IM OUT OF HERE

OK, im done. Jag orkar inte blogga mer!!

Tänk att valeria & justin är lyckliga i alla sina dagar och är super kända, PÖSS:

im out of here.varför läggs bloggen ner?

Jo, för att jag har tappat mycket läsare & ingen kommenterar, jag orkar heller inte blogga. SÅ DET SÅ. Sluta tjata nu och acceptera att bloggen har lagts ner. Tjata inte, för jag kommer inte logga in här mer och se vad ni har skrivit ens...

ITS REALLY COMPLICATED CHAPTER 61

Chaz satt och drack mer för sig själv.
- Hörrö chaz, du ska inte dricka mer.. sa jag och han skrattade bara.
Jag kollade runt och såg Justin stå och snacka med två tjejer vid baren, jag undrade om dom var fans, dom såg väldigt bra ut iallafall. Dom såg ut att vara mexikaner. En tjej gick iväg och nu stod Justin där och pratade med en tjej själv, vafan skrattar dom så mycket för?
Jag började gå till baren, fast på andra sidan. Jag släppte aldrig blicken från dom, dom verkade iallafall ha kul. Justin märkte mig inte alls. Jag kollade snabbt åt Mileys håll och hon stod och dansa med en kille och dom viskade till varandra. Ryan var helt borta, förmodligen med någon brud.

Jag beställde en vodka redbull och började dricka mer. Sedan såg jag hur tjejen började krama om Justin, Justin kramade tillbaka och skrattade samtidigt som han sa något. Jag fick panik i den sekunden och kastade mitt glas mot henne från andra sidan baren, hon hoppade till eftersom jag träffade precs bredvid. Justin kollade konstigt på mig.

Jag gick mot dom.
- VAFAN HÅLLER DU PÅ MED? skrek jag till justin och han såg bara helt chockad ut.
- Det är inte som du tror, vafan dampar du för? skrek justin åt mig.
- HÅLL DINA HÄNDER BORTA FRÅN MIN KILLE, skrek jag till tjejen och hällde ett glas som jag hittade bredvid mig på henne, det var lite dricka kvar men mest isbitar.
- VAFAN JÄVLA ÄCKEL, DU KAN INTE ENS SJUNGA, skrek hon till mig..
Alla hade samtals runt omkring mig nu och dom mumlade både mitt och Justins namn.

- Ursäkta? kan inte jag sjunga? vafan har jag en karriär från då? jävla slampa, sa jag till henne
- Du har en karriär för du dejtar justin bieber, sa hon och jag märkte att hon inte hade någon brytning på engelskan.
- JAG HADE EN KARRIÄR LÅNGT INNAN JUSTIN BIEBER FANS PÅ KARTAN, lilla du, jag har jobbat med disney sen jag var 5 år gammal, idiot, sa jag och började gå mot henne men Miley stoppade mig.
- Ta det lungt Valeria, andas, sa hon

Jag tog några andetag och blundade, när jag öppnade ögonen hade jag vodka över hela mig, då fattade jag att den dära bitchen hade hällt dricka på mig. Men Miley hann hoppa på henne före mig och det slutade med att jag och Miley blev utsläppade av vakter.

Vi satte oss på marken utanför klubben och miley tände en cigg och jag drack lite ur min vodka redbull. Fem minuter efter vi blivit utkastade kom Justin ut.
- ASSÅ DU KAN VERKLIGEN INTE UPPFÖRA DIG, FYFAN.. sa han irriterat till mig.
- Förlåt men den där bitchen var helt på dig, och du var inte så oskyldig stod och smekte hennes rygg, sa jag irriterat och reste mig från marken.
- SMEKTE HENNES RYGG? jag kramade henne, för hon var ett stort fan av min musik och ville ha en kram och en bild med mig, jag snackar med mina fans ibland, är det konstigt? sa han och han hade höjt rösten lite.

Jag var tyst, fan. Jag hade skämmt ut mig.
- VAFAN TROR DU MINA FANS KOMMER TYCKA OM DIG NU? tror du inte hon kommer berättar folk och media? Jo, och du kommer få hotbrev för du går på mina fans, jag vill inte stå mellan valet av dig och mina fans, sa han och sedan vände han sig om och gick in i klubben.

