylister. Ellen kom in för dörren
- Jag visste att ni två var tillsammans! sa hon och skrattade, vi skrattade med allihopa. Vad hon än sa var roligt.
- Om hur lång tid ska vi köra igång? frågade jag och hon kollade på sin klocka, jag gav justin en nervös blick. Det liksom sändas live, över hela USA. Förmodligen imorgon bitti skulle resten av världen få reda på det.
- Om fem minuter, så skynda er på! Rykten går att båda ni ska delta samtidigt, detta kommer ge mig massa publicitet, tack för ni valde min show, sa ellen och lekte med sina fingrar entusiastiskt, vi skrattade åter igen.

När vi var klara så gick vi backstage och ställde oss.
- Det är dags, sa jag till Justin och han kollade på mig nervös sedan pussade han mig på kinden och viskade i mitt öra, "I love you, no matter what." Jag log.

Nu hade ellen startat igång showen, och vi skulle snart ut.
- Dom är världens mest kändaste tonåringar, dom har över flera miljoner följare på twitter, dom tjänar mest i hollywood bland elitserien och dom är bara 16 och 17 år, VÄLKOMMEN JUSTIN BIEBER OCH VALERIA ESPINOZA, skrek ellen och alla började klappa. Vi klev in i studion, galna belibers var där.

Jag och Justin gick inte hand i hand, även om han ville det, så ville inte jag. Vi kramade Ellen, vinkade i publiken sedan satte vi oss i sofforna.
- så, hur länge har ni känt varandra nu? frågade ellen
- Ett par månader, svarade jag henne och jag kunde inte låta bli att skratta.
- och det är ingen hemlighet att ni har ett förhållande, även om ingen av er har erkänt det så är ni väldigt odiskreta när ni håller händer öppet på gatorna, sa hon och jag kunde inte låta bli att skratta igen. Justin skrattade också, awkard blev det faktiskt lite, jag vet inte hur vi skulle säga det.
- Ja, vi är inte av dom personerna som gillar att hålla händerna i smyg antar jag, svarade Justin och alla belibers blev galna, dom skrek, jag vet inte om det var att dom blev arga eller glada.
- så ni är tillsammans eller? ni är alltså ett par?
- Jag tror det är uppenbart, eller? svarade jag och kollade på justin som log mot mig.
- ni är väldigt söta tillsammans måste jag säga, berätta hur er romans startade! Var det när ni spelade in en film eller hur var det? och när hon sa det började alla belibers skrika igen.
- Vi var vänner först, vi träffades för första gången på riktigt när vi var på ett möte angående filmen, då blev vi vänner och hängde lite som vänner, sedan började vi tycka mer om varandra på ett annat sätt när vi spelade in vår kommande film Letisha i Vancouver, sa jag och justin nickade med mig hela tiden.
- Justin vad tycker du mest om med Valeria?
- Förutom att hon har det bästa leendet och är den vackraste tjejen som jag någonsin sätt har hon en bra personlighet och gör mig väldigt lycklig, vi är väldigt normala tillsammans, sa han och hela publiken sa "aaw".. Han skrattade och jag log.
- jag antar att detta är väldigt svårt för er att hantera, valeria har ju fått hat brev och tweets från justins fans och hur hanterar ni detta?
- Det är svårt och hårt, men vi kan inte låta det förstöra det här, för det vi har är det mest äkta som jag någonsin haft, Justin är min första kärlek och vi är båda väldigt unga, så vi lär oss av misstag vi gör nu, vi måste liksom på något sätt strunta i vad folk tycker och tänker, för det är vårat liv, lämna allt bakom oss, sa jag och justins nickade. Jag la mitt huvud på Justins axel och hela publiken sa "aaaw"....

_____________________________________________________________

kommer mer i nästa! KOMMENTERA GUUUUUUUUUYS!! =D

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 42

- Jag förstår, och jag skulle aldrig pressa dig till att göra något du inte var redo för, det vet du, sa han och kysste min panna.

Han höll om mig hela natten och jag drömde om honom, precis som jag alltid gör.

När jag vaknade nästa morgon, så var Justin inte där. Jag kollade på klockan som bara var 09:00. Men det låg en lapp på hans kudde. Jag tog upp den och läste den.
"godmorgon världens, nej universums vackraste tjej. Jag måste dra iväg till studion ett tag, men vi ses väl efter? Aja, ring mig när du har fixat dig osv.. Jag älskar dig mer än vad jag älskar någonting annat på denna jord. Du är mitt allt."

Jag log över hans söta medelande sedan loggade jag in på twitter och twittrade lite med mina fans. Innan jag loggade ut skrev jag "i love my fans."

Jag duschade och fixade mig, jag stod och valde kläder ur min garderob som jag hade här hos justin. Han hade anställt en kvinna som köpte in kläder åt mig hemma hos honom, hon hade ganska bra smak. Jag valde ut en lös tunn jeans skjorta, och ett linne under det sedan en svart kjol där skjortan var instoppad. Jag tog med mig solglasögon ifall att. Jag sminkade mig lite och sedan vart jag klar.

Jag ringde upp Justin.
- Hej jag är klar! sa jag och han hann inte ens svara.
- Vad bra shawty, kom till studion jag är med scooter och usher, din manger är också påväg Scooter behöver prata med oss om en sak..
- Ska Marc komma? shit, jag bråkar typ med honom..
- Aja, det fixar sig baby! Kom hit bara, sa han och var kvar i luren.
- Okej, älskar dig, sa jag och la på.

Justin la aldrig på luren på mig, för han ville alltid att jag skulle lägga på. Hur sur han än var, var det alltid jag som skulle lägga på luren. Jag tog mig in till studion och blev förföljd av paparazzis, men jag sket i dom och gick bara in.

Väl inne i studion var Justin, Scooter, Usher och Marc där, precis som justin hade sagt det. Jag satte mig i en soffa bredvid Justin och bredvid han satt Usher. Scooter och Marc satt mittemot oss på två pallar.
- Nå, jag och marc har pratat om en sak, började scooter och Marc nickade instämande. Jag tog i justin hans och han började leka med min hand. - Det är bäst om ni går ut med ert förhållande och berättar för världen, fortsatte Scooter.

