WE WERE BORN TO BE - KAPITEL 20

Självklart att jag älskade justin, och jag ville vara med honom. Men jag gillar faktiskt nick med. Det märkte jag när jag kysste honom. Justin har svikit mig, men vad ska jag göra? Jag grät och gick därifrån...

Ur Justins perspektiv:

Det kändes som om livet inte var värt något längre, jag ville gråta. Men jag ville inte vara svag. Jag hade nyss slagits för henne? Jag gick ut från rummet. Med Kenny efter mig. Jag hade förstört allt själv. Jag hade haft sex med Selena, det var droppen.

Scooter sprang mot mig.
- Du ska uppträda om tio minuter, men herregud, vad har du gjort? du blöder, torka bort det fort och upp på scen, gör det för dina dans. Sa han snabbt och stressat.
Jag gjorde som han sa, jag gick in på toa och tvättade munnen så jag inte blödde mer, fixade mitt hår lite som var för ruffsigt och sedan gick jag ut på scen.

Ur Sunnies perspektiv:

Jag ville inte förlora justin, tanken fick mig att vilja försvinna från gjorden. Jag led. Bokstavligen led. Jag var i jonas brothers backstage rum. Alla hade gått ut och kollat på justin som uppträdde nu. Utom Nick som var med mig.

- Förlåt för kyssen, sa jag och log mot honom.
- Ingenting att be om ursäkt för, jag gillade det. Sa han och kom närmare mig. som om han skulle kyssa mig. - Är det okej? frågade han.
Jag borde inte säga ja, för jag och justin bröt nyss. Men jag var så jävla sur, och jag gillade faktiskt nick.
Jag nickade, och han kysste mig. Vi kysstes ett tag. Sedan avslutade vi den och gick ut och minglade. Justin uppträdde "never say never" och det var fotografer där.

Selena stod och dansade till hans uppträdande. Justin kollade på mig, jag kollade på honom. Jag älskade honom, så himla mycket. Men jag kan inte förlåta honom bara sådär. Verkligen inte.

Justin gick av scenen och började mingla. Jag gick till nick och tog tag i hans hand.
- jag tror jag går backstage, viskade jag i hans öra.

När jag var påväg backstage, kom justin efter mig.
- Vänta sunnie, sa han och jag stannade upp. Han tog tag i min hand, jag slet mig ur hans. - det jag gjorde var fel, jag tänkte på dig hela tiden, jag älskar dig bara dig, du är mitt livskärlek, sunnie, sa han och jag föll en tår.

- ingenting du säger nu hjälper, sa jag.
- Gillar du nick?
- Klart jag gillar honom, han är där för mig. Och när vi kysstes, kände jag faktiskt något. sa jag och såg att han blev helt förkrossad.
- är ni tillsammans nu? frågade han.
- Nej, jag bröt nyss med dig, jag rör mig inte så snabbt som dig, och du, jag sover i din buss, men jag ska ha sovrummet och DU får sova i gästrummet, och mellan oss kommer inget hända, sa jag strängt.
- Absolut, ta du det stora rummet, jag tar gästrummet, sa justin.. - Men förlåt, jag älskar dig.

- Jag bryr mig helt ärligt inte, sa jag och gick därifrån och in i jonas brothers backstage rum. Självklart att jag brydde mig. Men han måste kämpa för mig. Det här får inte bli lätt för honom. När jag kom backstage loggade jag in på twitter från Nicks laptop.

"I can care less if you hate me or love me, life's a bitch, so fuck you" twittrade jag. Jag gick in på justins twitter, han hade skrivit för 23 sekunder sedan "i love u"... Jag loggade ut.

Sedan kom Selena in i rummet, I jonas backstage?!?! vafan gjorde hon här.

- Du, jag måste få prata med dig, sa hon och hon han inte säga mer förrän jag gav henne en fet örfil. och hon höll sig för kinden och kollade på mig chockat. - din hora, VAFAN GÖR DU?
- Du hade sex med min pojkvän, horan är du, skrek jag åt henne.
- Han tjatade så himla mycket, jag orkade inte, så jag hade det bara med honom, sa hon. Och jag trodde jag skulle dö när hon sa det, jag inbillade mig dom två tillsammans. I en säng. Tårar började rinna.
- Vet du selena, gör vad du vill med ditt liv. Ta justin om du vill, jag ger dig till honom. Jag behöver inte honom. Ni två är perfekta för varandra, ni är precis likadana. Lika falska. Skrek jag till henne och vände mig om för att gå ut, där stod justin vid dörröppningen, han såg helt förkrossad ut.

Nick kom in till rummet.
- Kom vi går, sa jag och tog nicks hand.. Jag gick ut med honom från rummet, jag orkade inte vara kvar. Jag kände hur justin kollade på oss när vi gick, men jag vände mig inte om för att kolla..

____________________________________________________________________________


Självklart att justin och sunnie är varandras livskärlek. Men dom går igenom mycket som sagt :) Och vad tycker ni ska hääända? :D

Kommer Sunnie förlåta justin? kommer han få kämpa hårt? Vad kommer hända med Nick och Selea?
Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker inte hon ska förlåta justin så fort tycker han ska få kämpa

jag tycker hon ska ha nick nu för han finns alltid där för henne (:

2011-03-03 @ 12:28:15
Postat av: Madde

Tycker samma som hon kommentaren där uppe.

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

2011-03-03 @ 14:05:15
Postat av: Anonym

tycker oxå samma :)

meeeeeeeeeeer!:D

2011-03-03 @ 18:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0