- Fett synd Valeria, sa miley och skrattade. Jag hjälpte henne upp för marken och vi hoppade in i en taxi för att fortsätta festa...
_____________________________________________________________________________

KOMMENTERA!! :D

börjar mexico bli för mycket? Or do you guys want more? kom ihåg, de är bara första kvällen.

ITS REALLY COMPLICATED CHAPTER 60

- IDAG SKA JAG BLI FUCKING FULL, sa Miley och började shotta.
Chaz, Ryan och Miley började ha någon shott tävling och jag drack olika drinkar, sedan när jag började bli full tog jag flera tequila shotts..

Jag kollade ut och såg att det fanns paparazzis.
- Fan också, skrek jag för mig själv.
- Vad? frågade Justin och jag pekade på paparazzis.

Miley reste sig upp - jag var förvånad att hon ens kunde stå upp - hon vinglade och svärde för sig själv och började gå mot dom....
- Ey Miley!! Skrek Justin och sprang efter Miley. Jag tog några klunkar till av min dricka och kollade på chaz
- Hon är fan galen, sa chaz till mig och då vände jag min blick mot Ryan, han stod och flörtade med någon mexikansk tjej. Chaz småflinade och gjorde miner till Ryan. Killspråk..

Jag la tillbaka blicken på Justin och Miley som stod och tjaffsade med paparazzis, jag gick ut. Miley var stupfull, det märkte vem som helst, justin var halvtfull.
- LÄMNA OSS IFRED, ERA NOLIFERS!! skrek miley på dom och hon spottade i en paparazzis kamera.
Jag drog i Mileys arm.
- Kom in, sa hon och jag kände hur vi båda vinglade in. Justin stod och tjaffsade klart och det värsta var att dom gjorde saken värre, för nu fanns det bara fler paparazzis.

Vi gick upp till övervåningen på baren och satt där och drack, där kunde inte paps få tag i oss iallafall. Ryan kom tillbaka till oss med en besviken min.
- Hur gick det med mexikanen? frågade Justin och Chaz skrattade bara, medans alla fortsatte att dricka.
- Hon var från puerto rico, men hon behövde gå, och alla här ser lagom fulla ut, ska vi vidare till något diskotek? frågade Ryan och alla höll med.

Det tog cirka en timma för oss att ta oss ut ur krogen, för vi skulle göra det ena och andra. Jag tog min vodka rebull och vi tog en taxi. Med några paparazzis efter oss, sedan drog vi vidare till ett diskotek som hette "Martinez" och det var rätt galet där inne, mycket folk som dansade och drack.

Vi fick såklart sitta på VIP:en där uppe när dom såg vilka vi var. Två tjejer kom mot mig när jag satt ensam med Chaz eftersom Ryan, Justin och Miley hade försvunnit.
- Hej!! Skulle jag kunna få ta en bild med dig? frågade en av tjejerna
- Absolut, svarade jag och kände mig jätte dräggig.
- Är du full? frågade en utav tjejerna.
- Nej, sa jag och tog en bild med tjejerna. Sedan kollade jag mot Miley och såg henne ta fotto med några fans.
- Är bieber här? frågade en av tjejerna.
- Nej, sa jag kaxigt och dom gick därifrån besviket.

Chaz satt och drack mer för sig själv.
- Hörrö chaz, du ska inte dricka mer.. sa jag och han skrattade bara.
Jag kollade runt och såg Justin stå och snacka med två tjejer vid baren, jag undrade om dom var fans, dom såg väldigt bra ut iallafall. Dom såg ut att vara mexikaner. En tjej gick iväg och nu stod Justin där och pratade med en tjej själv, vafan skrattar dom så mycket för?

_________________________________________________________________

KOMMENTERA!!!

förlåt för min dåliga uppdate innan, jag har inga ord över hur dåligt samvete jag har! Älskar denna blogg faktiskt.