Jag blev lite chockad där, justin med.
- Men, asså.. stammade jag.
- Baby, dom har rätt, det är bäst om vi visar upp vår kärlek för världen och sluta ljuga för våra fans, sa justin och kysste mig på pannan.
- Nej, jag vill inte ha en hel beliber armé över mig, dina fans hotar mig redan, tänk dig när vi går ut officiellt, sa jag och alla märkte att jag var jätte orolig.
- Ingenting kommer hända dig, jag lovar, jag tänker skydda dig, sa han och kramade mig.
- Hur hade ni tänkt att vi skulle göra det? frågade jag och kollade på Scooter och Marc.
- Redan idag, eller om 1 timma på Ellens show, är ni redo för det? frågade Scooter och jag och justin kollade på varandra, båda var oroliga men ändå rätt trötta på att hålla allt hemligt.

________________________________________________________

KOMMENTEEEERA!! MEER !!!

WHATZ UP?

information till er läsare! =)

jag ville bara fråga er, jag har skrivit klart kapitel 42, som jag förmodligen publicerar snart! =) Det ligger i utkastet och väntar. Hihi!

Jag undrar, vad vill ni ha mer av? mindre av? ofta när jag frågar det får jag svaret "den är perfekt som den är."
VILKET GÖR MIG JÄTTE GLAD. Men jag vill också ha lite krav från er! =D Vad säger ni? Kan ni vara 100 % ärliga. Suger den, berätta det då för mig. Jag blir absolut inte arg, alls.

Självklart är jag ÖVERDRIVER LYCKLIG att ni gillar den så mycket! Och jag har lite över 100 läsare om dagen, men ändå får jag bara 1 kommentar på senaste kapitlet, lite snålt tycker jag guys. Ska inte alla lägga en kommentar på kapitel 42 (som kommer snart) Eller???

en extra guldstjärna till alla som lägger sin tid på att skriva en kommentar, blir jätte glad! Tack för all feedback ! =)

Förresten, tycker ni om att jag har bild över varje kapitel, eller ska jag ta bort det? vill ni att jag ska namn ge varje kapitel?

TIPSA GÄRNA TILL ANDRA OM DENNA NOVELLBLOGG OCH GÖR DEN STÖRRE!i love you bieber


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 41

Jag hoppade i bilen och skrattade, han kysste mig på kinden.
- Jag hatar när vi ska bråka, shawty. Jag älskar dig... sa han och kysste mig på kinden. Jag blundade och drogs med i hans kyssar.
När vi kom hem satte vi oss i soffan, han kramade mig hårt och kysste mitt hår. Vi kollade på satte på The last song, med miley.
- Jag är glad att vi är vänner igen, sa jag och kysste honom.
- det är jag med.
- Hatar att vi jämt ska bråka!
- Shawty, jag älskar dig.. sa han och kysste mig.

Jag besvarade kyssen. Vi beställde hem lite kinamat som kom, sedan satt vi och smaskade i oss.
- Gud vad hungrig jag är, sa jag och han nickade och vi var båda helt koncentrerade på vår mat.
- Jag åt typ ingenting på eventet, sa justin och skrattade.
- Dom är så snåla på mat på events..

Efter the last song så kollade vi på A walk to remeber då jag inte kunde låta bli att gråta, justin höll om mig när jag grät som värst. När filmen var slut, så stängde justin av tvn.

- Vill du sova baby? sa han och jag nickade.
- Är jätte trött, svarade jag och kliade mig i ögat lite.
- Du är det vackraste mina ögon någonsin skådat, vet du det?

Han tog min hand och vi gick in till hans sovrum, jag bytte om till bh och trosor, och han slet inte sin blick ifrån mig.
- Pervers du är, sa jag och slog till honom på armen.
- kan inte låta bli, du är för sexig och snygg.. är det inte obekvämt att sova med bh? frågade han och log sitt bieber leende.

Jag brukade oftast sova med en t-shirt och utan BH. Men jag och justin har ju inte gjort det ännu. Han har aldrig pressat mig till något, vi har varit tillsammans i över 2 månader nu. Så egentligen var jag redo för att göra det.

- Jag kan ta av mig den sedan när du släckt lampan och inte kollar, sa jag och skrattade.
- meh, aja som du vill shawty, vill inte att du ska känna dig obekväm med mig..
- jag har aldrig gjort det, du är den bästa som finns, sa jag och kysste honom..

Vår kyss blev allt mer passionerad och justin låg över mig och började smeka mitt lår, sedan insidan av mitt lår. Jag kände den mot mitt lår, han hade verkligen stånd. Jag avslutade kyssen.
- Förlåt, shawty.. sa han
- Nej, Justin, jag vill göra det, bara inte nu...
- Jag förstår, och jag skulle aldrig pressa dig till att göra något du inte var redo för, det vet du, sa han och kysste min panna.

Han höll om mig hela natten och jag drömde om honom, precis som jag alltid gör.

____________________________________________________________

KOMMENTERA!! Och glad midsommmar på er! =) Hoppas ni får en fin dag.

förlåt för förseningen, känner mig som en hemsk människa!! SKA SKÄRPA MIG ! =)


ANGÅENDE KAPITEL 41

Det kommer snart! Ska börja skriva det nu, så får vi se när den kommer upp.


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 40

- Ibland är det, det ända som får mig att känna mig som en normal tonåring.
- Du behöver inte knarka för att bli normal...
- Vet du vad Valeria, du är för egoistisk, du har varit i denna branch för länge för att förstå dig på mig, du kommer aldrig uppleva saker en normal tonåring gör, för du är inte normal, jag borde ha insett det, du är som alla dom här stjärnorna som tror att du är så mycket bättre än alla andra... sa han och gick ut och smälle igen dörren.

Två dagar senare:

Jag och Justin hade inte pratat sedan två dagar tillbaka, jag antar att det är över. Han hade inte messat mig och inte jag honom. Jag blev fixad av min stylist inför Cameron Diaz nya film premiär, bad teacher. Marc satt bredvid mig och blev fixad han med.
- Så, justin gav oss en massa publicitet, sa han tonlöst..
- Jag var inte med honom för publicitet, det vet du. Och oss, är väldgt många personer, sa jag dystert.
- Det jag vill säga är att han är bra för din karriär..
- Det har jag aldrig brytt mig om.

 Min mobil plingade till, jag ryckte med..hoppas det är justin, hoppas det är justin.. tänkte jag och blev besviken när det stod "Taylor Lautner" jag öppnade smset.

"Kommer du på cameron diaz premiären idag? <3 you've no idea how much i miss u."
"Ja, jag kommer vara där."
"Hur går det med bieber? hörde att det var över, rykten går.."
"Skiter i rykten, jag har aldrig älskat ngn som jag älskar honom."

Han svarade inte, han har bara blivit en irriterande stalker i mina ögon. Jag satte på mig en beige klänning med ett par lilafärgade klackar inför premiären.

När jag kom fram var det mycket folk, som vanligt. Marc gick vid mig och guidade mig på röda mattan. Jag hörde att folk efter ett tag började skrika "BIEBER" och jag rykte till. Jag ville verkligen träffa honom.

Jag gjorde ett par intervjuer för att vänta in honom, efter 5 minuter stod han precis bakom mig. Han var så fin, och han kollade på mig. Vi hade ögonkontakt i flera sekunder hela tiden. Ingen av oss log, utan bara såg in i varandras ögon.

Under hela filmen satt Justin bakom mig, jag vände mig om två gånger och fick ögonkontakt med honom direkt, vi pratade ingenting. Jag kände hur han stirrade på mig bakifrån. När jag skulle lämna eventet gick jag med Marc. Vi stod och väntade på min chaufför som skulle komma, då stannade en stor svart bil framför mig. Jag hade en vit, så det var inte min.

Rutan vävades när och där stod världens vackraste människa.
- Shawty, hoppa in.. sa han och log mot mig, jag kunde inte låta bli att le tillbaka.

Jag hoppade i bilen och skrattade, han kysste mig på kinden.
- Jag hatar när vi ska bråka, shawty. Jag älskar dig... sa han och kysste mig på kinden. Jag blundade och drogs med i hans kyssar.

___________________________________________________________________________

Jag hade sparat detta som utkast, men det hade tydligen publicerats utan att jag hade gjort någon bild över! =/ blev lite ledsen, men aja! Hoppas ni ser det nu och tyckte om det <3

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 39

- Hallå, svarade jag och hörde lite buller i bakgrunden.
- älskling, förlåt... sa en bekant röst lite halvt trött, jag lugnade mig.. Äntligen fick jag höra hans röst.

- VART ÄR DU? VI HAR LETAT SOM IDIOTER EFTER DIG, skrek jag i telefonen och alla reagerade och fattade att jag pratade med Justin. Pattie drog telefonen ur mina händer och började prata med Justin. Ryan kramade mig igen och jag kramade honom tillbaka.

- Jag sa ju att han mådde bra, sa ryan och log.
- Tack R, du är en bättre kille än vad jag trodde, sa jag och skratt-grät.

Pattie la på telefonen och sa att Justin var på någon adress som jag inte alls kände igen. Jag, Pattie och Scooter åkte dit i Justins morfars bil som Scooter körde medans hans mormor och morfar väntade hemma. Det var helt kolsvart ute och klockan var runt 23:00. När vi var framme stod vi utanför ett stort hus. Justin stod utanför huset och vi alla väntade i bilen. Han satte sig bak med mig och kysste mig på kinden. Alla ignorerade honom.

- Hej shawty, sa han och jag svarade inte. Jag var arg. Det verkade Scooter och Pattie också vara. Men jag var väldigt glad för han såg helt oskadd ut.
Bilresan var väldigt tyst, inte ett ord utom att alla hostade lite då och då. När vi kom hem till Justins mormor och morfar så välkomnade dom honom med en kram.

- Ärligt, är ni alla sura på mig? sa Justin och suckade.
- Justin, jag är glad att ingenting hände med dig, men du har ingen jävla aning om hur rädda vi har varit över dig, du hade ingen rätt att göra såhär mot din mamma och dina nära och kära, sa pattie tårögd och Justin kramade henne.
- Mamma förlåt, jag mådde jätte bra, jag vaknade typ nyss, jag menade inte att göra er oroliga, sa Justin och Pattie nickade.
- Jag var bara så orolig för dig, sa hon.
- Imorgon åker vi tillbaka till Los Angeles, sa Scooter och Justin nickade. - Du ska vara på premiären av Cameron Diaz nya film, Bad teacher. Marc säger att du också ska dit, Valeria. Sa han till mig sedan och jag nickade.

Jag orkade inte vara ute i vardagsrummet längre så jag gick in till Justins sovrum. Jag drog ut en madrass som låg under sängen, det blev väldigt trångt. Men jag ville inte sova med Justin inatt. Justin kom in i rummet cirka 20 minuter senare och kollade på madrassen och på mig som låg på madrassen.
- Jag är ledsen för att det blev såhär älskling, sa han och satte sig vid mina fötter. Jag svarade inte så han fortsatte. - Prata iallafall med mig, shawty. Jag älskar dig, sa han och kysste mina ben.
- Du är inte den jag trodde att du var, sa jag och reste mig upp så han och jag såg varandra i ögonen.

- Om du menar det där med röka på, jag lovar att jag aldrig ska göra om det ..
- jag trodde inte du var en sån..
- Ibland är det, det ända som får mig att känna mig som en normal tonåring.
- Du behöver inte knarka för att bli normal...
- Vet du vad Valeria, du är för egoistisk, du har varit i denna branch för länge för att förstå dig på mig, du kommer aldrig uppleva saker en normal tonåring gör, för du är inte normal, jag borde ha insett det, du är som alla dom här stjärnorna som tror att du är så mycket bättre än alla andra... sa han och gick ut och smälle igen dörren.

___________________________________________________________________

KOMMENTERA!!

CHECKA IN MIN ANDRA BLOGG!

Jag har nämligen en kändisblogg som heter ---> www.hollywoodgossips.blogg.se och nu har jag FRÅGESTUND!! Fråga VAD DU VILL om dina favvo kändisar! =) GLÖM INTE DET NU! =)

jag uppdaterar dygnet runt om alla, as bra blogg faktiskt + skit snygg design ! =)

Information om novellen: Jag har skrivit kapitel 39 nu ! =) Får se när jag publicirer det, förmodligen senare idag.

miley cyrus mustache for jimmy fallon 12


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 38

Jag suckade, fan. Nu kommer folk hålla på att vi har förändrats och håller på växa upp, osv.. Jag ringde upp Miley och pratade med henne och berättade allt medans jag gick runt och letade efter Justin över hela stratford. Pattie hade jag tappat bort och jag gick nu med Justins mormor. Vi hade nämligen delat upp oss för att försöka hitta Justin tidigare..