ITS REALLY COMPLICATED CHAPTER 59

Folk kollade mycket på oss, och justin och jag fick ta ett par fan bilder. Sedan la jag våra handdukar på två solstolar.
- Sist den i, sa jag och började springa.
Justin hann ändå före mig och jag stannade upp när jag kommit till mina knäskålar, för vattnet blev för kallt och Justin hoppade i direkt.
- VA INTE FEG VALERIA, sa han och började skvätta vatten.
- SLUTA JUSTIN, SERIÖST! skrek jag och han skrattade bara åt mig.

Han kom mot mig och bärde upp mig, jag började skrika lite halvt och det drog bara folks uppmärksamhet mer. Precis när jag trodde att han skulle kasta i mig så kysste han mig och jag besvarade kyssen passionerat.

Jag och Justin lämnade en mexikansk resturang där vi hade ätit middag precis vid stranden. Vi hade fortfarande strand kläderna på oss. Justin betalade notan och gav 700 dollar i dricks, mer än vad dom förmodligen tjänar på en vecka.

Jag log mot Justin för han var så snäll mot dom. När vi gick tillbaka till hotellet var det rätt så mycket folk som kollade på oss, vi ignorerade dom så bra vi kunde fast vi tog några bilder med fansen och vi övade vår spanska med dom. Justin var riktigt dålig, jag var hyffsad.

När vi kom till Lobbyn stod Miley där med Chaz, Ryan och en annan kille som heter James. Jag och Miley skrek när vi såg varandra och kramades, jag såg att paparazzis fottade oss från buskar utanför. Sedan hälsade jag på killarna.

- Jag har saknat dig din bög, sa miley och slog mig på armen.
- Jag bög? Okej, jag har saknat dig med din hora, sa jag och hon skrattade och vi kramades igen.

Vi bestämde oss för att Jag och Miley skulle dela på ett rum och Justin skulle dela med sina vänner, killar för sig och tjejer för sig, mycket lättare.

Jag och Miley började fixa oss inför kvällen. Vi skulle ut och festa med killarna och Miley satt och åt lite room serivce mat medans vi fixade oss. Jag satte på mig en vit klänning eftersom jag fått en liten bränna från idag såg det sött ut, sedan ett par ballerina skor. Jag ville heller inte vara längre än Justin, han är ungefär 3 cm längre än mig. Alla tycker det ser gulligt ut att vi är i samma "storlek".

Jag gick in på twitter och skrev "i got a feeeling, that tonight's gonna be a good night" sedan twittrade jag en bild på mig och miley och skrev. "finally got to spend some time with my BFF in mexico!!!!!". Jag loggade snabbt ut efter jag gjort det.

När jag och Miley hade sminkat oss och var helt klara drog vi ner till lobbyn och där stod Justin och killarna och höll på med deras mobiler.

- Äntligen... vet ni hur länge vi har väntat, jävla kärringar, sa chaz och miley var snabb på att slå honom på armen.
- Du ser.. WOW. Got no words... Du är världens snyggaste kvinna, sa justin och kysste mig på kinden. Jag log bara och kontrade med "du ser inte så dum ut du heller"

- Vart vill tjejerna gå då? frågade Ryan ..
- Vi går och förkrökar på någon lugnare bar innan vi drar och klubbar hårt inne i city, sa miley och alla höll med.

Vi tog en taxi och hamnade på en klubb som hette "El gato verde" Vi beställde in ett bord fullt med olika sorters drinkar.
- IDAG SKA JAG BLI FUCKING FULL, sa Miley och började shotta.
Chaz, Ryan och Miley började ha någon shott tävling och jag drack olika drinkar, sedan när jag började bli full tog jag flera tequila shotts..

Jag kollade ut och såg att det fanns paparazzis.
- Fan också, skrek jag för mig själv.
- Vad? frågade Justin och jag pekade på paparazzis.

Miley reste sig upp - jag var förvånad att hon ens kunde stå upp - hon vinglade och svärde för sig själv och började gå mot dom....


__________________________________________________________________

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖR MIN HEMSKA UPPDATE!!! JAG FÖRTJÄNAR INTE ATT NI FORTSÄTTER LÄSA!!!

jag lovar er massa drama och att det ska bli kul att läsa!! :D vad tyckte ni om detta kapitel? MER KOMMER SNART! JAG SKA UPPDATERA GRYMT FRÅN OCH MED NU!!