Vi gick och letade tills det började bli kväll, jag började bli riktigt orolig nu. Pattie var nästan hysterisk och jag gick in i en starbucks för att dricka en kaffe så jag skulle orka vara uppe längre.

Efter ett tag så ringde Pattie mig - eftersom vi hade delat upp oss så höll vi kontakten över telefon hela tiden - och jag svarade.
- Vi har hittat ryan, kom hem till Ryan fort, sa hon och jag gick dit med Justins mormor. Jag var fortfarande arg på Justin och hade inte en anledning till att vara glad på honom, men ändå är han den jag älskar mest i hela världen. Så jag kunde inte låta bli att bli orolig.

Efter ett tag kom vi hem till Ryan. Alla var där, hans mamma, pappa, pattie, scooter och justins morfar. Ryan satt på soffan och såg väldigt trött ut.
- Var är Justin?, var det första jag sa när jag kom in och Pattie såg ganska så förstörd ut.
- Jag vet inte, vi tappade bort varandra igårkväll, sa ryan och han höll sig för huvudet som om han hade en huvudvärk. - Igår när du sprang ut från festen så sprang han efter dig, sen dess har inte jag sätt honom.. sa ryan.

Mitt hjärta stannade i en sekund.
- Så allt är mitt fel, sa jag och kände hur tårarna rann ner för min kind. Ryan gick fram och kramade mig.
- Det är inte ditt fel, Justin älskar dig väldigt mycket och ville bara inte att du skulle vara sur på honom, men han är säkert någonstanns bara, allt är bra, han mår säkert bra, sa ryan och kramade mig. Jag kramade tillbaka och höll honom hårt.

Vår kram avbröts av att Scooter hostade högt, jag kollade på honom och han kollade på mig allvarligt. Som om jag gjorde någonting fel, jag kollade istället snett på honom. Mina tankar avbröts av att min telefon ringde. Det var dolt nummer.

- Hallå, svarade jag och hörde lite buller i bakgrunden.
- älskling, förlåt... sa en bekant röst lite halvt trött, jag lugnade mig.. Äntligen fick jag höra hans röst.

___________________________________________________________________________________

ni kommenterade jätte bra förra inlägget, blev jätte glad! =)

Kort kapitel i know ! =) men jag uppdaterar ju ofta jämfört med andra novellbloggar ellerhur ? =) Nästa kapitel kan bli ett extra långt om ni vill`? =)

Vad vill ni ha mer och mindre av? jag fick lite ideér förra gången ni skrev och jag ska absolut klämma in lite här & där!

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 37

- VI HAR VARIT OROLIGA FÖR ER! sa Pattie och kramade om mig, hon kollade runt omkring sig sedan på mig och hon såg ut som ett frågetecken. - Vart är justin? frågade hon mig.

Jag blev förvånad över hennes fråga, jag trodde Justin redan var hemma..
- Ska han inte vara här? frågade jag henne och Pattie såg på mig oroligt.

- Vart var ni igår? frågade Pattie tonlöst.
- Vi var på en fest, sa jag och kollade ner på min händer. Justin mormor och morfar satt helt tysta och Pattie gick fram och tillbaka nervöst.
- VARFÖR KOMMER HAN INTE HEM? sa hon. - Ska jag ringa polisen?
- Det kommer bli för mycket skandal, sa jag och kände hur allas blickar siktades mot mig och jag fortsatte att kolla ner på mitt knä.
- Jag ringer Scooter, sa Pattie och gick ut ur vardags rummet.
- Allt kommer bli bra, sa justins mormor och en tår fall ner för min kind, jag hoppas verkligen inte att något dåligt har hänt med Justin. Fast jag sa ingenting till Pattie om att han var hög igår.

Pattie kom in i rummet cirka tio minuter senare igen.
- Var Justin alkohol påverkad? sa hon och jag visste inte riktigt vad jag skulle svara.
- Jag tror det, sa jag och såg att hon pratade med Scooter i telefonen och han lät på andra sidan. Pattie pratade stressat med både han och mig samtidigt. Sedan la hon på telefonen med Scooter.
- Vi kan inte stå här och göra ingenting, vi får gå ut och leta, sa hon och jag följde med henne ut på tomten.

Pattie fick inte tag på Ryan och Chaz heller, vilket var väldigt irriterande. Jag försökte ringa dom tio tusen gånger på deras mobil, men dom svarade heller inte på mig. Inte Nolan heller.

Vi gick runt och letade och plingade på dörrar i Stratford, det här kommer definitivt bli en skandal tänkte jag. Jag tog upp min iphone och sökte på OceanUp för att se vad dom hade för nyheter.

"Bilder på Jaleria läkta" Våra fans och alla hade börjat kalla oss Jaleria, som stod för Justin och Valeria. Jag gick in på bilderna och såg bilder från när vi anlände till Stratford, och när vi var på festen. Det var definitvt inte foton som hade tagits av paparazzis utan någon snorunge som hade fottat med han/hennes iphone.

jag läste vad dom hade skrivit.

"även om 16 åriga skådespelerskan Valeria Espinoza och 17 åriga sångaren Justin Bieber vägrar att erkänna deras förhållande så är det ingen hemlighet att dom har någonting ihop. Just nu är Valeria och Justin i Biebers hemstad Stratford och dom sågs på en hemmafest. En källa berättar att båda drack alkohol och hade kul med deras vänner."

Jag suckade, fan. Nu kommer folk hålla på att vi har förändrats och håller på växa upp, osv.. Jag ringde upp Miley och pratade med henne och berättade allt medans jag gick runt och letade efter Justin över hela stratford. Pattie hade jag tappat bort och jag gick nu med Justins mormor. Vi hade nämligen delat upp oss för att försöka hitta Justin tidigare..

___________________________________________________________________________

KOMMENTERA om ni vill ha mer!! VAR ÄR JUSTIN?

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 36

- Ja, folk brukar göra det i småstäder, men du är ju från LA, där röker många på också, men i smyg, sa brunetten och jag kollade åt höger och såg att en tjej tog en bild på mig, så jag ställde ifrån mig cidern.
- Brukar Justin röka på och festa mycket? frågade jag..
- Ja, men nu är han aldrig här längre, men när han är här röker han på, sa brunetten och skrattade.
Jag reste på mig och började snabbt leta efter Justin. Jag kollade överallt, utan att hitta honom. Sedan tog jag mig upp till andra våningen och där hittade jag honom i ett sovrum. Han satt och rökte något, som luktade mycket starkare än vanlig cigarett, det stank i hela rummet. Han skrattade hysteriskt tillsammans med James, Ryan, Chaz, Nolan och en till kille.

- Vad gör du Justin? frågade jag och han kollade upp på mig, hans ögon var sprängröda. Man kunde utan tvekan se på honom att han var hög.
- Svara din tjej nu, sa James och resten började bara skratta. Inklusive Justin.
- Seriöst Justin, jag vill hem nu, sa jag och alla började bara skratta hysterisk igen, det där skrattet började irritera mig.

Justin lyssnade inte ens på mig och fortsatte röka, jag sket i allt och gick bara ut ur huset då. Det hördes musik från huset på flera meters håll. Jag sprang och sprang i mörket. Och tårarna rann. Jag tror jag grät över att Justin inte var den jag trodde och för att jag kände mig borttappad mitt ute i ingenstans. Jag tog upp min mobil och hade ingen täckning. Annars hade jag ringt Marc.

Jag sprang och sprang, tills jag såg en parkbänk. Jag blev trött och satte mig på den.

NÄSTA DAG:

- Hallå, vakna? hörde jag en ljus röst säga och någons händer skakade på mig.
Jag öppande sakta ögonen och såg två tjejer stå där och dom kollade på mig extra noga nu. Jag hade aldrig i hela mitt liv sätt tjejerna förr.
- Är du Valeria Espinoza? OMG? sa en av tjejerna.
- Ja, men snälla, skrik inte mitt namn högt, sa jag och höll mig för huvudet, jag hade en stor huvudvärk.
- Nejdå, vad gör du här ute i trackterna? frågade en förvånat.
- Hon är ju såklart med Justin Bieber, visste du inte att dom dejtar? svarade den ena tjejen till den andra.
- Dom dejtar inte alls dom är bästa vänner, sa den andra.

Jag skrattade bara åt dom och reste på mig. Jag kom ihåg allt från igårkväll och tårarna började rinna. Min pojkvän, en typ knarkare. Jag kollade runt omkring mig och kände inte igen mig alls.

- Ursäkta tjejer, jag skulle behöva ta mig till Justin biebers mormor och morfars hus, vet ni vart det ligger? frågade jag dom och en av tjejerna nickade.
- Vi följer dig.. sa den andra.

Dom gick med mig i kanske en halv timma, jag fick ont i fötterna faktiskt. Tillslut var vi framme och jag kände igen huset, men ingenting annat. Jag tackade tjejerna artigt och plingade på huset.

- VI HAR VARIT OROLIGA FÖR ER! sa Pattie och kramade om mig, hon kollade runt omkring sig sedan på mig och hon såg ut som ett frågetecken. - Vart är justin? frågade hon mig.

Jag blev förvånad över hennes fråga, jag trodde Justin redan var hemma..
- Ska han inte vara här? frågade jag henne och Pattie såg på mig oroligt.

____________________________________________________________________________

KOMMENTERA!!!


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 35

Vi packade upp lite och justin och jag smsade lite. Jag med Miley och han med Justin. Miley ville såklart veta det senaste om hur Justin Bieber bor i kanda. Jag småflinade åt hennes sms ibland.
- Vi ska ut på en fest, är det okej shawty? frågade han mig och jag nickade och svarade "sure"
- Det är stratford fest, hela byn kommer vara där och det blir galet, så försök att inte klä dig för fint, det är inte LA vi är i längre, sa han och skrattade.


Jag satte på mig ett par jeans shorts och en USA tröja. Eftersom jag är i kanda ville jag representera mitt hemland. Justin gick ut ett tag och kom tillbaka med mat från McDonals. När vi båda var klara så berömde vi varandras outfits.

- Du är vacker, vad du än sätter på dig, you're a beauty queen, sa han och kysste mig. Jag besvarade den.

Vi sa artigt hejdå till justins familj, sedan gick vi ut och möttes av Ryan, Chaz och någon Nolan som jag aldrig träffat. Han ville iallafall ha en bild med mig, chaz och ryan retade honom lite för det. Vi kom till en hemmafest, det var massor av ungdommar där som var fulla och flera viskade när dom såg mig och Justin tillsammans. Fast dom flesta brydde sig inte alls om oss, och kollade snett. 

Jag satte mig vid ett bord med Chaz, Ryan, Nolan, Justin och två andra tjejer. Ryan och Chaz kommer med massor av alkohol - cider, öl, vodka och massa annat - och jag tog en cider till mig och började dricka lite. 
- Tänk att ni är förebilder för hela världen, sa stor kille med blont hår och han var rätt snygg samtidigt som han satte sig runt bordet.. Justin skrattade mest bara och tände en cigarett, jag blev förvånad eftersom Justin inte röker.

 - Jag är James, sa han och hälsade på mig och dom andra två tjejerna.. - Jag går i chaz, ryan och nolans skola, fast jag är ett år äldre, sa han och skratta. Jag log med.
Han gav Ryan och Chaz en cigarett, som egentligen inte var en cigarett,  utan det var knark eller något var min första tanke, jag blev chockad eftersom jag inte visste att någon av dom här brukade röka på. Jag hade heller inte varit på en riktig normal fest förrut eftersom jag måste hålla en image.

- Så du är skådis också eller? vi har ju byns kändis, justin bieber, sa han och skratta, samma gjorde alla vid border, inklusive justin till min förvåning.
- Ja, sångerska och skådespelerska, svarade jag och log.
- Känns coolt fan att ha två världskändisar här, sa han och skrattade hystersisk, han var hög. Samma gjorde Chaz och Ryan som nu också var påverkade.

Killarna gick ifrån bordet och jag satt kvar med dom två andra tjejerna, en var blond, den andra var brunett.
- Brukar Chaz och Ryan röka på? frågade jag dom och tog en klunk av min cider.
- Ja, folk brukar göra det i småstäder, men du är ju från LA, där röker många på också, men i smyg, sa brunetten och jag kollade åt höger och såg att en tjej tog en bild på mig, så jag ställde ifrån mig cidern.
- Brukar Justin röka på och festa mycket? frågade jag..
- Ja, men nu är han aldrig här längre, men när han är här röker han på, sa brunetten och skrattade.