(förlåt för en dålig header till detta kapitel. Har inte ett program på denna data som jag bloggar från just nu! Därför)

UPPDATERING

Har varit lite slö, men nu kör jag igång igen. HAR JAG LÄSARE KVAR ENS?UPPDATE: NEJ, jag har inte slutat blogga. jag kmr fortsätta ett bra tag till!!

IT'S REALLY COMPLICATED CHAPTER 58

Vi tog en taxi och åkte till hotellet. Det var stort och självklart 5-stjärnigt. Det var hur stort som helst och bland det lyxigaste jag sätt. Jag såg poolområdet som var enormt, bara rika människor på hotellet, stranden var precis bredvid. Och rummet jag och Justin hamnade på var helt ENORMT. Det var bland det finaste jag sätt.

- baby, vad tycker du? frågade Justin och kysste mig.
- Det är helt fantastiskt!! jag har tappat talförmågan, sa jag och han bara skrattade åt mitt svar.
Jag satte på mig min bikini och Justin hans badshorts. Jag packade in lite saker i min strandväska som solkräm, sololja, glasögon, handdukar..
- Ska vi till poolen eller stranden? avbröt Justin med mitt funderande.
- vad tycker du?
- du bestämmer baby, sa han och kollade på min bikinikropp och han kunde verkligen inte sluta kolla så jag började skratta och slog honom löst med en handduk.
- lol, sa han och skrattade.
- Men allvarligt vi går bara till stranden, sa jag och han nickade.

Jag fick ett sms av Miley.
"Vi kommer fram vid 18:00 ikväll, så det blir bara utgång för oss. Ha bra sålänge ni turturduvor!"
"LOL, ska bli skönt att spendera tid ensam med honom. Då blir det fest ikväll."
svarade jag och la bara ner mobilen och sket i att vänta på vad hon skulle svara.

Jag och Justin började gå mot stranden. När vi gick på gatan så såg man paparazzis stå och fotta i sina småhörn. Jag såg tre styckna bakom ett par buskar, skönt att ingen kom så nära iallafall. Jag och Justin höll varandra i handen och jag viskade till honom.
- Det är paparazzis här, sa jag och han kollade på mig och gav mig en kyss.
- Bry dig inte, dom kommer alltid vara där, ignorera dom och ha kul med mig, lev som om dom inte finns, sa han och skrattade.
- Mina mangers hade dödat dig om dom hörde dig nu, jag gillar att bryta reglerna med dig, sa jag och log och kysste honom tillbaka, han log stort.

Folk kollade mycket på oss, och justin och jag fick ta ett par fan bilder. Sedan la jag våra handdukar på två solstolar.
- Sist den i, sa jag och började springa.
Justin hann ändå före mig och jag stannade upp när jag kommit till mina knäskålar, för vattnet blev för kallt och Justin hoppade i direkt.
- VA INTE FEG VALERIA, sa han och började skvätta vatten.
- SLUTA JUSTIN, SERIÖST! skrek jag och han skrattade bara åt mig.

Han kom mot mig och bärde upp mig, jag började skrika lite halvt och det drog bara folks uppmärksamhet mer. Precis när jag trodde att han skulle kasta i mig så kysste han mig och jag besvarade kyssen passionerat.

_________________________________________________________________

Lite lyckligt och så! :D Jag lovar er, det kommer drama i mexico! :D

FÖRLÅT FÖR DÅLIGT UPPDATE

Jag har ingen riktig anledning, bara festat och umgåts med vännerna. Men nu ska jag ta tag i det och skriva ett inlägg, sorry guys!

Tänkte faktiskt sluta blogga men jag tycker det är kul, så jag fortsätter! :D Och tack för era kommentarer, även fast jag tycker jag får FÖÖÖÖR LITE. Jag har runt 75 läsare per dag, och nu så får jag typ 3 per inlägg, ni är lata, men jag förstår! Jag kommenterar aldrig heller på folks bloggar. LOL.

SNART KOMMER DET GUYS!!

Jb6_159840749_large

RSS 2.0