___________________________________________________________________-

kommentera ! =)

det här är tidsinställt inlägg! =)

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 34

Jag och Justin gick hand i hand tillbaka till arenan och fotograferna fottade oss som galningar och alla kändisar från Katy Perry, Rihanna till Justin timberlake och Eminem kollade förvånat på oss. Vi skrattade bara och sedan satte vi oss bredvid varandra eftersom vi tvingade Scooter och Marc att sätta sig bredvid varandra.
TRE DAGAR EFTER MTV MOVIE AWARDS:


Jag satt på planet påväg till Stratford, Kanada med Justin. Jag satt och drack latte från starbucks och lyssna på musik i min ipod. Vi skulle åka dit och hälsa på justins familj, hans mamma var också med. Det skulle faktiskt bli kul! Jag har aldrig träffat någin i hans familj utan Pattie då. Som jag kommer väldigt bra överrens med.

Jag fick ett sms och såg på skärmen att det stod "Taylor Lautner" och jag blev lättad av att Justin låg och sov, han är fortfarande lite besviken för att jag ljög för honom över Taylor. Jag läste smset.

"Jag kan inte sluta tänka på dig, du är den finaste människan jorden skådat. jag har fallit för dig."
"Bättre att du glömmer mig taylor, du är inte mer än en vän för mig. I respekt av den vänskapen vi hade ber jag dig lämnar mig ifred, innan det här börjar bli smutsigt."
svarade jag honom.
"Jag älskar dig..." skrev han och jag lät bli att svara, det skulle bli bättre så.

När vi kom fram till Stratford fanns det inga paparazzis, vilket var skönt. Dock en massa fans och folk som kollade på oss, utan att säga något, frustrerande. Efter några fan bilder som vi tog, tog vi oss in till en taxi och nu var vi påväg till Justins mormor och morfar, där vi skulle bo.

- Jag har saknat chaz och ryan, sa justin som var jätte hyper över att få vara i kanda och pattie och jag skrattade åt justins barnsliga min. 

När vi kom fram stod ett äldre par på tomten - jag förstod direkt att det var justins mormor och morfar - och dom var båda rätt lika. Blonda, väldigt ljus hy, blåögda och dom såg överlyckliga ut. Deras leende var nästan likadant.

- GRABBEN! VI HAR SAKNAT DIG SÅ! sa justins morfar och kramade om Justin och justin var hur glad som helst och mummlade en massa om "jag har saknat er med" ..
- Det här är min flickvän, valeria, sa justin och justin mormor och morfar skakade min hand och presenterade sig.

Huset var ganska litet och jag och justin fick dela på justins rum, sängen var rätt liten.
- Förlåt om det är trångt, det är inte lika fint som du eller jag bor i los angeles, sa justin när vi var ensamma i det som skulle vara vårt sovrum.
- det finns nog mer kärlek här än i hela los angeles, och när vi är här kommer det bli ännu mer kärlek, sa jag och log mot honom och han log till svars tillbaka. - plus att vi kommer ha det jätte mysigt i den sängen om vi sover så nära varandra, sa jag och skrattade. Han med.

Vi packade upp lite och justin och jag smsade lite. Jag med Miley och han med Justin. Miley ville såklart veta det senaste om hur Justin Bieber bor i kanda. Jag småflinade åt hennes sms ibland.
- Vi ska ut på en fest, är det okej shawty? frågade han mig och jag nickade och svarade "sure"
- Det är stratford fest, hela byn kommer vara där och det blir galet, så försök att inte klä dig för fint, det är inte LA vi är i längre, sa han och skrattade.

_______________________________________________________________________

KOMMENTERA <3


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 33

När jag klev av limousinen för att ta gå på röda mattan så möttes jag av Marc hand - han var där tillsammans med en livvakt, så är det alltid - och så hörde jag fansens skrik. Massor skrek mitt namn, från alla olika håll. Kameror i ansiktet fick jag. Jag vinka överallt, till alla fansen och log så stort som jag kunde.
Han och jag fick ögon kontakt i ett par sekunder bara, men det kändes som flera minuter. Även fast det bara gått en dag sedan sist, så hade jag saknat honom. Något otroligt.

Scooter drog i honom och han gick till nästa intervjuare, men han var framför mig precis hela tiden. Tillslut kom vi in till arenan där galan skulle hållas. Marc gick framför mig och letade efter min plats, antar jag. Och tillslut hittade vi den, jag satt några minuter med Marc och prata tills jag såg Justins ansikte på ett papper bredvid Marc, då fattade jag att Justin skulle sitta precis bredvid - hela galan.

Efter två minuter kom han. Scooter och Marc pratade lite eftersom dom är vänner, jag och justin sneglade på varandra hela tiden, vi fick ögon kontakt snabbt två tre gånger, folk runt omkring oss kollade på oss hela tiden.

Justin vann ett pris och gick upp på scen för att hämta sitt award och då gick jag backstage - för jag visste att han skulle komma - och jag behövde prata med honom. När han såg mig försökte han att ignorera mig, men jag tog tag i hans arm och han släppte den lika fort.

- Vi måste prata, justin, jag saknar dig, vi kan inte ha det såhär, sa jag och försökte hålla tårarna tillbaka..
- Jag kan inte vara med någon som ljuger för mig, sa han och såg besviket på mig, jag hatade hans besvikna min, men om jag ska vara ärlig var han grymt snygg när han gjorde den min.
- Justin, jag vet att jag gjorde fel, jag skulle aldrig ha ljugit för dig, jag skulle aldrig ens ha träffat Taylor, men det var ett misstag, folk förtjänar andra chanser, och ingen av oss mår bra av det här, jag lovar, ingenting hände mellan mig och taylor, inte ens en kyss, sa jag och han såg ner i marken sedan på mig igen. Utan att svara. - Snälla Justin, ge mig en ny chans, jag älskar dig och det vet du, fortsatte jag.

Han tog tag i mig och kysste mig, passionerat och länge. Det var den bästa kyssen vi någonsin haft. När vi avslutade den, log justin inte ens, han såg faktiskt allvarlig ut.
- Jag har saknat dig med, lovar du att inget hände med taylor? sa han och han såg allvarligt på mig.
- Ingenting, när han skulle visa mig hur man använde playstation kontrollerna fattade jag att det var fel, justin. Du är den rätta, det här var som en wake up call, sa jag och han log mot mig.
- Du är den rätta för mig med, även fast jag blev riktigt arg där med taylor, sa han och kysste mig snabbt.

Jag och Justin gick hand i hand tillbaka till arenan och fotograferna fottade oss som galningar och alla kändisar från Katy Perry, Rihanna till Justin timberlake och Eminem kollade förvånat på oss. Vi skrattade bara och sedan satte vi oss bredvid varandra eftersom vi tvingade Scooter och Marc att sätta sig bredvid varandra.

__________________________________________________________________________

KOMMENTERA !! =D

jag vill att denna berättelse ska vara perfekt, så säg om det är något ni vill ha mer eller mindre av okej? För jag vill att den ska vara perfekt och det kan den inte vara om ni inte berättar okej!? :D jag blir inte arg för något, kritik och beröm vill jag gärna ha ! =) <3

kul att ni gillar det =)


ITS REALLY COMPLICATED CHAPTER 32

- Du kommer nog vara fin i vad du än sätter på dig! Vad sägs som färgglada blåa byxor? sa han och log.
- Nja, jag föredrar typ svarta
- Aldrig att du ska ha på dig svarta jeans på röda mattan, så ofräscht! Du ska ha på dig blåa byxor, har med mig ett par gorgeus..
När jag klev av limousinen för att ta gå på röda mattan så möttes jag av Marc hand - han var där tillsammans med en livvakt, så är det alltid - och så hörde jag fansens skrik. Massor skrek mitt namn, från alla olika håll. Kameror i ansiktet fick jag. Jag vinka överallt, till alla fansen och log så stort som jag kunde.

Jag gick på röda mattan och posade en hel del för alla paparazzis och journalister, alla lät så arga och bad mig göra lite olika poser. Framför mig stod Kristen Stewart, från twilight och bakom mig stod Ashley Tisdale. Jag kramade Ash och posade med henne eftersom hon och jag har varit vänner väldigt länge.

Jag hörde massor av folk fråga mig om saker, bland annat om justin bieber och taylor lautner, jag ignorerade allt. Jag och Justin har inte ens erkännt för världen om att vi är tillsammans, vi har bara hållt händer öppet, ingen har sätt oss kyssas öppet än heller.

När vi kom till röda mattan så skulle jag självklart intervjuas. Marc tog mig till en tjej som log stort och så fick jag en kamera och en mikrofon i handen. Det gick väldigt snabbt.

- Vi står här, live på röda mattan med super stjärnan Valeria Espinoza! jag är Marissa Rodriguez, sa hon och såg in i kameran och sedan på mig. - Skulle du kunna säga hej till kameran, frågade hon mig sedan.
- Absolut, hi guys, sa jag och vinkade in i kameran med ett stort leende.
- Så vem ser du mest fram emot att se ikväll uppträda?
- Gud det är så många olika artister här, men förmodligen britney spears, hon är alltid en favorit, sa jag och log stort.
- är du nominerad i år?
- Jag är nominerad till årets drama skådespelerska med min senaste film Because of the night. Sedan så är jag här för att presentera ett award till bästa kyss scen..
- låter väldigt spännande, men nu är det väldigt mycket drama här runt omkring dig ellerhur?
- Drama? sa jag och skrattade och försökte låtsas som ingenting.
- Ja, du har kopplats ihop med två stora artister, justin bieber och taylor lautner, har du något med någon av grabbarna eller med båda? berätta för mig!
- Gosh, det är rykten bara. Båda är goda vänner till mig. Jag spelade nyss in en film med Justin Bieber i Canada, den är otroligt bra och vi har en god vänskap, samma med taylor, han har alltid varit en av mina härligaste vänner..
så du har ingenting med grabbarna?
- Verkligen inte, sa jag och skrattade.

Hon tackade för sig och jag skickade en hälsning till alla mina fans, när jag vände mig om för att gå till nästa intervjuare möttes jag av världens vackraste ögon. Min älskling stod mitt framför mig, han kollade rakt in i mina ögon, besviket. Jag älskar honom så mycket, justin bieber.

_________________________________________________________________________

KOMMMENTERA OM DU VILL HA NÄSTA SNART!!


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 31

Jag blev nästan spyfärdig av hans sms, jag ville inte det här, nu verkar alla tro att jag är uppmärksamhets kåt och bara intresserad av publicitet, jag la huvuden under kudden och satte på "The climb" och bara tänka på att låta allt försvinna, idag skulle jag behöva se Justin på röda mattan framför allt folk.....
Jag pratade en stund med Miley i telefon, det var skönt att prata ut med någon om vad som hade hänt. Hon skulle också på MTV movie awards idag, vilket skulle bli ett stort stöd för mig, nu när jag är i mitten av en skandal.

Jag gick in på twitter och såg att selena hade skrivit "it seems like it's my day 2day, lol." Usch vad arg jag blev, jag kan bara tänka mig vad hon mena. Jag gick in på Justins twitter, han hade twittrat. "how could you do this to me. Im done" och en tår fall ner för min kind.

Jag uppdaterade min status. "its not what you think. I love u, no matter what." sedan skrev jag en till. "I love my fans and thats never gonna change, you're the best support ever, love ya'll" för jag har kännt att jag inte varit med dom mycket på sistonde och jag läser deras tweets varje dag, dom är underbara. Jag uppdaterade min status igen. "going thru a real tough time right now, and i wouldnt make it without all your support @mileycyrus and ofcourse all the fans."

Efter ett par timmar kom min nya stylist och skulle fixa mig.
- Så hur vill du ha din stil på röda mattan idag? Jag tänkte en fin rosa klänning med matchande läppstift och guldiga klackar, du kommer vara gorgeus, sa han och log, jag kunde direkt fatta att han var homosexuell, vilket jag inte alls har något emot! Dom är roliga!
- Jag har ingenting att fira, jag föredrar kanske ett par jeans med en blus och en kort kavaj eller något, sa jag.
- Du kommer nog vara fin i vad du än sätter på dig! Vad sägs som färgglada blåa byxor? sa han och log.
- Nja, jag föredrar typ svarta
- Aldrig att du ska ha på dig svarta jeans på röda mattan, så ofräscht! Du ska ha på dig blåa byxor, har med mig ett par gorgeus..

___________________________________________________________________________

ingenting att säga till er faktiskt =) Mer än njut av detta kapitel så börjar jag med nästa ! =) Får se vad som dyker upp där.

Juste, jag kommer resa bort, men då har jag gjort några tidsinställda inlägg, är det okej? =) Bra trodde det också! :D


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 30

- Jaha, och vad ville han? jag gillar inte Scooter, han ska alltid ringa i fel tillfällen, sa jag och kysste honom igen men justin besvarade inte denna kyss.
Jag kollade konstigt på honom.

- Har det hänt något? frågade jag..
- jag borde fråga detsamma.. Varför håller du på att ljuga för mig Valeria? sa han..
- vad har jag ljugit om? frågade jag nervöst och lät bli ögonkontakt.
- MEN VAFAN VALERIA! sa justin och ställde sig upp och slängde sin mobil i marken, jag blev nästan lite rädd och jag svarade inte så han kollade på mig länge och fortsatte. - Du har ju ingenting att försvara dig med, säg varför du ljög för mig, är du otrogen mot mig? frågade han och han såg besviken ut. Ledsen..

- Jag har inte varit otrogen, sa jag nästan viskandes.
- DET HAR DU JU VISST DET! DU LJUGER JU I MITT ANSIKTE, Trodde seriöst du var anorlunda, men du är precis som alla andra, sa han och började gå ut från rummet..
- Seriöst justin, imorgon är det MTV movie awards, vi måste gå, vi måste vara tillsammans, sa jag och kramade honom bakifrån.
- Vårt förhållande står på spel och du pratar om något jävla awards, du är inte en normal tonåring som jag trodde, är du bara med mig för publicitet eller? sa han och suckade..

Jag kunde inte fatta att han just sa de, att jag skulle utnyttja honom? och för kändisskap och publicitet? DET ÄR JU SJUKT.
- Jag kan inte fatta att du tror det, J. Jag älskar dig, sa jag och släppte taget om honom.. Han kollade ner i marken..
- Just nu vill jag inte se dig faktiskt, inte så som du betett dig mot mig, sa han och gick in i sitt rum och smällde igen dörren.

Jag lät nåra tårar rinna ner för min kind innan jag tog bort dom. Jag gick ut från lägenheten, och gömde mina tårar för alla paparazzis med hjälp av ett par solglasögon. Under bilen påväg hem satte jag på ryan seacrest på radion.. "så Valeria Espinoza är en riktig player, hon är otrogen med taylor lautner, kan du tänka dig? MOT JUSTIN BIEBER. Hon sågs lämna hans hus tidigare idag, haha.."

Jag blev arg och stängde av radion, när jag kom fram till mitt hus stängde jag igen dörren. Mamma låg i soffan och jag gick bara fram och kramade henne, det var längesen jag hade mamma och valeria tid. Den kvällen låg jag bara i soffan och kollade på film med mamma..

DAGEN EFTER.

Jag vaknade av ett sms, hoppades på att det skulle vara Justin. Men på skärmen stod det Marc. "idag är det MTV movie awards, och du är alla tidningars rubriker, bra slag, två popstjärnor på en smäll. Detta kommer ge oss mer publicitet än någonsin, du är smart du. Jag skickar över en ny stylist som precis börjat, han är grym så fixar han dig fin inför MMVA. Kram, Marc."

Jag blev nästan spyfärdig av hans sms, jag ville inte det här, nu verkar alla tro att jag är uppmärksamhets kåt och bara intresserad av publicitet, jag la huvuden under kudden och satte på "The climb" och bara tänka på att låta allt försvinna, idag skulle jag behöva se Justin på röda mattan framför allt folk.....

__________________________________________________________________________

 vad kommer hända då då? =) KOMMENTERA MER! TYCKER ALLA SKA LÄGGA EN KOMMENTAR INNAN NI DRAR =)

 


SVAR PÅ FRÅGA

meeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

och btw, ser valeria fortfarande ut som Victoria Justice eller ser hon ut som Selena gomez nu? :)


SVAR:

asså jag valde victoria justice för jag tänkte att ni ville liksom få en "bild" av valeria och victoria justice är ju hur fin som helst, ellerhur? :)

Och hon ser inte ut som Selena Gomez, det är bara det att jag vill ha bilder på justin bieber och valeria, men selena är alltid med justin då blir det ju perfekt, och ibland har selena håret över hela ansiktet, då ser man ju inte ansiktet ? Och då märker man väl inte om det är victoria eller sel.

Ibland tar jag outfit bilder från lite olika kändisar men klipper bort ansiktet, =) <3

Jag försöker göra så det inte blir förvirrande, hoppas jag lyckas :)


IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 29

När jag kom dit så spelade dom FIFA i soffan. Jag vann en gång över Chaz, han blev distraherad av en hamburgare, sedan förlorade jag flertal gånger mot Ryan.
- Vad gjorde du tidigare idag ? frågade Justin nyfiket..
SHIT, jag visste inte vad jag skulle svara..
Jag ville heller inte säga något framför Ryan och Chaz, så jag gjorde det min dumma sida sa, drog en vit lögn.
- Jag träffa Miley, sa jag och hoppades på att han inte skulle fråga något mer.
- Okej, sa han och han verkade inte bry sig så mycket mer.

Ryan och Chaz ville att vi skulle dra till någon av deras kompisar som dom hade här i LA och festa, men Justin förklarade för dom att vi måste hålla låg profil i LA, men i stratford kan vi dricka och festa hur mycket vi vill. Så dom gick själva till den festen, så jag och justin hade myskväll och kollade på Valentines day, med taylor lautner bland annat..

Justin kysste mig, och jag kysste honom. Kyssen blev allt mer passionerad och vi sket i tv:n helt. Men hans mobil ringde precis när vi började få lite action..
- FAN, sa han och svarade..

Han såg lite besviken ut och sedan sa han "säg vad det står då" och sedan "okej, mm, aa, jag ska se.." och lite andra ointressanta ljud, jag hörde bara en manlig röst som babblade på en massa, kunde omöjligt fatta vad han sa. Så jag fokuserade lite på filmen, men justin såg.. arg ut.

Tillslut la han på.
- Vem var det? frågade jag och kysste honom på kinden, han kollade på mig i ett par minuter utan att säga något.
- Scooter, fick han tillslut ur sig.
- Jaha, och vad ville han? jag gillar inte Scooter, han ska alltid ringa i fel tillfällen, sa jag och kysste honom igen men justin besvarade inte denna kyss.
Jag kollade konstigt på honom.

- Har det hänt något? frågade jag..
- jag borde fråga detsamma.. Varför håller du på att ljuga för mig Valeria? sa han..

________________________________________________________________

lite små kapitel, jag vet ! =) Men det kommer mer, lovar! :)
För er som inte sätt min kändisblogg: www.hollywoodgossips.blogg.se den är väldigt bra =)


RSS 2.0